رفتن به مطلب

خریدار هدست Philips SHM 6110U

ali-baba
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

متاسفانه نتونستم تو فروشگاه های نت پیدا کنم . برای همین تاپیک زدم شاید دوستان داشته باشند . ترجیحا اکبند باشه

هدست Philips SHM 6110U

0001383_headphone_wmic_philips_shm6110u9

از نوع پشت سر قرار میگیره هدست Neckband

موارد مورد نیاز من :

بنده برای کامپیوتر درب مغازه نیاز به یک هدست دارم تا بتونم از طریق اسکایپ با دوستانم در ارتباط باشم . از آنجایی که هدست های میکروفن دار که میکروفن آنها جلوی دهان قرار میگیره خیلی تابلو است و وجهه خوبی نداره قصد دارم هدستی تهیه کنم که بدون داشتن میکروفن بشه ازش با کیفیت خوب انتقال صدا داشت و از لحاظ ظاهری هم حجیم نباشد . ترجیحا مدلی که از پشت سر قرار میگیرد Neckband  مد نظر بنده است . یکی از دوستان مدل بالا رو معرفی کردند که هر چه گشتم نتونستم جهت خرید پیدا کنم.

ویرایش شده توسط ali-baba
لینک به دیدگاه

سلام.

دوست عزیز  . عموما هدفون ها یا هد ست هایی که به این صورت طراحی می شوند ، برای گوش دادن به موسیقی ساخته شدند. در این طراحی ، میکروفن دستگاه فاصله زیادی از دهان داره برای همین صدای میکروفن خیلی قوی و مناسب نیست ( البته در مقایسه با مدلهابی که یک بوم دارند و میکروفن سر این بوم هست و در جلوی دهان قرار میگیره)

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون دوست عزیز

بله در جریان این موارد هستم اما خوب با توجه به توضیحات دنبال چنین مدلی هستم . مدل میکروفن دار فنری مانند رو دارم که در منزل استفاده میکنم .

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...