رفتن به مطلب

HD 7990 من مشکل داره کمکم کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام مهران هستم از مشهد من تازگی یه سیستم حرفه ای بستم با مشخصات زیر . همه چی عالیه فریم 80 تو کرایسس3 با آخرین SETTING  می گیرم ولی باید گوشامو با پنبه ببندم . متاسفانه کارت گرافیک HD 7990   تا2 GPU ش صدای وحشتناکی تو بازی می ده که طبق لینک زیر و تماسی که با AMD داشتم این مشکل رو داره ولی آسیبی به کارت نمی زنه فقط باید تحمل کرد . اسم این مشکل COIL WHINE هست که یه چلنج مهندسی هست چون انویدیا این مشکل رو تو GTX 690 حل کرده . حالا کمکم کنید این صدای وحشتناکو کم کنم دارم دیونه میشم . از لیون خریدمش 3 میلیون 850 هزار تومن . مشخصات کانل سیستمم اینه

http://www.techngaming.com/home/editorial/amd-ruins-new-flagship-1000-hd-7990-graphics-card-with-annoying-coil-whine-r781

CPU : CORE I7 3770K

MAIN : ASUS P87 DELUX

RAM : 32 GIG DDR3 2400 BUS

VGA : ASUS HD 7990

CASE : GREEN X9

POWE : GREEN 1000W OC

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Vertical Sync رو تو بازی فعال کنید ببینید تاثیری داره؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز فکر کنم وضعش همینه توی یه ویدئو هم دیدم که هر چی بیشتر ازش کار میکشید صداش بیشتر میشد !!!

اگه بتونید با یه 690 تاقش بزنید خوب میشه

ویرایش شده توسط stars
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...