رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید قطعات سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من قصدخرید یک سیستم دارم با مشخصات حدودی
cpu: core i5 3470
main: asus p 61
رم

Ares 4GBx2 PC3-17000 / DDR3 2133 Mhz F3-2133C10D-8GAB = 269000 toman

http://www.gskill.co...3-2133c10d-8gab

graphic: Gt640 msi

دارم

مادربورد درحدمطلوب هست ؟ اگر نه لطفا پیشنهاد بدین
گرافیک حدود 380 قیمتش هست

هارد 3 عدد 2 ترا دارم ..اگر ممکنه درمورد پاور یک راهنمایی بفرمایید..به نظر شما چه پاوری ببندم ؟ Thermaltek 470W  دارم خوبه آیا ؟ یا ارزش داره که بفروشم گرین 600W  بخرم ؟

کول مستر هم اگر ممکنه یه چیزی که تو کیس X9 جا بشه 

سپاس

ویرایش شده توسط m343
لینک به دیدگاه

سلام عزیز . ورودتون رو به فروم لیون کامپیوتر خوش آمد میگم .

مادربورد انتخابی شما برای سیستمی که در نظر گرفتید مناسب نیست . نه اینکه کار نکنه . ولی امکانت خیلی کمی داره و نمیتونید از قطعات دیگه تون استفاده کامل کنید . به نظر من از سری H77 بگیرید.

پاور 470 وات کافیه برای این سیستم . نیازی به 600 وات ندارید .

گرافیک 640 رو میتونید با Gainward GTX650 Golden Sample 1GB GDDR5 عوض کنید . 40 تومان گرونتره . ولی خیلی بهتر هست . باز هم نیازی به تغییر پاور نیست .

مظورتون ازکول مستر چیه ؟ کولر پردازنده ؟ اگر کولر پردازنده میخواهید بگیرید ، هر مدلی تو این کیس جا میشه . نگران نباشید . برای چه کاری نیاز دارید تا مناسبترین رو به شما پیشنهاد بدیم .

ویرایش شده توسط Hamed
لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۲/۷/۱۸ در 10:04، Hamed گفته است:

سلام عزیز . ورودتون رو به فروم لیون کامپیوتر خوش آمد میگم .

مادربورد انتخابی شما برای سیستمی که در نظر گرفتید مناسب نیست . نه اینکه کار نکنه . ولی امکانت خیلی کمی داره و نمیتونید از قطعات دیگه تون استفاده کامل کنید . به نظر من از سری H77 و یا H87 بگیرید . ترجیحا H87 که بتونید از Pci-E 3.0 هم استفاده کنید . البته هزینه  بیشتری باید انجام بدید .

پاور 470 وات کافیه برای این سیستم . نیازی به 600 وات ندارید .

گرافیک 640 رو میتونید با Gainward GTX650 Golden Sample 1GB GDDR5 عوض کنید . 40 تومان گرونتره . ولی خیلی بهتر هست . باز هم نیازی به تغییر پاور نیست .

مظورتون ازکول مستر چیه ؟ کولر پردازنده ؟ اگر کولر پردازنده میخواهید بگیرید ، هر مدلی تو این کیس جا میشه . نگران نباشید . برای چه کاری نیاز دارید تا مناسبترین رو به شما پیشنهاد بدیم .

درود گرامی

سپاسگزارم از شما

-این سری مادربوردی که فرمودین حدودقیمت دارید ؟

-آیا شما به پاور Thermaltek 470W اعتماد دارید ؟ فروشنده گفت حتی برای سیستم های سرور هم استفاده کرده ..البته گفتم بیام اینجا بپرسم تا مطمن بشم ! برندش معتبره آیا ؟

-گرافیک پیشنهادی شما انویدیا هست دیگه درسته ؟ قیمت حدودی رو دارید ؟

-SSD samsung G pro 8500   128GiG  خوبه به نظرتون برای سیستم ؟

-برای کولرپردازنده هم نمیخوام زیاد هزینه کنم اما اگر مجبور باشم مشکلی نیست ...برای سیستم خانگی..گاهی اوقات یعنی چندساعت درهفته بازی pes & call of dutty  و در همین حد ...

ممنون بابت پاسخگویی کاملتون

لینک به دیدگاه

دوستان در مورد سی پی یو یک کارکرده حدود 2 ماه Core i5 3570  با قیمت 470 سراغ دارم ارزش داره آیا و یا بهترنیست برم سراغ I5 Hasswell 3750  با قیمت 695 ت ؟

ویرایش شده توسط m343
لینک به دیدگاه

پیشنهاد میشه همون i5 3570  رو تهیه کنید

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۲/۷/۱۸ در 10:19، Hamid Parniyan گفته است:

پیشنهاد میشه همون i5 3570  رو تهیه کنید

یعنی در عمل تفاوت چندانی نداره ؟

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۲/۷/۱۸ در 10:13، m343 گفته است:

درود گرامی

سپاسگزارم از شما

-این سری مادربوردی که فرمودین حدودقیمت دارید ؟

-آیا شما به پاور Thermaltek 470W اعتماد دارید ؟ فروشنده گفت حتی برای سیستم های سرور هم استفاده کرده ..البته گفتم بیام اینجا بپرسم تا مطمن بشم ! برندش معتبره آیا ؟

-گرافیک پیشنهادی شما انویدیا هست دیگه درسته ؟ قیمت حدودی رو دارید ؟

-SSD samsung G pro 8500   128GiG  خوبه به نظرتون برای سیستم ؟

-برای کولرپردازنده هم نمیخوام زیاد هزینه کنم اما اگر مجبور باشم مشکلی نیست ...برای سیستم خانگی..گاهی اوقات یعنی چندساعت درهفته بازی pes & call of dutty  و در همین حد ...

ممنون بابت پاسخگویی کاملتون

مادربورد ASUS P8H77-V هست که قیمتش حدود 390 تومانه .

پاور ترمال تیک معتبره . ولی باید گارانتی دارش رو بگیری . با گارانتی معتبر . اسم شرکت گارانتی کننده اون رو نمیدونم .

گرافیکی که گفتم انویدیا هست . حدود 420 تومانه .

SSD رو به نظر من Corsair Force GS 128GB SATA3 بگیرید که حدود 435 تومانه . از اون سامسونگ مناسبتره .

اگر نیازتون در همین حده ، کولر همراه پردازنده کافیه. کیس شما هم X9 هست و تهویه خوبی داره .

پردازنده رو 3570 بگیرید . اگر سری هاسول بخواهید بگیرید ، مادربورد رو هم باید گرونتر بردارید . تفاوت کارایی خیلی زیادی هم نمیبینید . اگر با حدود 120 تومان هزینه اضافه برای مادربورد و هزینه ای که برای پردازنده باید اضافه کنید مشکلی ندارید ، سری هاسول رو بردارید .

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۲/۷/۱۸ در 11:52، Hamed گفته است:

مادربورد ASUS P8H77-V هست که قیمتش حدود 390 تومانه .

پاور ترمال تیک معتبره . ولی باید گارانتی دارش رو بگیری . با گارانتی معتبر . اسم شرکت گارانتی کننده اون رو نمیدونم .

گرافیکی که گفتم انویدیا هست . حدود 420 تومانه .

SSD رو به نظر من Corsair Force GS 128GB SATA3 بگیرید که حدود 435 تومانه . از اون سامسونگ مناسبتره .

اگر نیازتون در همین حده ، کولر همراه پردازنده کافیه. کیس شما هم X9 هست و تهویه خوبی داره .

پردازنده رو 3570 بگیرید . اگر سری هاسول بخواهید بگیرید ، مادربورد رو هم باید گرونتر بردارید . تفاوت کارایی خیلی زیادی هم نمیبینید . اگر با حدود 120 تومان هزینه اضافه برای مادربورد و هزینه ای که برای پردازنده باید اضافه کنید مشکلی ندارید ، سری هاسول رو بردارید .

پس همینایی که شما فرمودید رو میگیرم

فقط یک نکته مادربورد 77 خودش گرافیک داره درسته ؟ ممکنه تا یک مدتی برام کار راه انداز باشه تا زمانیکه صبرکنم و یک گرافیک بهتر مثل 670 و مدلهای بالاتر بخرم ؟

تصحیح میکنم مدل سی پی یو 3470 هست !

ویرایش شده توسط m343
لینک به دیدگاه

تو نسل جدید ( البته از 2-3 سال پیش ) گرافیک از روی برد به داخل پردازنده منتقل شده . یعنی پردازنده خودش واحد گرافیکی داخلی داره . مادربورد H77 قابلیت این رو داره که از اون گرافیک استفاده کنه . یعنی خروجی برای مانیتور داره . میتونید منتظر بمونید و با این گرافیک سر کنید . اما گرافیک داخلی پردازنده به درد بازی نمیخوره . ضمنا اگر بخواهید کارت گرافیک بالاتر از اونی که معرفی کردم بگیرید ، باید پاور قویتری تهیه کنید . برای کارت 660 و 670 حداقل باید 600 وات پاور داشته باشید . بهتره که این میزان بیشتر هم باشه . مثلا تا 700 وات . مخصوصا برای 670 . بالاتر از این هم که پاور بالاتری میخواد .

3470 دست دوم 470 تومان ؟ آکبندش 560 تومانه .

لینک به دیدگاه

در ۱۳۹۲/۷/۱۸ در 12:55، Hamed گفته است:

تو نسل جدید ( البته از 2-3 سال پیش ) گرافیک از روی برد به داخل پردازنده منتقل شده . یعنی پردازنده خودش واحد گرافیکی داخلی داره . مادربورد H77 قابلیت این رو داره که از اون گرافیک استفاده کنه . یعنی خروجی برای مانیتور داره . میتونید منتظر بمونید و با این گرافیک سر کنید . اما گرافیک داخلی پردازنده به درد بازی نمیخوره . ضمنا اگر بخواهید کارت گرافیک بالاتر از اونی که معرفی کردم بگیرید ، باید پاور قویتری تهیه کنید . برای کارت 660 و 670 حداقل باید 600 وات پاور داشته باشید . بهتره که این میزان بیشتر هم باشه . مثلا تا 700 وات . مخصوصا برای 670 . بالاتر از این هم که پاور بالاتری میخواد .

3470 دست دوم 470 تومان ؟ آکبندش 560 تومانه .

پس فعلا با گرافیک کار راه انداز خودش کار میکنم تا یک گرافیک بهتر بگیرم و یک پاور بهتر از همین الان تهیه میکنم

ممکنه که با قیمتی که شما فرمودید این قطعات رو پیدا کنم ؟

ازکجا باید بگیرم ؟

ممنونم که با حوصله پاسخ دادید

لینک به دیدگاه

شما میتونید از فروشگاه لیون کامپیوتر خرید کنید . هم به صورت تلفنی و هم اینترنتی . بالای همین صفحه لینک فروشگاه هست . تمام قطعاتی که نیاز دارید رو میتونید از اونجا تهیه کنید . البته امروز پنجشنبه هست و احتمالا میمونه برای شنبه .

لینک به دیدگاه

دوستان با عرض معذرت اما این پاور

http://lioncomputer.ir/product/168/GREEN%20GP6000A-EU/

به نسبت Thermaltek 470W  بهتره ؟ ارزش داره ؟

و اینکه لیست موجودی های سایت لیون واقعا موجود دارن یا باید صبرکنیم و هماهنگ بشه ؟

ویرایش شده توسط m343
لینک به دیدگاه

سلام 

برای p8-h77-v  چه رمی مناسب و پیشنهاد می کنید؟ 

میزان بودجه برای خرید رم حداکثر 200 ت

http://www.asus.com/Motherboards/P8H77V/#support

البته : cpu: i3 3220 

ویرایش شده توسط tak11
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...