رفتن به مطلب

خواهشا کمک:قویترین سیستم رو برای گیم های سنگین میخوام

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید...

آقا یه کلام ختم کلام.من یه سیستم فوق العاده قوی و مشتی و خدا برای گیمهای سنگین خ ف ن روز دنیا میخوام.خب میخوام cpu intel 4 هسته ای باشه یعنی اینکه بترکونه و یه چیزی تا مرز 200 تومن. و گرافیک هم یک گیگ تا مرز 150 تومن که این مهمتر از بقیس.این اصله کاریه.

و مادربردشم که قلب سیستم هست عالی باشه و به نوعی به درد گیم هم بخوره و فوق العاده پیشرفته و حرفه ای باشه از لحاظ امکانات و رم هم 4 گیگ توپه توپه که منفجر کنه.و پاور هم که خودتون خوب میدونید گرین ولی بسته به نوع توان مصرفی این قطعات.

خب از اساتید محترم خواهشم اینه که یکی 2تا لیست که برای کلیه کار ها عالی باشه و بازیهای سنگین مثله crysis رو راحت لوله میکنه رو معرفی کنید و در ضمن لیستی که نوشته میشه میخوام کلیه قطعاتش از لحاظ تکنولوژیِ با هم مت باشن و باهم همخوانی داشته باشن مثلا اگه میگن رم ocz برای مادربرد گیگا p45 استاندارد تره همینو بنویسید.

خواهشن مشخصات این قطعات رو به طوری که برای کار کردن باهم استاندارد باشن و سنگینترین گیمها رو جواب بده و سرعتش جت باشه رو بنویسید. در ضمن این وسط رزولوشن مانیتور هم برای گیم خیلی مهمه که چه مدلی باشه مثلا واید!!!خیلی چاکریم...

m.b= giga

cpu=intel 4 core

ram=?

vga?

hdd?

power?

dvd wr?

monitor=? فقط خواهشا بگید که چه ورژنی از این قطعات رو بگیرم که با هم خوب جواب بدن؟؟ مثلآ cpu core i7 9500 ???

ممنون منتظرم

لینک به دیدگاه

ببخشید اما با یان قیمتها خیلی نمیتونید بترکونید. :|

کلا چقدر میخواهید هزینه کیند؟ (اگه برای گیم خفن میخواهید بهتره روی گرافیک بیشتر بودجه بذارین)

لینک به دیدگاه

با سلام

من هم با نظر دوست عزیزم شایان جان موافقم.

عزیز با این بودجه زیاد هم نمی تونید سیستم خیلی خفنی ببندید و بازی کرایسیس رو با آخرین رزولیشن لوله کنید.

نمیگم بودجه ی کمی هست ولی آنچنانی هم نیست.

دوست عزیز من خودم دوتا PC دارم - مشخصات یکیش اینه:

CPU: INTEL Q9550 / E0

MAIN: GIGABYTE X38T-DQ6

RAM: 3*2GB / OCZ GOLD / BUS 1066

VGA: SAPPHIRE 4870 X2

POWER: GREEN 1230W

CASE: GREEN TUNIQ 3

LCD: SAMSUNG T220P / 22 inch

تازه اینم به قول شما خدای سیستم نیست ولی عالیه و تا حدودی میترکونه.

در کل شما یه بودجه ی کلی بگید تا بهتر بشه راهنمایی کرد.

با تشکر :|o:-):D

لینک به دیدگاه

مرسی مچکر از راهنماییتون.بله میدونم این هزینه زیاد دندون گیر نیست.ولی شما 2یا سه لیست لطف کنید برای من بذارید یکی در حد 1 میلیون تومن و یکی 1 تا 1.5 و آخری هم 2تومن باشه.3 تا لیست برام بذارید .تشکر:->

لینک به دیدگاه

من یک سیستم دو میلیونی بهت می گم.

برای گیم سیستم عالی ای هست.

CPU:intel core i7 920

Motherboard:ASUS - P6T Deluxe V2

Ram:CORSAIR - Triple Channel 6GB - 1600-(3x2GB

VGA:ASUS - ATI RADEON EAH4890 - 1GB *2

یا

GIGABYTE - GeForce GTX 260 - 896MB*2 + GIGABYTE - GeForce 9600GT - 512MB

Power:GREEN - GP1230B-EPS

HDD:MAXTOR-SATA 2 - 1 TeraByte Diamond 23

یا

2*Maxtor Sata 2 500GB Diamond 23

+ Raid0

Case:Cooler Master CM 690

LCD:SAMSUNG - 22" - BW2253

ODD:PIONEER SATA 20x

برای سی پی یو از سری lga1366 بهتره استفاده کنی که در گیم کارایی بسیار بالایی داره.برای مادربورد، این مدل از برند اسوس یکی از بهترین مدل هاست،قابلیت پشتیبانی از رم ddr3 تا باس 2000 و پشتیبانی از هر دو تکنولوژی کراس فایر و اس ال آی یکی از مهم ترین ویژگی های اونن.برای رم می تونی از رم های کراسیر با باس 1600 استفاده کنی که با حجم 6 گیگ و به صورت سه کاناله باشند.برای پاور از یک پاور قدرتمند با 1230 وات از برند گرین، انتخاب خوبیه، برای هارد هم یک هارد 1 ترابایت مکستور انتخاب خوبیه، شما می تونی از 2 هارد 500 گیگ به صورت رید صفر هم استفاده کنی.برای کیس، کولر مستر 690 انتخاب خوبیه،برای مانیتور هم یک مانیتور 22 اینچ از برند سامسونگ دارای زمان پاسخگویی بسیار سریع و همچنین صفحه عریض برای شما نوشتم،برای درایو هم پایونیر رو انتخاب کردم که البته مارک های دیگه ای مثل لایت آن، سونی، اسوس و ... هم هستند.

اما مهمترین قسمت رایانه شما، گرافیک هست.

برای گرافیک می تونی از 2 گرافیک 4890 به صورت کراس فایر و یا 2 کارت gtx260 + یک کارت 9600 برای اجرای PhysX استفاده کنی که کارایی فوق العاده ای رو ارائه بدن و تصاویر رو به صورت کاملا واقعی ببینی.

لینک به دیدگاه

من یک سیستم دو میلیونی بهت می گم.

برای گیم سیستم عالی ای هست.

یا

GIGABYTE - GeForce GTX 260 - 896MB*2 + GIGABYTE - GeForce 9600GT - 512MB

HDD:MAXTOR-SATA 2 - 1 TeraByte Diamond 23

یا

2*Maxtor Sata 2 500GB Diamond 23

+ Raid0

ODD:PIONEER SATA 20x

برای سی پی یو از سری lga1366 بهتره استفاده کنی که در گیم کارایی بسیار بالایی داره.برای مادربورد، این مدل از برند اسوس یکی از بهترین مدل هاست،قابلیت پشتیبانی از رم ddr3 تا باس 2000 و پشتیبانی از هر دو تکنولوژی کراس فایر و اس ال آی یکی از مهم ترین ویژگی های اونن.برای رم می تونی از رم های کراسیر با باس 1600 استفاده کنی که با حجم 6 گیگ و به صورت سه کاناله باشند.برای پاور از یک پاور قدرتمند با 1230 وات از برند گرین، انتخاب خوبیه، برای هارد هم یک هارد 1 ترابایت مکستور انتخاب خوبیه، شما می تونی از 2 هارد 500 گیگ به صورت رید صفر هم استفاده کنی.برای کیس، کولر مستر 690 انتخاب خوبیه،برای مانیتور هم یک مانیتور 22 اینچ از برند سامسونگ دارای زمان پاسخگویی بسیار سریع و همچنین صفحه عریض برای شما نوشتم،برای درایو هم پایونیر رو انتخاب کردم که البته مارک های دیگه ای مثل لایت آن، سونی، اسوس و ... هم هستند.

اما مهمترین قسمت رایانه شما، گرافیک هست.

برای گرافیک می تونی از 2 گرافیک 4890 به صورت کراس فایر و یا 2 کارت gtx260 + یک کارت 9600 برای اجرای PhysX استفاده کنی که کارایی فوق العاده ای رو ارائه بدن و تصاویر رو به صورت کاملا واقعی ببینی.

کرتیم.خیلی آقایی.ولی مثله اینکه یه کم حرفه ای حرف زدید و یه چنتا سوال پیش اومد.اول اینکه یه زحمت دیگه بکشید و همین لیست رو تبدیل کنید به یه سیستم 1 تا 1.5 میلیونی ممنون میشم:|

و بعد اینکه سی پی یو core i7 920 سری lga1366 میخوام؟

و در مورد رم منظورتون از سه کاناله یعنی 3تا مودم که به هم متصل باشن و یکجا جا میخورن رو مادربرد یا اینکه س تا رم به صورت جداگانه روی سه تا اسلات نصب بشه؟و مشکلی نداره اگه دو تاش رو اسلات قرمز و یکیش رو اسلات زرد نصب بشه مثلآ؟؟

خب فکر کنم یه هارد 500 کافی باشه و بعد اگه بخوام دوتا بگیرم حتما باید رید بشه؟آخه من رید کردن هارد رو بلد نیستم یعنی برای یه سیستم گیم نیازه؟

کیس مگه مهمه تو یه سیستم؟بیشتر قطعات مهمتره آره!! پالم چطوره؟

و بچه ها از لحاظ کیفیت و گارانتی ال جی رو تایید میکنن شما در این مورد چی امر میکنید؟؟

برای گرافیک می تونی از 2 گرافیک 4890 به صورت کراس فایر و یا 2 کارت gtx260 + یک کارت 9600 برای اجرای PhysX استفاده کنی که کارایی فوق العاده ای رو ارائه بدن و تصاویر رو به صورت کاملا واقعی ببینی

لطفا در مورد گرافیک یه کم توضیح بدید.یعنی این مادربرد سه تا اسلات pci express داره؟؟

چون خودم میخوام قطعات رو نصب کنم یه کم راهنمایی کنید.یعنی من باید دو تا گرافیک 4890 نصب کنم و فقط درایورشون رو نصب کنم؟یعنی اینکه میگید بصورت کراس فایر نصب کنید من باید تنظیماته خاصی بعد از نصب گرافیکها انجام بدم؟

و اینکه میگید دو تا کارت gtx690 && یکی 9600 باهم نصب کنید یعنی اینکه بعد از نصب کاره خاصی دیگه به جز نصب درایور نمیخواد من انجام بدم؟؟؟

شرمنده یه کم طولانی شد مجبورم.دیگه ما هم کمکم میخوایم با دنیای گیم آشنا شیم اولین بارمه چون کارم فقط شبکه بوده:D:->

مرسی

لینک به دیدگاه

ببین دوست من اگر واقعا فقط برا بازی داری سیستم میبندی دیگه اشتباه من رو نکن که بدجوری پشیمون میشی

این پولی که داری میدی کم نیست و می تونی یه بخش کوچیکش رو یه کنسول بگیری بقیش رو هر سیستمی شد بر پایه ی یه پردازنده ی قوی ببندی و زیاد رو گرافیک خرج نکنی

در مورد فرق بازی های کنسول و پی سی هم که دیگه همه میدونند که چقدر بازی های کنسول از پی سی بیشتر شده و خیلی از بازی های توپ اول برا کنسول و بعد از چند وقت برا پی سی میان. الان به نظر من تنها بازی ارزشمندی که در پی سی هست و در کنسول نیست کرایسیسه و فکر کنم با سیستمی که با بقیه پولت هم میبندی بتونی با گرافیک خوب بازی کنیش. این راهیه که من رفتم و الان هم گیمینگ سنگین مثل قبل رو گذاشتم کنار حالا یه گرافیک هم داشتم که روز به روز قیمتش افت می کرد و دیگه برام چندان استفاده ای نداشت مجبور شدم با یه ضرر فضایی بفروشمش. ولی بازم تصمیم با خودته

لینک به دیدگاه

کرتیم.خیلی آقایی.ولی مثله اینکه یه کم حرفه ای حرف زدید و یه چنتا سوال پیش اومد.اول اینکه یه زحمت دیگه بکشید و همین لیست رو تبدیل کنید به یه سیستم 1 تا 1.5 میلیونی ممنون میشم:-?

و بعد اینکه سی پی یو core i7 920 سری lga1366 میخوام؟

و در مورد رم منظورتون از سه کاناله یعنی 3تا مودم که به هم متصل باشن و یکجا جا میخورن رو مادربرد یا اینکه س تا رم به صورت جداگانه روی سه تا اسلات نصب بشه؟و مشکلی نداره اگه دو تاش رو اسلات قرمز و یکیش رو اسلات زرد نصب بشه مثلآ؟؟

خب فکر کنم یه هارد 500 کافی باشه و بعد اگه بخوام دوتا بگیرم حتما باید رید بشه؟آخه من رید کردن هارد رو بلد نیستم یعنی برای یه سیستم گیم نیازه؟

کیس مگه مهمه تو یه سیستم؟بیشتر قطعات مهمتره آره!! پالم چطوره؟

و بچه ها از لحاظ کیفیت و گارانتی ال جی رو تایید میکنن شما در این مورد چی امر میکنید؟؟

برای گرافیک می تونی از 2 گرافیک 4890 به صورت کراس فایر و یا 2 کارت gtx260 + یک کارت 9600 برای اجرای physx استفاده کنی که کارایی فوق العاده ای رو ارائه بدن و تصاویر رو به صورت کاملا واقعی ببینی

لطفا در مورد گرافیک یه کم توضیح بدید.یعنی این مادربرد سه تا اسلات pci express داره؟؟

چون خودم میخوام قطعات رو نصب کنم یه کم راهنمایی کنید.یعنی من باید دو تا گرافیک 4890 نصب کنم و فقط درایورشون رو نصب کنم؟یعنی اینکه میگید بصورت کراس فایر نصب کنید من باید تنظیماته خاصی بعد از نصب گرافیکها انجام بدم؟

و اینکه میگید دو تا کارت gtx690 && یکی 9600 باهم نصب کنید یعنی اینکه بعد از نصب کاره خاصی دیگه به جز نصب درایور نمیخواد من انجام بدم؟؟؟

شرمنده یه کم طولانی شد مجبورم.دیگه ما هم کمکم میخوایم با دنیای گیم آشنا شیم اولین بارمه چون کارم فقط شبکه بوده:(:->

مرسی

و در مورد سیستمت

سه رم روی سه اسلات در حالت سه کاناله. ببین سری lga1366 قابلیت رم های سه کاناله رو دارن یعنی مثلا هر سه اسلات زرد هستن.

اگه raid 0 کنی سرعت نوشتن و خوندن از هارد خیلی میره بالا و کلا افزایش کارایی خیلی خوبی داره

خب کیس هم برای خنک کردن سیستم خیلی تاثیر داره هرچی خنک تر و بی صدا تر باشه بهتر.

اگه منظورت مانیتوره من سامسونگ رو پیشنهاد میکنم اما یکی از دوستان تو انجمن یه hp معرفی کرده که اونم خیلی خوب به نظر میاد

الان همه مادربرد های رده بالا سه تا اسلات pci-e به بالا دارن

در مورد تنظیمات کراس هم چند تا از دوستان تجربه دارن بپرسی می گن

موفق باشی

ویرایش شده توسط Enrique
لینک به دیدگاه

1. آی 7 مدل 920 سوکت 1366 هست.

2.مادربورد شما قابلیت ساپورت 6 رم رو داره، شما باید بر روی سه اسلات یک رنگ؛ رم ها تون رو جا بزنید تا به صورت سه کاناله بشن.سی پی یو های سوکت 1366 قابلیت پشتیبانی از رم های سه کاناله رو دارن.

3.در مورد رید، شما اگه رید هم نکردی مورد نداره، اما رید ار نظر سرعت بهتره و همچنین در سورت سوختن یکی از هارد ها، شما نصف اطلاعاتت رو در رید 0 داری، بهترن نوع رید هم رید 5 هست که روی بیشتر سرور ها سواره.

4.کیس خیلی مهمه. شما مقاله چگونه ایمن اورکلاک کنیم من رو تو همین فروم بخون، متوجه می شی.

5.من به شخصه، سامسونگ رو تایید می کنم، واقعا سام سرویس خدماتش حرف نداره.

6.مادربوردی که من به شما معرفی کردم، سه اسلات pci-exp داره، شما برای کراس فایر باید دو کارت رو نصب کنید، و بعد از نصب دو کارت یک کابل که به پل کراس فایر معروف هست، که دو سر هم داره، یکش رو یه یکی از گرافیک ها می زنی، یک سر دیگش رو هم به اون یکی گرافیک، بعد از نصب ویندوز توی تنظیمات ، باید حالت کراس فایر رو انتخاب کنی.

برای اس ال آی هم همین کاررو باید بکنی، اما در مورد 9600، باید شما درایور PhysX رو نصب کنی، بعد در قسمت PhysX کارت، کارت

9600 رو انتخاب کنی.

یکی از پیشنهاد ها اینه که شما یه کنسول بگیری، با یه مانیتور بزرگ، یا یک تلویزیون ال سی دی کوچیک.اگه پول داری می تونی 2 یا 3 تا کنسول با یه مانیتور بگیری. هم wii بگیر، هم ps3 و هم xbox360.

:-?:(:D:D:D:D:D:D

لینک به دیدگاه

ببین دوست من اگر واقعا فقط برا بازی داری سیستم میبندی دیگه اشتباه من رو نکن که بدجوری پشیمون میشی

این پولی که داری میدی کم نیست و می تونی یه بخش کوچیکش رو یه کنسول بگیری بقیش رو هر سیستمی شد بر پایه ی یه پردازنده ی قوی ببندی و زیاد رو گرافیک خرج نکنی

در مورد فرق بازی های کنسول و پی سی هم که دیگه همه میدونند که چقدر بازی های کنسول از پی سی بیشتر شده و خیلی از بازی های توپ اول برا کنسول و بعد از چند وقت برا پی سی میان. الان به نظر من تنها بازی ارزشمندی که در پی سی هست و در کنسول نیست کرایسیسه و فکر کنم با سیستمی که با بقیه پولت هم میبندی بتونی با گرافیک خوب بازی کنیش. این راهیه که من رفتم و الان هم گیمینگ سنگین مثل قبل رو گذاشتم کنار حالا یه گرافیک هم داشتم که روز به روز قیمتش افت می کرد و دیگه برام چندان استفاده ای نداشت مجبور شدم با یه ضرر فضایی بفروشمش. ولی بازم تصمیم با خودته

نظر لطفتونه.ولی این لیست برای یکی از دوستان منه.بخش عمده ای از کار ایشون اینترنت و کارهای دیگس.ولی در کنارش بازیهای سنگین هم میخواد انجام بده.مچکر

لینک به دیدگاه

1. آی 7 مدل 920 سوکت 1366 هست.

2.مادربورد شما قابلیت ساپورت 6 رم رو داره، شما باید بر روی سه اسلات یک رنگ؛ رم ها تون رو جا بزنید تا به صورت سه کاناله بشن.سی پی یو های سوکت 1366 قابلیت پشتیبانی از رم های سه کاناله رو دارن.

3.در مورد رید، شما اگه رید هم نکردی مورد نداره، اما رید ار نظر سرعت بهتره و همچنین در سورت سوختن یکی از هارد ها، شما نصف اطلاعاتت رو در رید 0 داری، بهترن نوع رید هم رید 5 هست که روی بیشتر سرور ها سواره.

4.کیس خیلی مهمه. شما مقاله چگونه ایمن اورکلاک کنیم من رو تو همین فروم بخون، متوجه می شی.

5.من به شخصه، سامسونگ رو تایید می کنم، واقعا سام سرویس خدماتش حرف نداره.

6.مادربوردی که من به شما معرفی کردم، سه اسلات pci-exp داره، شما برای کراس فایر باید دو کارت رو نصب کنید، و بعد از نصب دو کارت یک کابل که به پل کراس فایر معروف هست، که دو سر هم داره، یکش رو یه یکی از گرافیک ها می زنی، یک سر دیگش رو هم به اون یکی گرافیک، بعد از نصب ویندوز توی تنظیمات ، باید حالت کراس فایر رو انتخاب کنی.

برای اس ال آی هم همین کاررو باید بکنی، اما در مورد 9600، باید شما درایور physx رو نصب کنی، بعد در قسمت physx کارت، کارت

9600 رو انتخاب کنی.

یکی از پیشنهاد ها اینه که شما یه کنسول بگیری، با یه مانیتور بزرگ، یا یک تلویزیون ال سی دی کوچیک.اگه پول داری می تونی 2 یا 3 تا کنسول با یه مانیتور بگیری. هم wii بگیر، هم ps3 و هم xbox360.

:(:eek::d:d:d:d:d:d

عرض به خدمت شما که این ای 7 ها خیلی گرونه یه مدلی که حول حوش 150 تا 200 باشه رو معرفی کن.اگه هم نبود یه سی پی یو که گردن کلفت باشه در همین حدود.و منظورتون رو از موندن نصف اطلاعات متوجه نشدم.بچه ها که میگن اگه یه هارد بسوزه کل اطلاعات رو در هارد دومی هست که!!1ولی شما میگید نصف اطلاعات!!یعنی چی؟

خواهشا اگه میشه لینک مقاله کامل راه اندازی کراس فایر و اس ال ای رو بذارید.که تنظیماتش توی ویندوز رو هم آموزش داده باشه.این کابلی رو که هم فرمودید همراه با خود گرافیک هست یا باید جداگانه خریداری کرد؟

و در مورد ال سی دی امسونگ هم اگه میشه یه مدل خوب و از نظر اقتصادی مناسب معرفی کنید.

فقط شما که این همه زحمت کشیدید لطف کنید لینک آموزش کراس فایر و اس ال ای رو بذارید.

لینک به دیدگاه

1.دوست عزیز، اگه شما i7 نبندی، باید am3 ببندی، چون 775 بعد از اومدن i3 و i5 کاملا دیگه نابود می شه و به سرنوشت سوکت قبلی خودش می پیونده، پس بهتره که شما از سوکت های جدید استفاده کنی.ارزونترین پردازنده 1366، همین 920 هست.ارزونتر از اون نداریم.

2.در مورد کراس فایر و اس ال آی، آمورش عجیبی نداره، من خودم تو اینترنت چیز درست و حسابی پیدا نکردم، اگه خواستی برات یکی می نویسم.

3.دوست عزیز، ما چند مدل رید داریم، تونی که تمام اطلاعات می مونه ، رید 1 هست، نه رید 0، شما تو رید صفر، گاه دو تا هارد 500 داشته باشی، کلا 1 ترابایت هارد داری اما تو رید 1، اگه دو تا 500 گیگ هارد داشته باشی، کلا 500 گیگ هارد داری.

4.برای گیم همونطور که من گفتم، t200 خوبه و اقتصادی هم هست.

:-?

ویرایش شده توسط AmooArash
لینک به دیدگاه

یک چیزی یادم رفت بگم.

پل کراس فایر و اس ال آی، توی خودذ جعبه مادربورد هست.

شما اگه بگی، دقیقا چه قدر پول داری، بهتر می تونم کمکت کنم.

لینک به دیدگاه

1.دوست عزیز، اگه شما i7 نبندی، باید am3 ببندی، چون 775 بعد از اومدن i3 و i5 کاملا دیگه نابود می شه و به سرنوشت سوکت قبلی خودش می پیونده، پس بهتره که شما از سوکت های جدید استفاده کنی.ارزونترین پردازنده 1366، همین 920 هست.ارزونتر از اون نداریم.

2.در مورد کراس فایر و اس ال آی، آمورش عجیبی نداره، من خودم تو اینترنت چیز درست و حسابی پیدا نکردم، اگه خواستی برات یکی می نویسم.

3.دوست عزیز، ما چند مدل رید داریم، تونی که تمام اطلاعات می مونه ، رید 1 هست، نه رید 0، شما تو رید صفر، گاه دو تا هارد 500 داشته باشی، کلا 1 ترابایت هارد داری اما تو رید 1، اگه دو تا 500 گیگ هارد داشته باشی، کلا 500 گیگ هارد داری.

4.برای گیم همونطور که من گفتم، t200 خوبه و اقتصادی هم هست.

:-?

ok پس این از ای 7 و منظور شما از ای ام 3 که amd نیست درسته!!!!

و اگه یه زحمت بکشی و در مورد کراس فایر و اس ال ای یه آموزش بذاری خیلی کرت میشیم.چاکرتیم:->

و رید رو هم بی خیال اصلا.

و در مورد هزینه والا دقیقا نمیدونم چون من نمیخوام هزینه کنم.کسه دیگه ای داره هزینه میکنه ولی از حرفهاش معلوم بود که تا سقف 1.5 رو راحت هزینه میکنه.اونور تر رو نمیدونم.

HDD:MAXTOR-SATA 2 - 500

ODD:PIONEER SATA 20x:-w:-w

لینک به دیدگاه

Intel LGA 1366 Core i7

AMD AM3 Phenom II

منظورم ایناست.

برای کراس فایر هم می زارم.

اگه این سیستم رو ببندی، مطمئن باش پشیمون نمی شی.

خیلی چاکریم ما اگه دشمن بذاره:->

والا از اسم amd اصلا خوشم نمیاد و عشقم فقط اینتل هست.

و سیستم رو هم یه چیزی توی همین مایه ها میبندم.فقط من امشب یه سر میزنم برای مطلب کراس و ااس ال ای.

فقط این دوتا رو مشکل دارم.بازم مممنون به خاطر وقتی که گذاشتی=D>

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...