رفتن به مطلب

نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد

amir201
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

من یک نرم افزار تبدیل فایل پی دی اف به ورد را میخواستم

چون یک مقاله گرفتم ولی پی دی اف هست

یک برنامه تبدیل فایل پی دی اف به ورد رو گرفتم ولی وقتی تبدیل میکنه زبانش فارسی دیگه نیست تغییر میکنه بهم ریخته میشه

حجم دانلودش هم 2 یا 1 یا 3 مگابایت باشه

ممنون

لطفا کمکم کنید :Not Worthy: :Not Worthy: :Not Worthy: :Not Worthy:

لینک به دیدگاه

برای زبان فارسی نرم افزاری هست به قیمت چهارصد هزار تومن... نرم افزارهای مجانی و کرک شده نمیتونن این کار رو با دقت انجام بدن، وقتی هم انجام میدن متنو کامل می ریزن.

لینک به دیدگاه

سلام بده تایپ کنند 

دنبال این نرم افزارم نگرد چون نیست ! 

من کارم همینه تایپ و ویرایش پایان نامه و این حرف ها روبروی دانشگاه، زمین و زمان رو گشتم واسه  همچین نرم افزاری، پیدا نشد. 

لینک به دیدگاه

سلام،اگه میخای متن اضافه کنی یا محتوای فایل رو تغییر بدی میتونی از pdf editor  استفاده کنی،خیلی خوبه جاهایی که دوس نداری حذف کن،اسم خودتو اضافه کن تحویلش بده.

password.gif پسورد فایل: www.downloadha.com

download.gifلینک دانلود – 6.8 مگابایت | لینک کمکی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم خیلی برنامه دانلود کردم

هیچکدوم کار نکرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اول باید بدونید فایل های pdf که دارید از چه نوع هست در مورد این موضوع به 3 دسته کلی تقسیم میشن 1- فایل pdf که متن اون قابل کپی هست 2- فایلی که محتوی اون تصویر هست 3- فایلی که حاوی آبجکت هست .

تو حالت 1- بیشتر نرم افزار های تبدیل pdf به word تو این حالت کار میکنند باید یونیکد ساپورت کنند جستجو کنید "pdf to word with unicode support" ابزار رایگان هم پیدا میشه . 2- تو این حالت نیاز به OCR دارید و فعلا تنها برنامه ایی که تو نت پیدا میشه و ocr فارسی داره readiris هست . 3- این فایل ها به دلیل مشکلاتی در زمان تبدیل فایل اصلی به pdf داشتن یا به خواست خود صاحب داکیومنت به این صورت در اومددند و باید برسی بشن که چه بلایی سرشون اومده نشونه این داکیومنت ها این هست که وقتی به صورت مستقیم قسمتی از متن رو انتخاب و کپی میکنید تو ورد فونت های درهم ریخته رو مشاهده میکنید .

در هر 3 حالت قابل تبدیل هست ولی به ترتیب داستان های خودشون رو دارند .

لینک به دیدگاه

سلام،اگه میخای متن اضافه کنی یا محتوای فایل رو تغییر بدی میتونی از pdf editor  استفاده کنی،خیلی خوبه جاهایی که دوس نداری حذف کن،اسم خودتو اضافه کن تحویلش بده.

password.gif پسورد فایل: www.downloadha.com

download.gifلینک دانلود – 6.8 مگابایت | لینک کمکی

با سلام من میخوام به کلی به ورد تبدیل کنم پی دی اف نمیخوام

لینک به دیدگاه

اول باید بدونید فایل های pdf که دارید از چه نوع هست در مورد این موضوع به 3 دسته کلی تقسیم میشن 1- فایل pdf که متن اون قابل کپی هست 2- فایلی که محتوی اون تصویر هست 3- فایلی که حاوی آبجکت هست . تو حالت 1- بیشتر نرم افزار های تبدیل pdf به word تو این حالت کار میکنند باید یونیکد ساپورت کنند جستجو کنید "pdf to word with unicode support" ابزار رایگان هم پیدا میشه . 2- تو این حالت نیاز به OCR دارید و فعلا تنها برنامه ایی که تو نت پیدا میشه و ocr فارسی داره readiris هست . 3- این فایل ها به دلیل مشکلاتی در زمان تبدیل فایل اصلی به pdf داشتن یا به خواست خود صاحب داکیومنت به این صورت در اومددند و باید برسی بشن که چه بلایی سرشون اومده نشونه این داکیومنت ها این هست که وقتی به صورت مستقیم قسمتی از متن رو انتخاب و کپی میکنید تو ورد فونت های درهم ریخته رو مشاهده میکنید . در هر 3 حالت قابل تبدیل هست ولی به ترتیب داستان های خودشون رو دارند .

با سلام خدمت دوست عزیز

من حالت یک رو داره ولی کپی که میکنم تو ورد بهم ریخته میاره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...