رفتن به مطلب

سوال در مورد قفل گذاری نرم افزاری و فعال سازی اینترنتی

farhady
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

حتما این شرکت های آموزشی که سی دی های آموزشی تولید می کنند و بعد روی آموزش هاشون 

قفل گذاری می کنند که فعال سازی اش از طریق اینترنت هست رو دیدید اگه هم ندید میتونید از لینک های زیر چند نمونه اش رو ببینید.

http://www.sepahan-e.com/product.aspx

http://home.mehromah.ir/books/books-mathematics/28-%D8%B4%D9%8A%D9%85%DB%8C-3.html

سوال در همین مورده. کسی میدونه چه جوری میشه اینکارو کرد؟ 

روی هر فایل با هر فرمتی میشه این قفل ها رو گذاشت یا باید فرمت خاصی داشته باشه؟

اگر شرکتی یا شخصی رو میشناسید که این کار رو انجام بده معرفی کنید ممنون میشم.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به همه دوستان

حتما این شرکت های آموزشی که سی دی های آموزشی تولید می کنند و بعد روی آموزش هاشون 

قفل گذاری می کنند که فعال سازی اش از طریق اینترنت هست رو دیدید اگه هم ندید میتونید از لینک های زیر چند نمونه اش رو ببینید.

http://www.sepahan-e.com/product.aspx

http://home.mehromah.ir/books/books-mathematics/28-%D8%B4%D9%8A%D9%85%DB%8C-3.html

سوال در همین مورده. کسی میدونه چه جوری میشه اینکارو کرد؟ 

روی هر فایل با هر فرمتی میشه این قفل ها رو گذاشت یا باید فرمت خاصی داشته باشه؟

اگر شرکتی یا شخصی رو میشناسید که این کار رو انجام بده معرفی کنید ممنون میشم.

با تشکر.

سلام

به طور کلی :

برنامه ای که کار میشه ( طراحی - کد نویسی و کمپایل ) حالا مالتی مدیا باشه یا exe مونده از چه روش هایی برا قفل گذاری استفاده کنی / من چند تا رو اشاره میکنم

1- خودت میایی در فسمتهایی از برنامه ( در قسمت کد ) کنترل هارو اضاقه میکنی مثلاً سریال چند تا سخت افازر رو بر میداری و بعدش از طریق متدهای کدگذاری به یک کد تبدیل میکنی و تحویل کاربر میدی و کاربر برا اینکه کد فعال سازی رو دریافت کنه  :

1-1 : می تونه این کد رو به شماره ای که معرفی کردی پیامک کنه و دستگاه اتومات براش کد فعالسازی رو ارسال کنه ( برا اینم راه های محتلفی وجود داره مثلاً کد دریافتی از کاربر رو گرفته دکد میکنه و بعدش تاریخ و ساعت کامل رو بهش اصافه میکنه و بعد کد شده تحویل کاربر میده ) و کاربر اون رو وارد برنامه میکنه و برنامه اکتیو میشه

2-1 : میتونه وصل بشه به یک وب سایت و صفحه مربوط به عملیات رجیستری و تقریباً همون کارهارو آنلاین براش انجام بده

3-1 : میتونه به یک وب سایت متصل شده و مشخصات برنامه رو به ایمیلی که تعریف کردی ارسال کنه و خودت کارهای بالا رو انجام بدی و به کاربر ارسال کنی

4-1 : کاربر سریال تولید شده رو که ترکیبی از اعداد هستش رو از طریق تلفن وارد میکنه / یعنی میزنگه به یه خطی که معرفی شده و بعدش از کاربر کد رو می خواد و بعد از اون بسته به سیستم تلفنی که خریداری کردی یا خودت برنامه نویسی کردیش عملیات دکود بالا رو انجام میده

حالا اگه آفلاین یخوایی :

قفل های سخت افزاری که دانگل میگن بهشون تو بازار هست و با یکی از شرکتهای مربوطه تماس میگیری و محیط برنامه نویسی که انجام دادی رو میگی و بهت سخت افزار مربوطه همراه با نرم افزارهای جانبی و سورس کد مورد نظر با راهنمای کار رو برات ارسال میکنن ( قبلاً حداقال باید 10 تا خرید میکردی ) بعدش طبق راهنمای شرکت میایی قفل سخت افزاری رو تعریف میکنی به برنامه /

http://www.dedj.com/TinyHid.html

http://www.mysi.ir/hexa-hard-lock.aspx

شرکتها رو هم میتونی با جستجوی " فقل سخت افزاری " پیدا کنی یا اینکه بری شورای عالی انفورماتیک و از اونجا لیست بگیری

انشاالله که مطالب مفید باشن برات

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

سلام

به طور کلی :

برنامه ای که کار میشه ( طراحی - کد نویسی و کمپایل ) حالا مالتی مدیا باشه یا exe مونده از چه روش هایی برا قفل گذاری استفاده کنی / من چند تا رو اشاره میکنم

1- خودت میایی در فسمتهایی از برنامه ( در قسمت کد ) کنترل هارو اضاقه میکنی مثلاً سریال چند تا سخت افازر رو بر میداری و بعدش از طریق متدهای کدگذاری به یک کد تبدیل میکنی و تحویل کاربر میدی و کاربر برا اینکه کد فعال سازی رو دریافت کنه  :

1-1 : می تونه این کد رو به شماره ای که معرفی کردی پیامک کنه و دستگاه اتومات براش کد فعالسازی رو ارسال کنه ( برا اینم راه های محتلفی وجود داره مثلاً کد دریافتی از کاربر رو گرفته دکد میکنه و بعدش تاریخ و ساعت کامل رو بهش اصافه میکنه و بعد کد شده تحویل کاربر میده ) و کاربر اون رو وارد برنامه میکنه و برنامه اکتیو میشه

2-1 : میتونه وصل بشه به یک وب سایت و صفحه مربوط به عملیات رجیستری و تقریباً همون کارهارو آنلاین براش انجام بده

3-1 : میتونه به یک وب سایت متصل شده و مشخصات برنامه رو به ایمیلی که تعریف کردی ارسال کنه و خودت کارهای بالا رو انجام بدی و به کاربر ارسال کنی

4-1 : کاربر سریال تولید شده رو که ترکیبی از اعداد هستش رو از طریق تلفن وارد میکنه / یعنی میزنگه به یه خطی که معرفی شده و بعدش از کاربر کد رو می خواد و بعد از اون بسته به سیستم تلفنی که خریداری کردی یا خودت برنامه نویسی کردیش عملیات دکود بالا رو انجام میده

حالا اگه آفلاین یخوایی :

قفل های سخت افزاری که دانگل میگن بهشون تو بازار هست و با یکی از شرکتهای مربوطه تماس میگیری و محیط برنامه نویسی که انجام دادی رو میگی و بهت سخت افزار مربوطه همراه با نرم افزارهای جانبی و سورس کد مورد نظر با راهنمای کار رو برات ارسال میکنن ( قبلاً حداقال باید 10 تا خرید میکردی ) بعدش طبق راهنمای شرکت میایی قفل سخت افزاری رو تعریف میکنی به برنامه /

http://www.dedj.com/TinyHid.html

http://www.mysi.ir/hexa-hard-lock.aspx

شرکتها رو هم میتونی با جستجوی " فقل سخت افزاری " پیدا کنی یا اینکه بری شورای عالی انفورماتیک و از اونجا لیست بگیری

انشاالله که مطالب مفید باشن برات

خیلی ممنون از پاسختون

خب من بیشتر دنبال شیوه های نرم افزاری قفل گذاری هستم.

همین شیوه ای رو که گفتید(نرم افزاری) نرم افزاری هست که اینکارو بکنه؟

یا شرکتی رو میشناسید که این خدمات رو ارائه بده؟

یه طوری باشه که ما خودمون این قفل ها رو فایل هامون بزاریم.

شدنی هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خیلی ممنون از پاسختون

خب من بیشتر دنبال شیوه های نرم افزاری قفل گذاری هستم.

همین شیوه ای رو که گفتید(نرم افزاری) نرم افزاری هست که اینکارو بکنه؟

یا شرکتی رو میشناسید که این خدمات رو ارائه بده؟

یه طوری باشه که ما خودمون این قفل ها رو فایل هامون بزاریم.

شدنی هست؟

خواهش/ همانطور که بالا گفتم یا باید خودتون کد نویسی کنین ( بخش 1 ) یا اینکه قفل سخت افزاری ( بخش 2 ) بزارین که میتونین تماس بگیرین و راهنماییتون کنن

لینک به دیدگاه

خواهش/ همانطور که بالا گفتم یا باید خودتون کد نویسی کنین ( بخش 1 ) یا اینکه قفل سخت افزاری ( بخش 2 ) بزارین که میتونین تماس بگیرین و راهنماییتون کنن

خب من کد نویسی بلد نیستم و میخوام قفل نرم افزاری بزارم. حالا کسی پیدا میشه اینکارو برام با دریافت هزینه اش انجام بده؟

یا یه نرم افزار بنویسه که فایل ما به عنوان ورودی بره داخل و این قفل روش گذاشته بشه و بعد خروجیش بشه یه فایل قفل گذاری شده!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شرکت های ایرانی و خارجی هستن که پکیج دارن برای این کار تو ایرانی ها مثل این http://www.pishgamsoft.com/Products-Colock-F.htm و تو خارجی ها هم از آرمادیلو تا asprotect یه رنج وسیعی هست نیاز به کد نویسی آنچنانی نداره یعنی توابع آماده دارن بسته به پلت فرم و زبانی که کار کردی و فقط کافی هست مستقیم صدا بزنی و استفاده کنی . در مورد فرمت ها محدودیت هست مثلا رو فایل های مدیا ( فیلم - مستندات و ... ) پروتکشن های خاصی هست که تو یه پکیج همراه فایل های اجرایی ندیدم شرکتی ارائه کنه . و باید جداگانه تهیه کنی . اگر دنبال کرک نشدن هستی و مجموعه آموزشی هست که محتوی مالتی مدیا توش هست توصیه میکنم هزینه نکنی و هزینه این کار رو بگزاری روی خدمات . اگر محتوی کارت رو دقیق بگی بهتر میشه اشاره کرد بهش .

لینک به دیدگاه

شرکت های ایرانی و خارجی هستن که پکیج دارن برای این کار تو ایرانی ها مثل این http://www.pishgamsoft.com/Products-Colock-F.htm و تو خارجی ها هم از آرمادیلو تا asprotect یه رنج وسیعی هست نیاز به کد نویسی آنچنانی نداره یعنی توابع آماده دارن بسته به پلت فرم و زبانی که کار کردی و فقط کافی هست مستقیم صدا بزنی و استفاده کنی . در مورد فرمت ها محدودیت هست مثلا رو فایل های مدیا ( فیلم - مستندات و ... ) پروتکشن های خاصی هست که تو یه پکیج همراه فایل های اجرایی ندیدم شرکتی ارائه کنه . و باید جداگانه تهیه کنی . اگر دنبال کرک نشدن هستی و مجموعه آموزشی هست که محتوی مالتی مدیا توش هست توصیه میکنم هزینه نکنی و هزینه این کار رو بگزاری روی خدمات . اگر محتوی کارت رو دقیق بگی بهتر میشه اشاره کرد بهش .

سپاس

کاری که داریم انجام میدیم تولید تصویری آموزش های یکسری نرم افزار خاص هست که قیمت نسبتا بالایی از لحاظ ارزش برای ما دارند.

با نرمافزارهای ساخت آموزش های تصویری این کارو انجام میدیم.

تا اونجایی که من متوجه شدم باید به سورس برنامه خودمون دسترسی داشته باشیم و تغییراتی رو درش ایجاد کنیم. خب حالا ما که دسترسی به سورس نداریم

اصلا خروجی کار ما یک فایل مالتی مدیا هست. آیا میشه روی این فایل ها قفل گذاری انجام داد؟ یا اصلا شدنی نیست؟

در مورد اینکه گفتید اگر مالتی مدیا هست هزینه نکنم باید بگم چون قیمت آموزش ها بسیار بالاست مجبوریم اینکار رو انجام بدیم. لذا اگر میشه در این مورد هم بیشتر توضیح بدید.

با تشکر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وقتی نوشتم که "محتوی کارت رو دقیق بگی" یعنی دقیقا اشاره کنی به فرمت فایل ها و محیط نرم افزاری که کار انجام شده . مثلا یه فایل "exe" که با "ماکرومدیا" کار شده و درش فیلم و صدا و ... استفاده شده . دسترسی به سورس "توانایی کد نویسی مستقیم در داخل" عالی هست ولی بدون اون هم میشه روی "پوسته" کار کرد . بستگی به نوع فایل داره . محتوی مالتی مدیا خصوصا اگر اینتراکتیو نباشن در نهایت به روش های گوناگون کپی میشن حتی اگر شده از صفحه فیلم بگیرند . اگر اینتر اکتیو باشن و از کاربر فعالیت بخواد انجام بده تا پروسه ایی طی بشه این خودش باعث میشه تا روش های معمول کپی کردن فایل های ویذئو جواب نده . نرم افزار های تولید محتوای آموزشی اکثرا قسمت اسکریپت نویسی دارن و با اسکریپت نویسی میشه پروسه درخواست سریال یا اکتیویشن کد رو انجام داد و بعدش فایل خروجی رو تو یه پوسته محافظت شده قرار داد که آن پک کردن مشکل باشه . بدون اسکریپت نویسی یا درواقع کد نویسی کل عملیات میره تو مرحله پوسته یعنی فایل شما 2 لایه میشه فایل اصلی داخل یک پوسته میره که اون پوسته برای باز شدنش درخواست کد میکنه از کاربر مثل روش آرمادیلو که روی خیلی از بازی های فلش پیاده شده . نرم افزار هایی هم هستن که علاوه بر فایل های اجرای روی DVD هم روتین های چک سریال و سخت افزاری انجام میدن مثل سایت ایرانی هگزا لاک که تو پست 2 دوستمون لینک کردن البته اسم هگزا لاک منو یاد یه شرکت اسرائیلی میندازه که 5-6 سال پیش تمام محصولاتش کرک شده . همونطور که میبینی 25 هزار تومان بابت هر دیسک تولید شده با این محافطت قیمت گذاشتن و مطمئنم تولید کننده دیسک هم خودشون نیستند . داستان طولانی هست باید با این شرکت ها تماس بگیری و مشاوره بگیری .

لینک به دیدگاه

محتوای کار شامل صدا، تصویر و عکس هست. فرمت های فایل میتونه فرمت ویدئویی  avi و mwm و یا exe باشه. نرم افزارهایی که با اون ها این کار انجام میشه 

Camtasia و   adobe captivate هستند. حالا نمیدونم این ها اینتراکتیو هستن یا خیر؟ اگر شما نرم افزاری رو میشناسید که میشه باهاشون محتوای اینتر اکتیو تولید کرد معرفی کنید ممنون میشم. خب حالا با این فرمت ها میشه روشون قفل نرم افزاری مطمئن قرار داد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

Camtasia و adobe captivate هر دو قابلیت تولید محتوی اینتر اکتیو دارن در واقع کسی که محتوی آموزشی رو ایجاد میکنه باید روش اینتر اکتیو داشته باشه برای تولید . روی فرمت فرمت ویدئویی مثل avi هم میشه قفل گذاشت ولی قابلیت ریپ شدن همیشه هست . رو فایل های exe امنیت بیشتری دارید میتونید فایل های ویدئویی رو جدا نکنید از پروژه اصلی در واقع الحاق شده باشن به فایل اجرایی . قفل مطمئن برای محصولات مولتی مدیا وجود نداره قبلا نوشتم که بهتر هست هزینه ایی رو که برای این کار در نظر دارید روی قسمت دیگه استفاده کنید الان تو ایران قوانین سخت گیرانه روی محصولات ایرانی هست و سایت ها اکثرا از انتشار محصولات قفل شکسته ایرانی خودداری میکنند . در کل چند راه حل داری 1- اینکه خود dvd رو قفل بگزارید و فایل exe هم اگر هست روش چک اکتیویشن کد درخواست بشه از محصولاتی مثل هگزا لاک که اشاره شد میتونی استفاده کنی . 2- درگیر قفل dvd نشی و فایل های مدیا رو الحاق کنی به فایل ها اجرایی و روی فایل اجرایی با محصولاتی مثل آرمادیلو و AsProtect قفل گزاری کنی تو این روش ها نیازی به کدنویسی نداری . 3- بری سراغ کد نویسی adobe captivate قابلیت اسکریپت نویسی قوی داره خودت میتونی روتین اکتیویشن و درخواست کد از کاربر داشته باشی بعد فایل اجرایی رو با یه پکر قوی پک کنی و محافظت .

لینک به دیدگاه

بازهم از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید تشکر میکنم. با توجه به توضیحاتتون چند تا سوال دیگه هم دارم:

1- اینکه میفرمایید "بهتر هست هزینه ایی رو که برای این کار در نظر دارید روی قسمت دیگه استفاده کنید" دقیقا یعنی کجا هزینه کنم؟

منظورتون همون سه تا راه حل هست؟ اگر منظورتون چیز دیگه ایست لطفا راهنمایی کنید.

2- در مورد راه حل اول که فرمودید روی دی وی دی قفل بگذاریم، چون قصد فروش به صورت آن لاین رو هم داریم یعنی کاربر به صورت آن لاین پرداخت کنه و به صورت آن لاین دانلود کنه امکان فقط قفل گذاری روی DVD  رو نداریم. ضمن اینکه هزینه هگزا لاک برای هر سی دی 25 تومن هست. که برای تعداد 500 تا سی دی که ما قصد داریم بزنیم اصلا مقرون به صرفه نیست. و همون قفل نرم افزاری بهتر است. ضمن اینکه همین سایتی که قفل هگزا لاک رو ارائه میده قفل نرم افزاری یاقوت سرخ رو با درصد امنیتی بالای 90 درصد میفروشه که خیلی ارزونتر از هگزا لاک در میاد. http://www.mysi.ir/balas-soft-lock.aspx

3-در مورد راه حل دوم، فایل مدیا رو چه طوری میشه الحاق کرد به فایل اجرایی؟ اگر بعد از تولید فایل مدیا اون رو با فرمت exe ذخیره کنیم فرقی با این کاری که شما فرمودید داره؟ یا اصلا با فرمت ویدئویی ذخیره کنیم و بعد تبدیلش کنیم به فایل اجرائی. فقط مشکلی که دارم اینه که نتونستم درست حسابی با آرمادیلو کار کنم. به عنوان مثال روی یک فایل اجرایی قفل گذاشتم. ولی حالا چه طوری میشه صفحه دریافت کد فعالسازی از اینترنت، تلفن گویا یا پیامک رو ایجاد کرد؟ 

4- راه حل سوم که فرمودید میشه اسکریپت نویسی انجام داد که فکر کنم منظورتون همون برنامه نویسی هست؟ خب باید چه زبانی بلد باشیم تا بشه همچین کاری رو انجام داد؟ خودش زبان مخصوص خودش رو داره و باید اونو یاد بگیریم؟ :wacko: 

شما بلدی؟ :wub: 

حالا جدای از اسکریپت نویسی متوجه الگوریتم کارکردش نشدم؟ دقیقا چی رو از کاربر باید بخوایم و به چه دردی میخوره این کد کاربری؟

متاسفانه بنده با پکرها هم آشنا نیستم. پکرها چیکار میکنن و پکر خوب مثال میزنید؟

5- متتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتشششششششششششششششششششششششششکرم (*) 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

:D داستان اینجوری هست

1: اون هزینه رو روی خدمات انجام بدی مثلا هر شماره سریال اصلی تو خرید بعدی 20 درصد تخفیف میگیره یا اینکه کلا هزینه اون کار رو برای تولید محتوی بهتر داشته باشی .

2: اگر دانلود آنلاین برای فایل مدیا داری باید فایل های مدیا رو اتچ کنی به فایل اصلی و دیگه نمیشه روی قفل dvd حساب باز کرد از همون روش هایی که لینک کردی میتونی استفاده کنی

3: نه فرقی نداره کلا منظورم این هست که فایل های مدیل جدا از پروژه اصلی نباشن . آرمادیلو یک پکیج هست که key gen رو برای همین کار تو پکیجش گذاشته راهنماش رو بخونی نوشته که از سورس چجوری برای ایجاد کلید تو یه اینترفیس دیگه استفاده کنی مثل بعضی نرم افزار های ایرانی رابط مستقیم نداره برای مثلا دریافت کلید از طریق پیامک .

4: زبان اسکریپت captivate دیگه :D راهنماش رو بخون من یوزر captivate نیستم .

کد کاربری منظور همون سریال هست دقیقا همون کاری که مثلا تو VB با کد نویسی انجام میدی با اسکریپت انجام میدی به صورت ساده یعنی تا کاربر کد یا سریال صحیح رو وارد نکنه به قسمت بعد نمیره .

داستان پکر ها عموما به معنی فشرده سازی هست ولی بیشتر اونها یه لایه دیگه به عنوان لایه محافظ به فایل اصلی اضافه میکنند که برای بازشدن یا درواقع آنپک شدن نیاز به پروسه خاصی هست نوشتم قبلا درمورد آرمادیلو موقعی بیشتر کاربردی میشن که مثل کیس شما توانایی کد نویسی برای ایجاد پروسه محافظتی نباشه .

لینک به دیدگاه

خب یه سوال دیگه!

تا اونجایی که من متوجه شدم با اسکریپت نویسی میتونیم یه یوزر و پس برای فایل خودمون بزاریم. ولی اگه این فایل به همراه یوزر و پس دست 100 نفر بیافته همه میتونن ازش استفاده کنن درسته؟ خب حالا این پک کردن فایل به چه دردی میخوره؟ :blink:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله یوزر و پسورد رو حتی بدون اسکریپت هم میتونی روی پروژه ست کنی و هرکسی که داشته باشه میتونه استفاده کنه .

پک کردن و اضافه کردن لایه محاقظت تو کیس شما زمانی هست که یه اکتیویشن بر مبنای در خواست کد از کاربر بر اساس اطلاعات مثلا قطعات سخت افزاری از کاربر انجام بشه در غیر اینصورت فشرده سازی به تنهایی کار خواصی برای هدف شما انجام نمیده .

وقتی میری سراغ کد فعال سازی آنلاین مثلا وقتی میخوای کی جن رو روی یه سرور داشته باشی و کاربر اتوماتیک اطلاعات رو وارد کنه و کلید فعال سازی بگیره باید API اون کی جن رو روی سایتی که روی سرور هاست شده داشته باشی و یه کد نویسی مختصر روی سایت انجام بدی این داستان ها ماله زمانی هست که مثلا یه پکیج آماده خریداری کردی .

یکسری پکیج ها هستن که حتی خدمات هاست و سرور رایگان هم میدن مثل این :

http://www.helpserver.biz/onlinehelp/lpmme/4.0/generator/help2000/adobe_captivate.htm

که حتی توضیح جداگانه داده برای captivate اینجا:

http://www.helpserver.biz/onlinehelp/lpmme/1.3/generator/flash-tutorial/captivate/captivate-mpintegration_demo.htm

فایل swf رو روی پلیر خودش اجرا میکنه و بعد از لاک شدن فایل ها به طور معمول دیگه اجرا نمیشن این پکیج به صورت رایگان هاست و ... بهت میده البته قیمت اصلیش برای شما با حجم کاری که داری بالا هست خود این محصول کرک شده یکم جسنجو کنی پیدا میکنی . سایت اصلیش :

http://www.mirage-systems.de/products/all-in-one-protector/overview-home/product-activation/

یا مثلا با enigma روش خاصی برای پروتکت کردن captivate روی فایل های اجراییش هست اینجا:

http://forum.enigmaprotector.com/viewtopic.php?f=27&t=871

تو سایت اصلیش اگر بری حتی مثال هم گذاشته که کی جن رو روی سایت برای آنلاین اکتیو کردن به چه صورت راه اندازی کنی .

ویرایش شده توسط UnforgiveN
لینک به دیدگاه

من از توضیحاتتون استفاده کردم و محصول اولی رو که اشاره کردید به صورت کرک شده پیدا کردم.

باهاش یکم کار کردم و تنظیماتش رو انجام دادم و یک فایل قفل گذاری شده باهاش ساختم و فعالسازیش رو

هم از طریق سرور خودشون انجام دادم ولی تا اونجایی که فهمیدم خدمات فعالسازیشون یعنی همون هاست و سرور

رایگان نیست.  باید بیشتر وقت بزارم ببینم به کجا میرسه و مورد دوم هم امتحان کنم.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

من فکر می کنم توی شرکت های ایرانی قفل نرم افزاری یاقوت سرخ از بقیه بهتره چون شرکت تولید کننده اون زیر مجموعه یک شرکت خارجی است این هم نشونی www.copyprotection.net 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...