رفتن به مطلب

رد پای سری 7000 در سری جدید amd

اشتراک گذاری

Recommended Posts

نکته جالب!!!!!!!!!

ظاهرا r9 280 و gtx 770 هم رده دقیق هستند

و حالا قیمتها!هردو دقیقا از یک برند:

ASUS GTX770

410دلار

دوست عزیز اینکه کارت 7970 ه 550 دلاری رو بعد از 2  سال با قیمت 300 دلار عرضه کردن اصلا جای تعجب و نکته جالب نیست B)

اگه منم بودم همین کارو میکردم این کارت بعد از همه مدت پول خودشو در اورده

دقت کنید وقتی کارتی 500  دلار قیمت گزاری میشه صرفا یه این معنا نیست که هزینه درست کردن کارت 500 دلاره

بخش اعظم قیمت مربوط به هزینه طراحی و توسعه معماریه وگرنه خود کارت چندان قیمتی نداره

به عنوان مثل گوشی گالکسی نوت3 حدودا 230 دلار هزینه قطعاتش هست ولی قیمت عرضه اون 690 دلاره که میشه 3 برابر

پس amd فقط داره در جا میزنه با ارزون کردن کارتش

ویرایش شده توسط Veyron
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اینکه کارت 7970 ه 550 دلاری رو بعد از 2  سال با قیمت 300 دلار عرضه کردن اصلا جای تعجب و نکته جالب نیست B)

اگه منم بودم همین کارو میکردم این کارت بعد از همه مدت پول خودشو در اورده

دقت کنید وقتی کارتی 500  دلار قیمت گزاری میشه صرفا یه این معنا نیست که هزینه درست کردن کارت 500 دلاره

بخش اعظم قیمت مربوط به هزینه طراحی و توسعه معماریه وگرنه خود کارت چندان قیمتی نداره

به عنوان مثل گوشی گالکسی نوت3 حدودا 230 دلار هزینه قطعاتش هست ولی قیمت عرضه اون 690 دلاره که میشه 3 برابر

پس amd فقط داره در جا میزنه با ارزون کردن کارتش

البته منظورم من مقایسه performenc/price

دو کارت رقیب بود..

ولی مثالتون عالی بود و توجیه قیمت طراحی و توسعه واقعا جالب بود برام

مرسی

لینک به دیدگاه

من اصلا تو این فکر نیستم که 290 میتونه 780 رو بگیره یا نه

فقط به این فکرم که amd با افزایش 40 درصدی استریم چطور میخواد دما و مصرف این غول رو کنترل کنه معماری کارت عوض نشده فقط مقداری بهینه سازی انجام شده

ولی فکر نکنم با بهینه سازی بشه  40 درصد رو پوشش داد!

الان کارت 280 که به خاطر کلاک کمتر در تمامی تست ها از نسخه گیگاهرتز 7970 ضعیفتره در مکس توان خود حدودا 20 وات از تایتان و 50 وات از 680 مصرف بیشتری داره

اگر فرض کنیم مصرف 30 درصد افزایش پیدا کنه به رقم 334 وات میرسیم که واقعا مصرف وحشتناکیه!!

05-Power-Consumtion-Torture.png

دورد

احتمالا بهینه سازی موثری بوده.

این کارت از 1 عدد 6 پین و 1 عدد 8 پین استفاده میکنه که ( 75+75+150 ) وات در اختیارش قرار میده.عموم منابع هم tdp رو 270 وات زدن.

لینک به دیدگاه

بالاخره خریدمش ^_^

ویرایش شده توسط payamhetfild
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...