رفتن به مطلب

فروش هارد اینترنال یک ترابایت پر از اطلاعات با ارزش (فیلم سریال برنامه بازی اهنگ ... )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

hard internal hitachi 1 tb sata 7200 rpm

هارد ساتا هیتاچی یک ترابایت 7200 دور (سرعت بالا) 3 گیگ در ثانیه 3.5 اینچی 

100 % سالم در حد نو جهت ارشیو استفاده و انبار شده بود بدون خط و خش
گارانتیش فکر کنم تموم شده 2-3- سالی میشه خریدم و فقط اطلاعات ریختم توش و ارشیو کردم 
انصافا این پول اطلاعاتش هم نیست کلی زمان و هزینه و انرژی صرف جمع اوری اونا کشیدم 
فیلم زبان اصلی دوزبانه فارسی 
سریال
اهنگ
بازی پی سی 
برنامه موبایل کامپیوتر 
...

قیمت هم 250 هزار تومان   200 هزار تومان مقطوع هزینه پست هم باشما 

mehransafary@yahoo.com

post-14192-0-87235700-1381903820_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mehransafary
لینک به دیدگاه

اووووه

چه خبره داداش؟قیمت!!!

فوق دیتا 30ت هست.

هرکس دوستش دیتا داره و میندازه رو مین دوستش و 3 سوته اوکی میکنه.

لینک به دیدگاه

عزيز هارد 1 ترا آكبند 200 تومنه اونوقت شما با كسر 30% حساب كنى بايد هارد رو بدى 120 كه اطلاعاتتون به قول دوستمون 30 ت ارزش داشته باشه ميشه 150ت با احتساب هزينه پيشتاز هستم...

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

درود

طبق قانون 20 خرید و فروش فروم لیون تصویر کالای فروشیتون باید همراه با نام کاربری و تاریخ باشه

20 - پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد . درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده ، حداکثر ظرف 24 ساعت تاپیک حذف خواهد شد

لینک به دیدگاه

اووووه

چه خبره داداش؟قیمت!!!

فوق دیتا 30ت هست.

هرکس دوستش دیتا داره و میندازه رو مین دوستش و 3 سوته اوکی میکنه.

30نومن دمت گرم بابا الان هر فیلم و سریالی رو بخوای بخری 1500 مینیمم پولشه یه سیدی ویندوز 5000 پولشه یه بازی بخوای بخری 5000 پولشه شما قبل دوره محمودم حساب کنی اینجوری در نمیاد

اگرم دانلود بخوای بکنی که با این سرعت اینترنت پول 2 گیگ ترافیک 5000 تومنه حالا وقت و ... بماند که باید پیر شی تا دانلود بشه 

الکی نزدید تو سر مال که یکیم بیاد رو حرف شما ستناد بکنه 

لینک به دیدگاه

عزيز هارد 1 ترا آكبند 200 تومنه اونوقت شما با كسر 30% حساب كنى بايد هارد رو بدى 120 كه اطلاعاتتون به قول دوستمون 30 ت ارزش داشته باشه ميشه 150ت با احتساب هزينه پيشتاز هستم...

شما با علی پروین نسبت داری 200 تومن 30 % کم کنی میشه 120 ؟؟؟؟

اونی که 1 ترابایت اینجور اطلاعاتو 30 تومن میخواهد بخره خوب بره پیدا کنه بخره 30 تومن 

الان فیلم رو به صورت حجمی میفروشت حداقل بگیم گیگی 200 تومن 500 گیگم باشه 100 هزار میشه حالا بقیه اطلاعاتش بماند 

ویرایش شده توسط mehransafary
لینک به دیدگاه

درود

طبق قانون 20 خرید و فروش فروم لیون تصویر کالای فروشیتون باید همراه با نام کاربری و تاریخ باشه

20 - پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد . درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده ، حداکثر ظرف 24 ساعت تاپیک حذف خواهد شد

به روی چشم (مگه گروگانگیریه خخخخخ )

چون عجله دارم قیمت اخر 200 هزار تومان مقطوع هزینه پست هم باشما 

هرکسی خواست ایمیل بزنه من وقت نمیکنم تند تند چک کنم تاپیکو شرمنده 

mehransafary@yahoo.com

post-14192-0-78858800-1381903568_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

30نومن دمت گرم بابا الان هر فیلم و سریالی رو بخوای بخری 1500 مینیمم پولشه یه سیدی ویندوز 5000 پولشه یه بازی بخوای بخری 5000 پولشه شما قبل دوره محمودم حساب کنی اینجوری در نمیاد

اگرم دانلود بخوای بکنی که با این سرعت اینترنت پول 2 گیگ ترافیک 5000 تومنه حالا وقت و ... بماند که باید پیر شی تا دانلود بشه 

الکی نزدید تو سر مال که یکیم بیاد رو حرف شما ستناد بکنه 

عزیز بیا هر چی ویندوز میخوایی حداقل 60% زیر قیمتی ک گفتی بهت بدم.

دیتا هم هر گیگشو دوستان 200ت میندازن.اونم گلچین...

من تو سر مال زنی نمیکنم.قصدم کمک ب فروش شماست عزیز.

دوستان میتونن بیان نظر بدن.

قیمتتون رو ک ویرایش کردین.

خدا رو چی دیدی؟ اگه هاردمون رو گارانتی شامل نشد، شاید من ازت برش داشتم عزیز.

امیدوارم خوب بفروشین!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...