رفتن به مطلب

فروش مانیتور 22 اینچ 3D سامسونگ + Nvidia 3DVision Kit

Bahman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

یک عدد مانیتور 22 اینچ 3D سامسونگ به علاوه کیت Nvidia 3D Vision Kit برای فروش موجوده

مدل دقیق مانیتور 2233RZ هستش

وضعیت ظاهری مانیتور قابل قبوله و پیکسل سوخته نداره و پنلش هم خط و خش نداره. فقط نوار حاشیه ای زیرش یه مقدار خط و خش داره که در حالت عادی اصلا دیده نمیشه.

کیت 3d Vision هم بسیار تمیزه و عینکش هم خط و خش نداره و کاملا سالمه. باطری عینکش هم کاملا سالمه.

چون خودم مانیتور رو به صورت کارکرده گرفتم و گارانتی هم نداره متاسفانه تضمینی در مورد کارکرد آیندش نمیتونم بدم.

به خریدار مهلت تست کافی برای تست سلامت مانیتور و کیت 3D داده خواهد شد.

کارتن و وسایل و کابلها و ... مانیتور و کیت 3D موجوده و کامل و تمیزه.

قیمت پایه مانیتور به همراه کیت عینک و همه وسایل : 700

orginal_1344146559_Sam%202233%20-%2001.j

post-6808-0-16108100-1381598799_thumb.jpg
24-001-311-03.jpg

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001311

3dvision_2233rz.jpg

geforce_3d_vision_front.jpg

ویرایش شده توسط Bahman
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تصویر خود کالا به همراه نام کاربری به پست اول اضافه شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان توجه داشته باشید این مانیتور جزو مانیتورهای کارکرده ای که اخیرا در بازار پخش شده نیست و همه وسایلش اوریجیناله و مال خودشه. و بیشتر از 1 ساله که بنده دارم ازش استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

بهمن جان سلام . اگه اون مانیتور 27 اینچ ، 1440در 2560 رو تصمیم به فروش داشتی ، به من خبر بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهمن جان سلام . اگه اون مانیتور 27 اینچ ، 1440در 2560 رو تصمیم به فروش داشتی ، به من خبر بده

سلام فعلا قصد فروشش رو ندارم ولی چون آداپتور خودش روش نبود و اوریجینالش هم بالای 100 تومن قیمت داره و باید بگیرم. و یه مقدار هم از داخل پنل لک داشت که با صرف یک روز وقت و ریسک نابودی کامل پنل!!  پاکشون کردم مطمئنا به قیمت خریدم نمیتونم بفروشمش  ;) توجه داشته باش که مانیتوری که نوش حدود 1000 دلار قیمت داره رو بیخودی 980 تومن نمیفروشن

لینک به دیدگاه

آها پس قضیه از این قراره . روشن شدم بهمن جان . مرسی عزیز از توضیحاتت :wub:  (*)  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مهندس این مانیتور چند میلی ثانیه اس؟

در این لینک مشخصات کاملش هست :

http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/archive/LS22AQWJFV/XSA-spec

120 هرتزه و این طور که در مشخصاتش نوشته در حالت GTG که ملاک اعلام شده برای همه مانیتورها هم همین حالته 2 میلی ثانیه هستش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حراجش کردم...... بیا تا پشیمون نشدم  :D

لینک به دیدگاه

سلام بهمن جان عینک رو جدا میفروشی؟؟ به نظر ورژن 2 تو ایران گیرم میاد؟ و اینکه برای مانیتور اسوس 3دی عینک سامسونگ و ال جی بهش میخوره؟

ویرایش شده توسط dante21
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بهمن جان عینک رو جدا میفروشی؟؟ به نظر ورژن 2 تو ایران گیرم میاد؟ و اینکه برای مانیتور اسوس 3دی عینک سامسونگ و ال جی بهش میخوره؟

سلام متاسفانه عینک رو تکی نمبتونم بفروشم. نمیدونم همین 1 هم به زور کارکردش گیر میاد. اگه مانیتورت 3D Vision باشه فقط عینک 3D Vision بهش میخوره و عینک سری های جدید سامسونگ بهش نمیخوره. عینک LG هم که به هبچ عنوان نمیخوره چون Passive هستش

لینک به دیدگاه

سلام بهمن جان.

یک سوال این مورد مانیتور رو من خیلی گشتم پیدا نکردم.

شما چطوری تهیه کردید؟ از اون ور از این ور؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام بهمن جان.

یک سوال این مورد مانیتور رو من خیلی گشتم پیدا نکردم.

شما چطوری تهیه کردید؟ از اون ور از این ور؟

سلام سعید جان پارسال از آقای حسینی گرفتم. تو سایت فروشگاه هم گذاشته بودنش (کارکرده)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دقیقا کارکرده ی همین مدل مانیتور و عینکش رو الان لیون برای فروش گذاشته :

http://lioncomputer.ir/product/1353/Samsung%202233%203D%20and%20Nvidia%203D%20Vision%20Kit%20Used/

قیمتش هم همینطور که میبینید 799 تومن هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منظورم 2560*1440 بود :دی

اون رو هم از لیون خریدم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...