رفتن به مطلب

مشاوره خرید فوری کارت گرافیک مناسب battlefield 4

اشتراک گذاری

Recommended Posts

په نه په حال خوبه همینجا عکسی که AMD پخش کرده رو گذاشتم

---------

اونم قطعی ، شاید بیاد تایتان رو یه 100 دلار کم کنه تا جایی برای کارت دوهسته GK110 باز شه

خسته نباشی شات amd رو نمیگم

score 770 رو میگم

لینک به دیدگاه

• ارسال 64
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

• کاربر ویژه

تایتان قرار بود برگ برنده انویدیا باشه ولی با اون قیمتگذاری .... تبدیل به پاشته آشیل شد.حالا AMD اومده این مسئله رو پرچم کرده که حتی اگر 290 در برخی عناوین ضعیفتر از تایتان هم ظاهر بشه قیمتگذاری خوب AMD باز هم خریداران رو تشویق میکنه که برن به سمت 290.

فقط هم 290 نیست بلکه الان کارتی مثل evga gtx 780 classified با 300 $ کمتر از تایتان عملکرد بهتری داره .انویویا باید قیمت کارت هایی مثل تایتان و 780 رو کاهش بده تا در رقابت با AMD کم نیاره.از طرفی تا اومدن کارت های غیر رفرنس 290 (اگر غیررفرنس هم داشته باشه) باید صبر کرد

در مورد BF4 هم به نظرم بیشتر تبلیغات هست! همین امروز در یک سایت روسی دیدم که 760 OC گیگا روبه صورت باندل با BF4 پیشفروش میکرد.البته تعداد محدود بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خسته نباشی شات amd رو نمیگم

score 770 رو میگم

دارمش که دارم دربارش اظهار نظر می کنم

و میگم 290 رو شکست میده و یا باهاش برابری میکنه

ویرایش شده توسط AmirMahmood
لینک به دیدگاه

اوف یعنی اگه gtx 790 رو بده تابستون دیگه یحتمل با core i7 4970 x میبندمش

790 در کار نیست قراره 770ti رو بده البته فعلا قطعی نیست

دارمش که دارم دربارش اظهار نظر می کنم

و میگم 290 رو شکست میده و یا باهاش برابری میکنه

.  SCORE که خود oem ثبت کرده هم تنها ملاک نیست و نمیشه گفت همتراز با 770 هست اگر قرار باشه این کارت یعنی 290X که در حال حاضر یکی از TOP ترین کارت های GCN2 هست همتراز با  770  عمل کنه AMD عملا ورشکسته میشه و

اصلا با عقل جور درنمیاد.

ویرایش شده توسط noh
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

790 در کار نیست قراره 770ti رو بده البته فعلا قطعی نیست

.  SCORE که خود oem ثبت کرده هم تنها ملاک نیست و نمیشه گفت همتراز با 770 هست اگر قرار باشه این کارت یعنی 290X که در حال حاضر یکی از TOP ترین کارت های GCN2 هست همتراز با  770  عمل کنه AMD عملا ورشکسته میشه و

اصلا با عقل جور درنمیاد.

AMD روی سیستم های HE خیلی وقت قاتی باقالیا سیر میکنه

لینک به دیدگاه

AMD روی سیستم های HE خیلی وقت قاتی باقالیا سیر میکنه

TAHITI توقدرت خام محاسباتی حرف اول رو میزنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

TAHITI توقدرت خام محاسباتی حرف اول رو میزنه

خب ؟ الان بحث ما گیمه ، و بیشتر مصارف کارت ها گیمه نه محاسبات که اونم تعداد خیلی محدود از برنامه از کارت برای محاسبات نهاییشون  استفاده می کنند

لینک به دیدگاه

خب ؟ الان بحث ما گیمه ، و بیشتر مصارف کارت ها گیمه نه محاسبات که اونم تعداد خیلی محدود از برنامه از کارت برای محاسبات نهاییشون  استفاده می کنند

TITAN مصرفش گیمه!

به هر حال چیزی که واضحه 770 قراره با 280X رقابت کنه که به نظر من با اختلاف ناچیزی شکست میخوره 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

amd  هر چقدر تو رده متوسط رو به پایین خوب عمل کرده ولی برای سیستم های he  اصلا حرفی برای گفتن نداره 

چه تو گرافیک چه تو پردازنده 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

TITAN مصرفش گیمه!

به هر حال چیزی که واضحه 770 قراره با 280X رقابت کنه که به نظر من با اختلاف ناچیزی شکست میخوره 

هنوز که هیچی نیومده صبر کنین سری جدید کارتای amd بیاد بدون شک مشکلاتشم پشتش میاد اینو صد در صد بدونین و هیچ شکی هم توش نیست 

اصلا amd اگه مشکلاتش نباشه که amd نیست ما با همین مشکلاتش amd رو میشناسیم  ;)  (*)

ویرایش شده توسط NVIDIA&
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

TITAN مصرفش گیمه!

نخیر مثل اینکه شما اصلا نمیگیری من چی میگم من دارم با کارتای زیر 600 دلار باهاتون صحبت می کنم ، شما یه چیز دیگه جواب میدی 

اصلا باشه 280 از نظر شما قوی تر ، مهم اینکه واقعیت چیز دیگه ایرو نشون میده

(من نمیدونم چرا فن ها AMD حقیقت رو نمی پذیرند ؟ )

لینک به دیدگاه

والا چند تا مساله هست که در مورد مقایسه 290x منو به شک میندازه با تایتان.(البته مقایسه تئوری مشخصات این کارتها کار درستی نیست چون از لحاظ معماری متفاوئند اما با توجه به تفاوت هایی که کارتهای کارتهای نسلهای قبلی نسبت به مشخصات داشتن میشه یکم حدس زد) اول از همه اینه که کارت گویا 2816 تا شیدر داره که به نسبت کارتهای قبلی actual حدودا باید بین 1800-1900 در بیاد(مثلا 7970 که 2048 هست و actual حدود 1331.2 هست) نسبت به actual تیتان که همون 2688 هست دوم تعداد tmu های این کارت(176) به میزان قابل توجه ای از تایتان(224) تعداد rop ها هم 4 تا کمتره از تایتان فرکانس رو هم 900 مثلا در نظر بگیریم براش texture و pixel ریتش هم قابل توجه پایینتره.ولی خب با پهنای باند 512 بیتیش bandwidth بالاتری نسبت به تایتان داره!!

معمولا تازگی ها کارتهای amd با مشخصات سخت افزاری بالاتر از nvidia به بازار میومدن ولی پرفرمنس مشابه با کارت nvidia با مشخصات سخت افزاری پایینتر میدادن این بار گویا حتی از نظر مشخصات هم برتر نیست(اگه اطلاعات لینک های زیر صحیح باشه).یعنی amd انقدر تونسته تو معماری پیشرفت کنه که چنین پرفرمنسی ازین کارت بگیره!؟باید صبور بود و دید.

http://videocardz.com/46006/amd-radeon-r9-290x-specifications-confirmed-costs-600

http://news.softpedia.com/news/AMD-Hawaii-Now-Live-Radeon-R9-290X-Graphics-Card-Debuts-386199.shtml

یه چیز جالب دیگه برای من دای سایز این کارت هست افزایش 35-40 درصدی سیلیکون ها تو تراشه این کارت(با همون تکنولوژی 28 نانو متری) نسبت به 7970 اما افزایش ناچیز اندازه die !!

واسه همین شاید کارتهایی باشن با تراشه ای مثل gk 104 کارتهایی مخصوص گیم!واسه همین کارایی خوبی از خودشون نشون بدن مثل 680 با تراشه gk 104 نسبت به 7970 با تراشه غول tahiti xt.

شاید چیزی بین 770 و 780 باشه یا رقیبی واسه 780 اما برای تایتان....خیلی دلم میخواد ببینم در مقابله با تایتان چیکار میکنه واقعا جالب میتونه بشه اگر چنین پرفورمنسی بده!!

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

نخیر مثل اینکه شما اصلا نمیگیری من چی میگم من دارم با کارتای زیر 600 دلار باهاتون صحبت می کنم ، شما یه چیز دیگه جواب میدی 

اصلا باشه 280 از نظر شما قوی تر ، مهم اینکه واقعیت چیز دیگه ایرو نشون میده

(من نمیدونم چرا فن ها AMD حقیقت رو نمی پذیرند ؟ )

ربطی به فن بازی نداره 280xنسخه rebrand شده از 7970ghz هست این چیزی که خود amd اعلام کرده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ربطی به فن بازی نداره 280xنسخه rebrand شده از 7970ghz هست این چیزی که خود amd اعلام کرده

:mellow: :huh: :blink: :blink: :blink:

لینک به دیدگاه

منم یکی دو جا دیدم که 280x ریبرند 7970 هست و همون tahiti xt احتمالا با فرکانسها بالاتر از 7970

http://www.tomshardware.com/news/radeon-r9-280x-double-dissipation-7970,24451.html

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

منم یکی دو جا دیدم که 280x ریبرند 7970 هست و همون tahiti xt احتمالا با فرکانسها بالاتر از 7970

http://www.tomshardware.com/news/radeon-r9-280x-double-dissipation-7970,24451.html

رسما همین tahiti هست و فقط hawaii xt و pro از هسته های GCN 2 استفاده میکنن یعنی 290 و 290X.

لینک به دیدگاه

چرا اینقدر تایتان تایتان میکنید!

تایتان کارتی بود که در یک بازه زمانی انویدیا برای قدرت نمایی عرضه با قیمت 1000 دلار برای کابرانی که هزینه براشون مهم نیست و مخوان از نهایت قدرت لذت ببرن

انویدیا حتی به شرکت های عرضه کننده اجازه ساخت بورد های غیر رفرنس هم نداد

بحث تایتان کامل جداست اینو قاطی سری های دیگه نکنید چون قرار نیست با کارتی رقابت کته

همین الان با وجود 780 خرید تایتان منطقی نیست ولی قیمتش کاهش پیدا نکرده و با اومدن 290 ترا ادیشن و اگزا ادیشن هیچ اتفاقی برای این کارت نمیافته :lol:

290 با همین 780 رقابت کنه کافیه که بیشتر از این هم انتظاری نیست

طبق شایعات 290 ، 2800 استریم پروسسور داره که افزایش 40 درصدی رو نشون میده در حالی که هسته های 780 نسبت به 680 50 افزایش یافته

دوستان توجه کنن که 290 قرار نیست معجزه کنه و به عصای موسوی مجهز نشده :lol:

حتی اگه 3000 استریم داشته باشه ممکنه با 780 مساوی بشه ولی برای تغذیه کارت باید 5 6 تا 8 پین بزارن و کولرش هم مجهز به نیتروژن باشه :lol:

ویرایش شده توسط Veyron
لینک به دیدگاه

هیچی

من احساس میکنم پست شما به این معنی ( من عقل کل ام و تو نادون)

ویرایش شده توسط noh
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من احساس میکنم پست شما به این معنی ( من عقل کل ام و تو نادون)

هیچ خوب نیست ، ادم از روی نوشته ای برداشت بدی بکنه ، من اصلا قصد جراست ندارم . اما از اونجایی که از پست هاتون فهمیدم شما از روی کاغذ داری تمام پست هاتونو میدین و با واقعیت این کارت ها روبرو نشدید ( و از اونجایی که روبرو نشدین من هرچی بنویسم شما اخر سر حرف خودتونو میزنین و این گفتگویه 2 صفحه ای ما بی نتیجه میشه پس ترجیح دادم ادامه ندم )

لینک به دیدگاه

هیچ خوب نیست ، ادم از روی نوشته ای برداشت بدی بکنه ، من اصلا قصد جراست ندارم . اما از اونجایی که از پست هاتون فهمیدم شما از روی کاغذ داری تمام پست هاتونو میدین و با واقعیت این کارت ها روبرو نشدید ( و از اونجایی که روبرو نشدین من هرچی بنویسم شما اخر سر حرف خودتونو میزنین و این گفتگویه 2 صفحه ای ما بی نتیجه میشه پس ترجیح دادم ادامه ندم )

اگر شما منظورتون تجربه عملی این سری کارت هاست خواب طبیعتا هر کی اظهار نظر میکنه نباید حتما تجربه عملی از اون کارت داشته باشه میتونه از روی امار

و ارقام هم نظر بده اگر جایش اشتباه هست میتونید گوشزد کنید والسلام.

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز بهترنیست بحث نکنیم باهم مهربون تر باشیم!!!

اگه یکم صبر کنید قدرت واقعی این کارت مشخص میشه ، مهم اینه که سود این کارت ها توی جیب کسای دیگه میره ، پس بهتره اعصاب خودتون رو ناارحت نکنید بالاخره یا برابرهستن یا کارت nvidia قوی تره یا amd! از این سه حالت که خارج نیست.

پیشنهاد میکنم یکم صبور باشیم به زودی میاد توبازارو بررسی میکنیم!

همش تقصیر این استارتر عزیز هست که در پست اول نوشته """""مفصل بحث کنیم"""""

موفق باشید دوستان گل

لینک به دیدگاه

خب با این همه نظر نهایی شما چیه !؟چه کارتی مناسب باتلفیلد 4 هست؟

توی رنج 1 تا 1300؟؟؟؟!!!؟!

منم تصمیم دارم تا یکی. دو ماه آینده کارت بخرم تو همین رنج قیمت!

اگه یه کارت قوی دسته دو هم باشه که بالای 50 فریم بده که عالی!

پس هم من هم دوست عزیزمون نیاز به مشاوره های خوبتون داریم.

ویرایش شده توسط بی بهار
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...