رفتن به مطلب

مشاوره براي خريد كارت گرافيك gainward 285 gtx Golden Sample

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام  دوستان يك كارت گرافيك با مشخصات بالا و 512 bit   كار كرده موجوده  2 سال تقريبا از زمان خريدش مي گذره  طرف از دوستان هست و دستي تو اين كار داره   مي خواستم نظر دوستان رو در مورد برند gainward  بدونم  و يك مشاوره بگيرم كه اين كارت تا چه مبلغي واسه خريد ميشه واسش  هزينه كرد ؟ وكارت خوبي هست كلا ؟

ضمنا واسه خريد يك كارت گرافيك اسوس 9800 gtx 256 bit هم  موجوده اما  3 سال كار كرده  و قيمت كمتري هم داره  حالا واسه اين مدل هم مشاوره مي خوام دوستاني كه داشتن و قيمت اين مدل رو هم بگيد لطفا ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چقدر قیمت بهت دادن 

گینوارد جزء کارتهای متوسط بازار هست کلا برند بدی نیست 

لینک به دیدگاه

طرف قيمتي نداد اما فكر كنم  بين 350 تا 400  مد نظرش باشه . اگه   gainward  متوسط باشه برند هاي بهتر  چي هست ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بادرود

دوست گرامی زیاد به اون  " 512 بیتش " کاری نداشته باش و سعی نکن در درجه اول اونو ملاک بهتر

بودن کارت قرار ندی . بنظر من شما اگه میخوایی حودای 400 هزینه کنی میتونی یه کارتی که دایکت

ایکس 11 و حافظه GDDR5 رو ساپورت کنه و داشته باشه بگیری ( اگه صرفا هدفت گیم باشه )

285 کارت پرقدرتیه ولی تکنولوژیش قدیمیه و بجرات میتونم بگم تو بازی های جدید کارایی خوبی بهمین

جهت نمیتونه داشته باشه . و مصرف بالایی هم داره . پس دوست گرامی با این هزینه ای که میخوایی بکنی

بهتره که یه کارت جدید وبا تکنولوژی بالاتر ( DDR5  و DIRECT X11  ) رو مد نظرت قرار بدی .

در باره 9800 جی تی  گینوارد  دقیقا این کارت و من داشتم ولی اونهم تو زمان خودش کارت خوبی بود !

و چونکه برند های متفاوت رو تجربه کردم در باره گینوارد میتونم بگم نسبت به قیمتش خوبه ولی از لحاظ

فناوری ساخت و متریال بکار رفته در اون یقینا به پای  مثلا ایسوس نمیرسه . بازم مجددا میگم که این مسئله

رو بارها من خودم به عینه حس و لمس کردم .

با تشکر : مهران

ویرایش شده توسط MEHRAN_2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بادرود

دوست عزیز با اون رنج قیمت من اگه جای شما بودم دنبال یک 460 انوادیا تمیز و یا 6850 ای ام دی وحتی اگه

میشد یه 6870 ای ام دی پیدا میکردم .  واقعا برای گیم دیگه 285 گزینه مناسبی نمیتونه باشه .

post-11245-0-39122200-1380796862_thumb.png  post-11245-0-57932900-1380797234_thumb.png   post-11245-0-64023100-1380797255_thumb.png

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان عزيز نظرتون راجب  asus  9800 gtx چي  هست ؟ وبه نظرتون  تا چه قيمتي مي ارزه ؟  و   مدل gainward 285 gtx Golden Sample تا چه قيمتي ؟ واسه مدل هايي كه معرفي كرديد  وگفتيد بهتره  نسبت به قيمتي كه به اين دو  كارت مي ديد  چه مقدار بايد هزينه بيشتري كنم ؟

لینک به دیدگاه

درود

عزیز به جای خرید کارت های قدیمی میتونین کارت های جدیدتر وبهتر که دایرکت ایکس 11 هم ساپورت میکنند با همین قیمت تهیه کنید که برای بازی های روز مناسبتر باشند.مثلا با بودجه 400 میتونین کارتهایی مثل 460 و یا 6850 رو دست دو تهیه کنین.

9800 که جای بحث نداره خریدش برای گیم های امروزی اصلا توصیه نمیشه.اما در مورد فاکتوری که تو 285 شما رو به شک انداخته:

این پهنای باند کارت 512 بیتی باعث افزایش فاکتور مموری بندویچ میشه که مموری بندویچ فقط به این یک عامل بستگی نداره.این عامل به فرکانس مموری هم بستگی داره(ddr3 یا ddr5) مثلا ممکنه یه کارت ddr3 که پهنای باند 384 بیتی داره مموری بندویچ برابر با حتی کمتر از یه کارت ddr5 که پهنای باند 256 بیتی داره داشته باشه.

((یه مثال میزنم البته تفاوت این کارتها با 460 یا 6850 خیلی زیاده و هدف فقط روشن کردن این موضوع هست که 512 بیتی بودن تنها عامل تعیین کننده نیست:

کارتهای قدرت مندی مثل 680 و 770 هم 256 بیتی هستند ولی مموری بندویچ هردو بسیار بیشتر از gtx 285 هست.))

البته بندویچ یک عامل از چند عامل تعیین کننده قدرت کارت هست.

البته بندویچ 285 قدری بالاتر از 460 و 6850 اما قدرت گرافیک به فاکتور های مهم دیگه هم بستگی داره که 6850 و 460 رو تبدیل به انتخاب های بهتری برای گیم های روز میکنه.

لینک به دیدگاه

این بنچمارک مقایسه 285 با 6850=http://www.anandtech.com/bench/product/520?vs=539

امروز دیگه گرافیکی که از DX11 ساپورت نکنه خریدش خیلی عاقلانه نیست حتی اگر GTX 295 باشه

لینک به دیدگاه

نظرم من در مورد 9800 چیه ؟

والا مناسب بازی های امروزی نیست اصلا توصیه نمیشه من جای شما باشم همچین کارتی رو نمی خرم حالا هر چقدر هم خوب باشه { که خوشبختانه نیست} .

با بودجه 400 تومن میشه یه تر و تمیز 460 پیدا کرد که بازم میگم از 285 خیلی بهتره.

هر چند احساس می کنم هر چقدر هم از کاستی های 285 حرف بزنیم و خوبی های 460 رو نام ببریم باز شما میرید 285 رو میخرید.

شک ندارم از اون دسته ادما هستید.

بازم دوستانه میگم سراغ 9800 و 285 نرو..

خلاص

كاملا  درست ميگي دوست عزيز اما  من از كجا يك دست دو تميز 6870 HD  گير بيارم با  قيمت 400  كه طرفم نميشناسم .... قيمت نو 6870 چقدره الان  دوستان ؟

لینک به دیدگاه

6850 دست دو الان تو همین فروم با قیمت حول و حوش 400 موجوده:

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=22863

460 و 465 هم تو همین مایه قیمت هستند 400 20 تومن بالاتر یا 20 تومن کمتر

برای 6870 باید بودجه رو افزایش بدید.با 400 بعید میدونم گیر بیاد.

7770 هم کارت مناسب و خوبیه جدیدتره و از نظر پرفرمنس تو مایه های 6850 هست (به مقدار جرئی تفاوت هست در کارایی اما خیلی نیست) اونم دست دو تو همین قیمت 380 الی 400 فروش میره.

در مورد معامله اینترنتی هم عموما 24 ساعت مهلت تست در اختیار خریدار قرار میگیره.

اینم یه نمونه 7770 که تازگی فروش رفته:

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=22794

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...