رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید سیستم برای game از لیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

به سلامتی بعد از به تعویق افتادن امتحانات و تمام شدن انها میخوام یه سیستم فقط برای بازی جمع کنم و قصد دارم از خود اقای حسینی خرید کنم البته چند تایی از دوستان و از جمله اقای حسینی پیشنهاداتی داده اند ولی میخواستم یک تغییراتی بدم

اول اینکه بودجه تا 1500 برای کیس و مونیتور (LCD) برای سیستم مختص فقط گیم( بدون مودم و موس و کیبورد)

دوم اینکه پاور از سیستم قبلی دارم Green 680WPb .ولی نمیدونم برای سیستم جدید کشش خواهد داشت یا نه؟

سوم اینکه مونیتور 19 یا 20 باشه و کیس علاوه بر زیبایی ظاهری از لحاظ سبکی و ایرکولینگ عالی باشه

چهارم اینکه من حدود دو سالی از بازار و تحولات سخت افزارها به دور بودم اصلا" نمیدونم سخت افزارهای جدید چه مزیتها و معایبی دارن فکر کنید که برای خودتون دارید جمع میکنید

مرسی از همه:D

لینک به دیدگاه

• ارسال 67
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

خب دوست عزیز شما شک نکن که باید core i7 ببندی :D

مانیتور:از برند سامسونگ :BW1953 در رده 19 اینچ فکر کنم مناسب باشه.

در رده 20 اینچ هم SAMSUNG - 20" - T200 هست.

اینم 22 هست:SAMSUNG - 22" - BW2253 که اختلاف قیمت کمی با اون 20 اینچه داره. البته 20 اینچه کنتراست بالایی داره.

سی پی یو: از برند اینتل core i7 920 سی پی یو مناسبیه.

مادربرود: از برند اسوسASUS - Rampage II GENE یکی از بهترین انتخاب هاست.

رم: از برند CORSAIR رم های سه کاناله Triple Channel 6GB - 1333-(3x2GB) گزینه مناسبی هستند.

هارد: برای هارد می تونی از برند های Western Digital و Maxtor با ظرفیت 500 یک 1000 گیگ استفاده کنی.

گرافیک: از برند asus مدل ASUS - GeForce GTX285 - 1GB واقعا کارایی فوق العاده ای داره.

درایو: برای درایو می تونی از برند های pioneer,liteon و sony و samsung یکی رو انتخاب کنی.

پاور: نه دوست عزیز، پاورت کم نمی یاد.

کیس:من کیس های thermaltake رو توصیه می کنم.

می تونی تو سایت فونیران ببینی کیس هاش رو.

کیس های کولرمستر هم واقعا عالی ان.

لینک به دیدگاه

سلام

به سلامتی بعد از به تعویق افتادن امتحانات و تمام شدن انها میخوام یه سیستم فقط برای بازی جمع کنم و قصد دارم از خود اقای حسینی خرید کنم البته چند تایی از دوستان و از جمله اقای حسینی پیشنهاداتی داده اند ولی میخواستم یک تغییراتی بدم

اول اینکه بودجه تا 1500 برای کیس و مونیتور (LCD) برای سیستم مختص فقط گیم( بدون مودم و موس و کیبورد)

دوم اینکه پاور از سیستم قبلی دارم Green 680WPb .ولی نمیدونم برای سیستم جدید کشش خواهد داشت یا نه؟

سوم اینکه مونیتور 19 یا 20 باشه و کیس علاوه بر زیبایی ظاهری از لحاظ سبکی و ایرکولینگ عالی باشه

چهارم اینکه من حدود دو سالی از بازار و تحولات سخت افزارها به دور بودم اصلا" نمیدونم سخت افزارهای جدید چه مزیتها و معایبی دارن فکر کنید که برای خودتون دارید جمع میکنید

مرسی از همه:D

با سلام خدمت شما.خواهشمندم در موارد بعدی در تاپیک مشاوره بحثتون رو مطرح کنید.

MB: DFI DK X58-T3eH6

CPU:Core i7 920 D0

Ram:3x2GB 1333 C9 Team Elite

VGA:2xHD4770

Case:NZXT Tempest

HDD:WD 500GB

ODD:....

LCD:T200

پاور خودتون هم کفایت میکنه.

لینک به دیدگاه

به جای کراس دو 4770 که امید جان پیشنهاد دادن gtx275 بگیر به درد سر کراس فایر کردن نمی ارزه .

لینک به دیدگاه

به جای کراس دو 4770 که امید جان پیشنهاد دادن gtx275 بگیر به درد سر کراس فایر کردن نمی ارزه .

من هم با نظر رضا جان موافقم gtx 275 بهتر خواهد بود.

لینک به دیدگاه

البته رضا جان بودجه ی ایشون با اون سیستمی که گفتم یک مقداری برای GTX275 کم میامد.به نظر من GTX280-GTX275-GTX285 هیچ کدوم ارزش خرید ندارند.

کارهای دیگه ای هم قابل انجام هست مثلا جای GTX275 میشه GTS250 SLi تهیه کرد.:Dمن خودم باشم GTX260 میگیرم اورکلاکش میکنم.قیمتش هم 210T.

لینک به دیدگاه

خوبیت نداره همین جوری گرافیک رو به امید اورکلاک بگیری. :D

کلا اورکلاک رو می زارن واسه مرحله آخر، وقتی که نه قطعه جواب می ده و نه جیب شما.

البته بماند که یک سیری هم برای خوش گزرونی این کار رو می کنن. :D:d:d

لینک به دیدگاه

خوبیت نداره همین جوری گرافیک رو به امید اورکلاک بگیری. :D

کلا اورکلاک رو می زارن واسه مرحله آخر، وقتی که نه قطعه جواب می ده و نه جیب شما.

البته بماند که یک سیری هم برای خوش گزرونی این کار رو می کنن. :D:d:d

ASUS_ENGTX260_MATRIX_Review_B3.PNG

ASUS_ENGTX260_MATRIX_Review_B5.PNG

:D

لینک به دیدگاه

من که نگفتم gtx260 بده، می گم از همون اول دنبال اورکلاک گرافیک نباش. :D

من تو سیستم پیشنهادیم 285 رو گفتم، لگه خواستی تعداد فرمیش رو می زارم.

لینک به دیدگاه

می گم از همون اول دنبال اورکلاک گرافیک نباش

Why؟

من تو سیستم پیشنهادیم 285 رو گفتم، لگه خواستی تعداد فرمیش رو می زارم.

دوست عزیز نیازی نیست همه چیز واضح و مشخصه.فقط تفاوت قیمت GTX260 و GTX285 رو هم بسنجید.

2XGTX260 216Core=GTX285 از لحاظ قیمت.

خوهشمندم مطلب رو جوری پیش ببرید که در جهت کمک به دوستمون Hsnti عزیز باشه.

لینک به دیدگاه

آز نطر قیمت حرف شما کاملا درسته.

قیمت gtx285 بالاست.

اما کلا اورکلاک کار خوبی نسیت.

کارت 260 فعلا جواب گو هست، برای چند فریم ییشتر ارزش نداره که اورکلاک شه،

260 برای بازی هایی با رزولوشن هایی مانند 1200*1600 و 1200*1920 فعلا داره 40 فریم رو حدودا می ده.

پس فعلا اورکلاکش نکنید موردی پیش نمی یاد.

لینک به دیدگاه

در مورد کارت من فقط نظرم رو میگم

msi hd 4890 1gb = 295 t انتخاب بسیار عالی هست .

لینک به دیدگاه

درسته که gtx 260 با oc کارت قوی هست ولی شما قابلیت oc در gtx 275 و gtx 285 و 4890 رو هم در نظر بگیرید.

با oc این کارت ها خیلی قوی هستن.

ولی کلا gtx 260 /core 216 با در نظر گرفتن قیمت و کارایی بهترین انتخابه.ولی هنوز اگه پول بیشتری بدین بیشتر آش می خورین.

لینک به دیدگاه

درسته که gtx 260 با oc کارت قوی هست ولی شما قابلیت oc در gtx 275 و gtx 285 و 4890 رو هم در نظر بگیرید.

با oc این کارت ها خیلی قوی هستن.

دوست عزیز درسته اگه hd4890 و .... Oc بشن بهتر خواهند بود ولی این تفاوت ناچیز به تفاوت قیمتهاشون ارزش نداره(البته نظر شخصیه بنده هست).

ولی هنوز اگه پول بیشتری بدین بیشتر آش می خورین.

فکر نمیکنم این جملتون در همه ی موارد pc صدق کنه.:D

لینک به دیدگاه

دوست عزیز معلومه اگه gtx275 و gtx285 اورکلاک بشن قوی تر از اورکلاک شده 260 ان.

ولی چرا اورکلاک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قدرت این کارت ها به اندازه ای بالا هست که فعلا نیازی به اورکلاک نداشته باشند.

اگه از نظر اورکلاک بخوای، 6200 و 6800 هم خوب اورکلاک می شن. :D:D

به نظر من ، شما باید خود کارت رو ببینی، نه اورکلاک شدش رو.

در مورد حرف شما هم باید بگم این حرف تو موارد بسیار زیادی رد شده، یه نگاهی به بنچ مارک ها بندازی،می بینی که نقیض این حرف زیاده.

لینک به دیدگاه

سلام

ضمن تشکر از همه دوستان گرامی

من هرچی بیشتر نظر دوستان رو در مورد کارت گرافیک میخونم بیشتر گیج میشم

در مورد cPU که همه متفق هستند باید از سری i7 ببندم

در مورد مادربورد هم که RampageII یا DFI T3eH6 پیشنهاد شده من فکر میکنم که با توجه به قیمت و امکانات این دو مادربورد گزینه Gigabyte GA-EX58-UD3R هم گزینه قابل تاملی باشه

در مورد رم هم تصمیم گیری کمی مشکل هست

در مورد مانیتور دوستان گزینه های T200 و BW1953 از سامسونگ پیشنهاد شده که البته با توجه به اختلاف قیمت و خصوصیات بالای AOC - 21.6" - V22 + SPEAKER شاید گزینه مناسبتری باشه ( تا نظر متخصصین و دوستان چی باشه؟)

در مورد کیس واقعا" نمیدونم ایا هزینه کردن برای کیس به صرفه هست یانه؟ ولی میدونم که کیسهای جدید با کولینگ مناسب و فضای بیشتر و طراحی تخصصی گزینه های مناسبی هستند چرا که با کیس قبلیم خیلی مشکل داشتم از میان کیسها هم با توجه به بحث ها و مقایسه های موجود در سایت دو گزینه Tempest و challenger به نظر مناسب باشن ولی قیمتشون بالاست! حال نظر دوستان چی هست ؟ ایا هزینه کردن ارزش داره یا خیر؟

در مورد هارد دوستان هاردهای 500 گیگ و 1 ترابایتی معرفی کردن که به نظرم هارد 500 گیگی مناسبتر باشه و تو مقایسه هایی که دیدم هاردهای وسترن عملکرد مطلوبتری داشتن . حالا به نظر شما اگه بخوام از هارد 1 ترابایتی استفاده کنم دو تا هارد 500 گیگی بهتره یا یک هارد 1 ترابایتی؟

و اما در مورد کارت گرافیک و رم از دوستان خواهشمندم با توجه به بودجه مورد مناسب رو معرفی کنن البته شاید بتونم بودجه رو 500 تومن هم افزایش بدم!!:|

ممنون از همه دوستان ( یه یکسالی بود بازی نکرده بودم میخوام تا تابستون تموم نشده یه دلی از عزا در بیارم:D)

لینک به دیدگاه

1.شما t200 رو با اون مدل Aoc مقایسه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قطعا t200 انتخاب بسیار مناسبیه.

2.شما اگه دو هارد 500 گیگ رو با هم raid0 کنی از همه بهتره.بهتره هارد ها از یک سری و یک نوع و با یک حجم بافر باشند و یک مارک هم باشند.

3.به نظر من rampage II حرف نداره، شما اگه می گیری rampage II بگیر.

4.برای رم بهتره از رم های OCZ و Geil استفاده کنی که من می گم OCZ بگیری خیلی بهتره، چون سی پی یوت i7 هست پس خیلی بهتره از رم های سه کاناله با باس 1333 یا 1600 با حجم 6 گیگ استفاده کنی.

5.شما اگه پست اورکلاکینگ منو خونده باشی در مورد کولینگ و نقش کیس حرف زدم، به نظر من چلنجر میرزه، یه تونل باد واقعیه. :|

برای گرافیک چه قدر بودجه داری برای چه کاری می خوای؟؟؟؟؟؟؟ :D

لینک به دیدگاه

1.شما t200 رو با اون مدل aoc مقایسه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

قطعا t200 انتخاب بسیار مناسبیه.

2.شما اگه دو هارد 500 گیگ رو با هم raid0 کنی از همه بهتره.بهتره هارد ها از یک سری و یک نوع و با یک حجم بافر باشند و یک مارک هم باشند.

3.به نظر من rampage ii حرف نداره، شما اگه می گیری rampage ii بگیر.

4.برای رم بهتره از رم های ocz و geil استفاده کنی که من می گم ocz بگیری خیلی بهتره، چون سی پی یوت i7 هست پس خیلی بهتره از رم های سه کاناله با باس 1333 یا 1600 با حجم 6 گیگ استفاده کنی.

5.شما اگه پست اورکلاکینگ منو خونده باشی در مورد کولینگ و نقش کیس حرف زدم، به نظر من چلنجر میرزه، یه تونل باد واقعیه. :|

برای گرافیک چه قدر بودجه داری برای چه کاری می خوای؟؟؟؟؟؟؟ :D

سلام دوست گرامی

عرض کنم خدمت شما که در مورد مانیتور فقط نظرم رو گفتم اخه دیدم واقعا" کنتراستش بالاست. البته گفتم که من در مورد سخت افزار چیزی نمیدونم . پس مانیتور همون t200

در مورد مادربورد هم همینطور . اخه دیدم که از مادربوردهای گیگا بخاطر بهرهگیری از خازنهای ژاپنی تعریف میکنن و تو مشخصات اونها هم دیدم که تقریبا" یکی هستش فقط مادربورد گیگا تا 2000 مگ رم رو هم ساپورت میکنه

در مورد اون پستتون . اگه لینکش رو دارید بزارید .

برای گرافیک هم که گفتم سیستم رو فقط برای بازی میخوام . بودجه هم اولش 1500 بود ولی حالا میبینم که بهتره 500 دیگه بزارم روش. جمعا" 20تومن بودجه هستش

مرسی

لینک به دیدگاه

2000 مگ رم که میشه 2 گیگ :| شما احتمالا منظورت باس 2000 هست، ساپورت رم تو این دور و زمونه بیشتر ربط به سی پی یو داره تا مادربورد. من نگفتم گیگا بد هست،گفتم اسوس بهتر هست(بین این دو مدلی که شما گفتی).

rampage II هم چند داریم، شما کدوم رو میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هد دو مدل هم از رم با باس 2000 ساپورت می کنن.

من فکر کنم ASUS - Rampage II GENE که ارزونتره از extreme برای شما بهتر باشه.

مادربورد های جدید اسوس روش نوشته 100% Japan Made Solid Capacitors

یعنی 100 درصد خازن جامد ژاپنی. :D

t200 کنتراست 20000:1 داره، از این که بالاتر نیست. o:-)

فکرکنم شما اشتباه تایپی بوده که نوشتی 20 تومن، 2تومن هست، با 20تومن سرور می خرن.:D

یه حساب بکن ببین چه قدر پول برای گرافیکت می مونه، بگو تا بهت بگم گرافیک چی ببندی. :D

اگه بودحت خوبه به فکر SLI و CrossFire هم باش.

در ضمن rampageII gene از هر دوی این ها پشتیبانی می کنه.

لینک به دیدگاه

2000 مگ رم که میشه 2 گیگ :| شما احتمالا منظورت باس 2000 هست، ساپورت رم تو این دور و زمونه بیشتر ربط به سی پی یو داره تا مادربورد. من نگفتم گیگا بد هست،گفتم اسوس بهتر هست(بین این دو مدلی که شما گفتی).

rampage II هم چند داریم، شما کدوم رو میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هد دو مدل هم از رم با باس 2000 ساپورت می کنن.

من فکر کنم ASUS - Rampage II GENE که ارزونتره از extreme برای شما بهتر باشه.

مادربورد های جدید اسوس روش نوشته 100% Japan Made Solid Capacitors

یعنی 100 درصد خازن جامد ژاپنی. :D

t200 کنتراست 20000:1 داره، از این که بالاتر نیست. o:-)

فکرکنم شما اشتباه تایپی بوده که نوشتی 20 تومن، 2تومن هست، با 20تومن سرور می خرن.:D

یه حساب بکن ببین چه قدر پول برای گرافیکت می مونه، بگو تا بهت بگم گرافیک چی ببندی. :D

اگه بودحت خوبه به فکر SLI و CrossFire هم باش.

در ضمن rampageII gene از هر دوی این ها پشتیبانی می کنه.

سلام دوباره

بله منظورم باس رم بودش!:D در خصوص مادربوردهم GENE بودش .

در مورد مانیتور هم حق با شماست اشتباه چشمی باعث این توهم شد

و اما در مورد بودجه منظورم 20 میلیون ریال بود:D

فکر کنم با این ولخرجی که من این تابستون میکنم تا چند سال نتونم کمرم رو راست کنم:D(

لینک به دیدگاه

سلام

ضمن تشکر از همه دوستان گرامی

من هرچی بیشتر نظر دوستان رو در مورد کارت گرافیک میخونم بیشتر گیج میشم

در مورد cPU که همه متفق هستند باید از سری i7 ببندم

در مورد مادربورد هم که RampageII یا DFI T3eH6 پیشنهاد شده من فکر میکنم که با توجه به قیمت و امکانات این دو مادربورد گزینه Gigabyte GA-EX58-UD3R هم گزینه قابل تاملی باشه

در مورد رم هم تصمیم گیری کمی مشکل هست

در مورد مانیتور دوستان گزینه های T200 و BW1953 از سامسونگ پیشنهاد شده که البته با توجه به اختلاف قیمت و خصوصیات بالای AOC - 21.6" - V22 + SPEAKER شاید گزینه مناسبتری باشه ( تا نظر متخصصین و دوستان چی باشه؟)

در مورد کیس واقعا" نمیدونم ایا هزینه کردن برای کیس به صرفه هست یانه؟ ولی میدونم که کیسهای جدید با کولینگ مناسب و فضای بیشتر و طراحی تخصصی گزینه های مناسبی هستند چرا که با کیس قبلیم خیلی مشکل داشتم از میان کیسها هم با توجه به بحث ها و مقایسه های موجود در سایت دو گزینه Tempest و challenger به نظر مناسب باشن ولی قیمتشون بالاست! حال نظر دوستان چی هست ؟ ایا هزینه کردن ارزش داره یا خیر؟

در مورد هارد دوستان هاردهای 500 گیگ و 1 ترابایتی معرفی کردن که به نظرم هارد 500 گیگی مناسبتر باشه و تو مقایسه هایی که دیدم هاردهای وسترن عملکرد مطلوبتری داشتن . حالا به نظر شما اگه بخوام از هارد 1 ترابایتی استفاده کنم دو تا هارد 500 گیگی بهتره یا یک هارد 1 ترابایتی؟

و اما در مورد کارت گرافیک و رم از دوستان خواهشمندم با توجه به بودجه مورد مناسب رو معرفی کنن البته شاید بتونم بودجه رو 500 تومن هم افزایش بدم!!:|

ممنون از همه دوستان ( یه یکسالی بود بازی نکرده بودم میخوام تا تابستون تموم نشده یه دلی از عزا در بیارم:D)

Hsnti عزیز پیشنهاد بنده همون سیستم قبلی هست.فقط اگه خواستید یک CPU Cooler تهیه کنید.میتونید CoolerMaster V8 و یا NV120 رو مد نظر داشته باشید.

هارد هم 2x500GB بهتر از 1TB هست.o:-)

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...