رفتن به مطلب

اجرای بازی HALO 4 در PC و NOKIA Lumia series

THE RAVEN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به تازگی خبرهایی  درز گردیده که مایکروسافت در حال کار بر روی پروزه ایست که بوسیله ان میتوان بازی های کنسولی را توسط سرورهای کلاود (Cloud) بتوان بر روی ویندوز و موبایل های ویندوز فون

استریم (اجرای یک برنامه یا بازی یا فیلم یا هر چیزی از یک سرور:Stream) و اجرا کرد.هنوز خبری از طرف مایکروسافت اعلام نشده است و این پروزه هنوز بصورت پروتوتایپ میباشد .

مایکروسافت این عمل را در مقابل حرکت سونی برای استریم و اجرای بازی های playstation 3 در کنسول نسل بعد خود ps4 با استفاده از تکنولوزی  گای کای (gaikai) که درواقع همان کلاود هست انجام میدهد.

این قدم بزرگی برای گیمر ها خواهد بود و مزایای بسیاری خواهد داشت.برای مثال پی سی گیمر ها نیز میتوانند از بازی های معروف و فوق الاده کنسول ها نظیر HALO 4 بهره مند شوند و همینطور چندنفره بازی کردن بین کنسول و پی سی که خود انقلابی در گیمینگ خواهد بود.

امیدوارم مایکروسافت این پروزه رو عملی کنه تا همه گیمر ها چه پی سی چه کنسولی ها با هم یکی بشن و این دعوای بین کنسولی و پی سی و اینا تموم شه و فکر و هدفمون بشه فقط گیمینگ. ;)  :D xl_halo-4-chief-624.jpg

شرمده بعضی حروف رو اشتباهی نوشتم چون کیبوردم اون حرف هارو نداشت.کامنت و فیدبک یادتون نره.ممنون.

منبع MEGAGAMES.com

ویرایش شده توسط THE RAVEN
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

و با تشکر از خبر

ای بابا اونموقع ها که ویندوز ویستا اومده بود یه نسخه از HALO رو دادن و گفتن فقط روی ویستا میاد

ما هم اونموقع به هزار زحمت نصب کردیم

نزدیک بود از هر چی بازی زده بشیم اینقدر که سبکش افتضاح بود (نظر شخصی هست)

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

stream کردن بازی پروژه اییه که 100% تا 5 سال آینده همه گیر میشه ( کلا سرویس کلود همه گیر میشه) شرکت ها به شدت دارن روی این موضوع کار می کنن چون piracy از این طریق به صفر می رسه و بساط بازی ها و برنامه های کپی برچیده میشه

البته برای ما با این وضیعت اینترنت استریم کردن عملا ممکن نیست

برای استریم کردن رزلویشن HD به اینترنتی با سرعت 20mbps نیاز هست که برای ما رویاست!

ویرایش شده توسط m!dn!ght
لینک به دیدگاه

با سلام

و با تشکر از خبر

ای بابا اونموقع ها که ویندوز ویستا اومده بود یه نسخه از HALO رو دادن و گفتن فقط روی ویستا میاد

ما هم اونموقع به هزار زحمت نصب کردیم

نزدیک بود از هر چی بازی زده بشیم اینقدر که سبکش افتضاح بود (نظر شخصی هست)

منم با شما موافقم عزیز.کلا سری halo از قبیل halo 2-halo 3-halo reach که توسط شرکت bungie ساخته شده به نظر من افتضاهه.من خودم هم ایکس باکس میزنم هم پی سی.ولی halo 4 رو دادن به شرکت

industries 343 و غوغا کرد!!کلا بازی زیر و رو شد! البته گیمپلی بازی زیاد تغییر نکرد اما گرافیک.داستان.صدا گزاری و صدای کاراکتر ها و خیلی موارد دیگه کلا عوض شد.من که شخصا معتاد halo 4 شدم اما نسخه های قبلی رو اصلا نمیتونم بازی کنم.

البته فقط halo 4 قرار نیست استریم بشه همه بازی ها این قابلیت رو خواهند داشت.از جمله بازی metal gear rising revengence که به نظر من هر کی بازی نکرده نصف عمرش بر فنا رفته که مختص کنسول هاست.

لینک به دیدگاه

stream کردن بازی پروژه اییه که 100% تا 5 سال آینده همه چیز میشه ( کلا سرویس کلود همه گیر میشه) شرکت ها به شدت دارن روی این موضوع کار می کنن چون piracy از این طریق به صفر می رسه و بساط بازی ها و برنامه های کپی برچیده میشه

برای استریم کردن رزلویشن HD به اینترنتی به سرعت 20mbps نیاز هست که برای ما رویاست!

بله عزیز.متاصفانه دو عامل مانع از گیمینگ درست و حسابی ما ایرانی هاست.سرعت و پینگ اینترنت و تحریم های مملکتمون.

پروزه استریم فراگیر میشه.حتی یکی از بزرگان صنعت گیمینگ که الان اسمش یادم نیست گفته که کنسول بعدی سونی playstation 5 یک کنسول سخت افزاری نخواهد بود بلکه مجازی خواهد بود.بگونه ای که با داشتن همون playstation 4 و با استفاده از سرور کلاود کنسول playstation 5 در اختیار شماست!! :blink:

یعنی ما ایرانیا دیگه با گیمینگ خدا حافظی میکنیم :D or  :(??!!?? 

لینک به دیدگاه

stream کردن بازی پروژه اییه که 100% تا 5 سال آینده همه گیر میشه ( کلا سرویس کلود همه گیر میشه) شرکت ها به شدت دارن روی این موضوع کار می کنن چون piracy از این طریق به صفر می رسه و بساط بازی ها و برنامه های کپی برچیده میشه

برای استریم کردن رزلویشن HD به اینترنتی با سرعت 20mbps نیاز هست که برای ما رویاست!

قفل و کپی رایت به هر گونه ای که وضع شود؛ باز هم مردمانی از سرزمین پارس آن را دور خواهند زد!  :p

هر کاری هم بکنن؛ باز جوانان ایرانی یه راهی واسه دور زدن همه ی اینا پیدا میکنن! :lol: آخه استریم کردن با اینترنت ایران؟؟ :blink: اگه بلافاصله هیتلرش نکنن هم با این سرعت وب ما باید کلاً قیدش رو بزنیم! Oh%20Go%20On.gif ( من که خودم شخصاً هنوز با Dial Up کانکت میشم!  :-S )

حالا جدا از این ها فک کنید 1% بساط بازی ها و برنامه های کپی برچیده بشه . . . خودتون حساب کنید اورجینال هر کدوم از اینا چقدر پولش میشه . . . broken%20heart.gif

لینک به دیدگاه

قفل و کپی رایت به هر گونه ای که وضع شود؛ باز هم مردمانی از سرزمین پارس آن را دور خواهند زد!  :p

هر کاری هم بکنن؛ باز جوانان ایرانی یه راهی واسه دور زدن همه ی اینا پیدا میکنن! :lol: آخه استریم کردن با اینترنت ایران؟؟ :blink: اگه بلافاصله هیتلرش نکنن هم با این سرعت وب ما باید کلاً قیدش رو بزنیم! Oh%20Go%20On.gif ( من که خودم شخصاً هنوز با Dial Up کانکت میشم!  :-S )

حالا جدا از این ها فک کنید 1% بساط بازی ها و برنامه های کپی برچیده بشه . . . خودتون حساب کنید اورجینال هر کدوم از اینا چقدر پولش میشه . . . broken%20heart.gif

فکر نکنم دیگه خبری از هک و اینا بشه.کنسولای قدیمی راحت هک میشدن بخاطر اینکه اینترنتی در کار نبود.یه فرمویر هک شده مینداختی رو درایو و تموم.ولی این یه سروره و همیشه در دسترس سازندگان.حالا ببین چی میشه.هک یا هر کاری بکنی یه دقیقه بعد درستش میکنن میره.منکه کلا چشم از کنسولای نسل بعد و استریم بازی و اینا پوشوندم...با همین پی سی و ایکس باکس 360 سرمونو گرم کنیم بهتره... :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مسئله اینجاست که توی این قضیه کلود و استریم دیگه فایلی روی سیستم کاربر نیست که بخواد کرک بشه

شما به سایت سازنده لاگین می کنی و برنامه یا بازی واست لود میشه به همین راحتی

تمام پردازش ها از طریق سرورهای کلود انجام میشه، مثل اینه که داریم فیلم زنده نگاه می کنیم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...