رفتن به مطلب

مشکل عجیب و ناراحت کننده با هارد.دوستان کمک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.خسته نباشید

آقا من یه هارد barracuda 7200,500 GB دارم که خیلی خوب کار میکرد ولی یه ماه پیش که ازش اسکن گرفتم این اررور رو نشون داد.

80223614343219255562.png

حالا چند روز پیش ویندوزم داغون شد خواستم ویندوز عوض کنم که توی اون قسمت که درایو رو انتخاب میکنی هارد رو نمیشناسه.میگه هاردی پیدا نشد. ولی توی بایوس هارد رو میشناسه.بردم بیرون نشون دادم,گفتن که بد سکتور زده باید فرمت low بشه.ولی من تمام اطلاعاتم توشه و نمیخوام از دست برن.یه اسکن دیگه با HDD Regenerator گرفت که  توش 2 تا سکتور خراب را بازیابی میکنه ولی به سکتور سوم که میرسه هارد قطع میشه و نرم افزار میگه هارد موجود نیست.الان توی ویندوز xp هارد رو به زحمت میشناسه ولی نمیشه درایوا رو باز کرد.

از دوستان اهل فن تو این زمینه خواهش میکنم اگه میشه کاری کرد که من اطلاعاتم از دست نره راهنمایی کنن.

ممنون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سی دی مینی ویندوز هم تست زدین 

چون این ویندوز رو هارد لود نمیشه رو رم لود میشه و فشار کمتری رو هارد میاره 

اگه شد یه سی دی هایرن بوت تهیه کنید و با مینی ویندوز xp  بیاین بالا بعد در حجم هایه کوچک شروع به کپی کردن کنید 

لینک به دیدگاه

با سی دی مینی ویندوز هم تست زدین 

چون این ویندوز رو هارد لود نمیشه رو رم لود میشه و فشار کمتری رو هارد میاره 

اگه شد یه سی دی هایرن بوت تهیه کنید و با مینی ویندوز xp  بیاین بالا بعد در حجم هایه کوچک شروع به کپی کردن کنید

سلام.بله با مینی ویندوز هم امتحان کردم ولی جواب نداد.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 

بیخود خودتو به این در اون در نزن

علاج کار کاربر UnforgiveN هستش

ایشون به واقع اطلاعات خوبی در این زمینه دارن که اگه به عنوانشون هم نگاه کنی خودت بهتر متوجه میشی

با ایشون مطرح کن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این که معلومه:2 عدد ارور داده یکیش مربوط میشه به وجود بد سکتور در هاردتون

دومی هم از اتصالات هاردتونه(شاید با تعویض کابل درست بشه)

گارانتی داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تو این پست http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=21838#entry235223 یه نرم افزار معرفی شده که روی USB بوت میشه و نرم افزار های بازیابی و کپی هارد روش هست . توصیه من این هست که همراه این هارد یه هارد دیگه به سیستم نصب کنی و اول از اطلاعاتت کپی برداری یا اینکه کلا از پارتیشن ایمیج بگیری اگر به مشکل برخوردی . درصورتی که خواستی ریکاوری کنی هم با نرم افزاری که لینک دادم اول یه ایمیج از هارد مشکل دار روی هارد سالم بگیری بعد از روی ایمیج ریکاوری کنی چون خود عملیات ریکاوری سنگین هست و باتوجه به اینکه هارد تو وین شناسایی نمیشه احتمال اینکه کلا مشکل دار بشه و بالا نیاد هست . بعد از اینکه اطلاعاتت رو برداشتی یه شات از بد سکتور ها و نمای HDD regen اینجا بگذاری بهتر میشه نظر داد که داستان چی هست و چکار میشه کرد .

لینک به دیدگاه

تو این پست http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=21838#entry235223 یه نرم افزار معرفی شده که روی USB بوت میشه و نرم افزار های بازیابی و کپی هارد روش هست . توصیه من این هست که همراه این هارد یه هارد دیگه به سیستم نصب کنی و اول از اطلاعاتت کپی برداری یا اینکه کلا از پارتیشن ایمیج بگیری اگر به مشکل برخوردی . درصورتی که خواستی ریکاوری کنی هم با نرم افزاری که لینک دادم اول یه ایمیج از هارد مشکل دار روی هارد سالم بگیری بعد از روی ایمیج ریکاوری کنی چون خود عملیات ریکاوری سنگین هست و باتوجه به اینکه هارد تو وین شناسایی نمیشه احتمال اینکه کلا مشکل دار بشه و بالا نیاد هست . بعد از اینکه اطلاعاتت رو برداشتی یه شات از بد سکتور ها و نمای HDD regen اینجا بگذاری بهتر میشه نظر داد که داستان چی هست و چکار میشه کرد .

سلام ممنون از راهنماییتون.

راستش این هارد فقط توی بایوس شناخته میشه.وقتی هم با یه هارد دیگه سیستم رو روشن میکنم ویندوز هارد دوم هم بالا نمیاد و اون اول این خطا رو میده

sec Master:hard disk ultra DMA Mode-5   S.M.A.R.T. Capable and Status Bad,back up and Replace

حالا وقتی که سیستم روشنه و هارد خراب رو وصل میکنم سیستم کلا هنگ میکنه و هیچ کاریش نمیشه کرد.فقط باید از جلوی کیس ریست کرد.

راستش فعلا که هیچ امکانی نیست که بتونم به اطلاعات درایوها دسترسی داشته باشم که ازشون ایمیج بگیرم.نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

آقا اينم يه شات ازبد سكتورها.فكركنم كلا همش بد سكتوره :p

26143361139793664915.jpg

بعد از اينكه اين اسكن رو گرفتم يه گزينه اي بود (normal scan/with repair).زدم اسكن كنه الان از ديشب تا حالا داره اسكن ميكنه فعلا 4گيگ از 465 كيك رو اسكن گرفته هر چي هم اسكن كرده بد سكتور بوده.اون وقت يدونه هم ريكاوري نكرده.

22719717161221101137.jpg

دوستان لطفا يكي يه راهنمايي كنه.من الان چيكار كنم,بذلرم ادامه بده يه كنسل كنمش. :(

از كيفيت بد عكس ها هم عذر خواهي ميكنم با گوشي گرفتم.ممنون.

ویرایش شده توسط Mahyar23172
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:D غیر طبیعی به نظر میاد امکانش هست که ایراد از هد باشه . تو پست قبل منظورم این بود که با فلش بوت کنی و 1 هارد دیگه هم رو سیستم داشته باشی برای بک آپ گرفتن نه اینکه با اون هارد سالم سیستم رو بوت کنی . که با این وضعیت فرقی نمیکنه البته . باید بفرستی تعمیرگاه شاید ایراد از هد باشه . کابل ها رو چک کردی ؟

لینک به دیدگاه

:D غیر طبیعی به نظر میاد امکانش هست که ایراد از هد باشه . تو پست قبل منظورم این بود که با فلش بوت کنی و 1 هارد دیگه هم رو سیستم داشته باشی برای بک آپ گرفتن نه اینکه با اون هارد سالم سیستم رو بوت کنی . که با این وضعیت فرقی نمیکنه البته . باید بفرستی تعمیرگاه شاید ایراد از هد باشه . کابل ها رو چک کردی ؟

بله كابلا رو چك كردم.از كابل نيست.من اين اسكن رو كنسل ميكنم.با فلش سيستم رو بوت ميكنم اگه شد بك آب ميگيرم.ممنون از راهنماييتون.

لینک به دیدگاه

جناب Unforgiven من با نرم افزار Active boot disk سعی کردم که سیستم رو بوت کنم.ولی این هارد انقد وضعش خرابه که سیستم بالا نیومد. :(

فکر میکنم دیگه با نرم افزار نمیشه کاری کرد.قصد دارم بدم بیرون تعمیرش کنن.شما واسه تعمیر هارد آشنایی سراغ نداری که کارش خوب باشه؟

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود آشنا ندارم گوگل جستجو کنی جند تایی هستند که وب سایت دارن و قدیمی هستند . باید بگی که اعلام هزینه کنند قبل از تعمییر . نظر من این هست که ارزش هزینه ممکنه نداشته باشه . در هر صورت سخت افزاری یه چک بکنن قبل از تعمییر بد نیست .

لینک به دیدگاه

پاورتون چیه؟

برق هارد رو از یه شاخه دیگه بگیرید یا با تبدیل بزنید شاید از پاور بشه

همچین مشکلی داشتم قبلا

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...