رفتن به مطلب

چگونه از WEI ویندوز امتیاز بیشتری بگیریم؟

Mehrad Can
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به اساتید محترم عزیزانی که گرافیک nvidia و intel استفاده میکنند میتونند به من بگن ایا باید قبل از اسکن ویندوز برای امتیاز دهی تنظیمات گرافیکی خاصی در nvidia و intel انجام داد؟ پس از نصب مجدد ویندوز امتیاز کمتری نصبت به قبل گرفتم دلیلش چیست عزیزان؟

لینک به دیدگاه

سلام عزیز...

با ااجازه اساتید... =;

دوست عزیز احتمالا شما نسخه ی به روزتری رو نصب کردید یا درایور کارتو نصب نکردید به همین علت امتیاز کمتری رو گرفتید

البته عزیز این امتیازاتی که ویندوز میده رو نباید ملاک کرد چون در بعضی مواقع با تعویض یک سخت افزار میبینید که یه سخت افزار دیگه هم امتیازش تغییر میکنه ;)

ویرایش شده توسط k2.KaMi
لینک به دیدگاه

سلام عزیز...

با ااجازه اساتید... =;

دوست عزیز احتمالا شما نسخه ی به روزتری رو نصب کردید یا درایور کارتو نصب نکردید به همین علت امتیاز کمتری رو گرفتید

البته عزیز این امتیازاتی که ویندوز میده رو نباید ملاک کرد چون در بعضی مواقع با تعویض یک سخت افزار میبینید که یه سخت افزار دیگه هم امتیازش تغییر میکنه ;)

دقیقا مشکل همین جاست که هر درایوری با هر نسخه ای که قبلا نصب کرده بودم ریختم؟ میتونم بپرسم شما از ویندوز 7 استفاده میکنید یا 8؟ 

لینک به دیدگاه

دقیقا مشکل همین جاست که هر درایوری با هر نسخه ای که قبلا نصب کرده بودم ریختم؟ میتونم بپرسم شما از ویندوز 7 استفاده میکنید یا 8؟ 

من از 8 استفاده میکنم عزیز شما برنامه های دیگه رو هم نصب کن برنامه های راه انداز وکمکی مثل 

++c و net framwork و ....

احتمالا امتیازتون به حالت قبلش برگرده :p

ویرایش : البته اینو هم یادم رفت بگم با اور هم میتونی امتیاز رو بالا ببری 

شما تو ویندوز قبلیت اور کرده بودی کارتو؟

ویرایش شده توسط k2.KaMi
لینک به دیدگاه

من از 8 استفاده میکنم عزیز شما برنامه های دیگه رو هم نصب کن برنامه های راه انداز وکمکی مثل 

++c و net framwork و ....

احتمالا امتیازتون به حالت قبلش برگرده :p

ویرایش : البته اینو هم یادم رفت بگم با اور هم میتونی امتیاز رو بالا ببری 

شما تو ویندوز قبلیت اور کرده بودی کارتو؟

خیر عزیز اور نکردم ++c و net framwork رو چه نسخه ای لازمه و از کجا بگیرم؟ لطفا عکسی که گذاشتم رو ببین

در ضمن لبتابم lenovo y480 هستش آیا اینم میشه اور کرد؟ نظرت درباره امتیازم نسبت به سخت افزارم چیه؟

post-14066-0-14805400-1381857241_thumb.png

LENOVO Y480 I7 QM3610 6GB RAM INTEL HD4000 GEFORCE GT640M LE 750GB HDD

ویرایش شده توسط Mehrad Can
لینک به دیدگاه

خیر عزیز اور نکردم ++c و net framwork رو چه نسخه ای لازمه و از کجا بگیرم؟ لطفا عکسی که گذاشتم رو ببین

در ضمن لبتابم lenovo y480 هستش آیا اینم میشه اور کرد؟ نظرت درباره امتیازم نسبت به سخت افزارم چیه؟

attachicon.gif8-NVID-PERFORMANCE.png

LENOVO Y480 I7 QM3610 6GB RAM INTEL HD4000 GEFORCE GT640M LE 750GB HDD

عزیز ویندوز شما 8 هست پس به راه انداز net framework نیاز نیست خودش از آخرین ورژن پیشتیبانی میکنه (البته اگه ویندوزتون active باشه)ولی برنامه های دیگه رو میتونی از تو سی دی بازی ها پیدا کنی یا من چند تا آدرس گذاشتم میتونی دانلود کنی  ;)

slim dx redistributable

microsoft xna framework

microsoft visual

لینک به دیدگاه

عزیز ویندوز شما 8 هست پس به راه انداز net framework نیاز نیست خودش از آخرین ورژن پیشتیبانی میکنه (البته اگه ویندوزتون active باشه)ولی برنامه های دیگه رو میتونی از تو سی دی بازی ها پیدا کنی یا من چند تا آدرس گذاشتم میتونی دانلود کنی  ;)

slim dx redistributable

microsoft xna framework

slim dx redistributable ریختم درست شد: ممنونم ازت

لطفا بهم بگو امتیاز درستی نسبت به سخت افزارم داده؟

بازم ازت ممنونم

post-14066-0-88599300-1381868315_thumb.png

ویرایش شده توسط Mehrad Can
لینک به دیدگاه

slim dx redistributable ریختم درست شد: ممنونم ازت

لطفا بهم بگو امتیاز درستی نسبت به سخت افزارم داده؟

بازم ازت ممنونم

attachicon.gifScreenshot (11).png

خوشحالم عزیز  :) قابلی نداشت

والا در مورد امتیاز .... :I Do not Know: ویندوز بستگی به شرایط خودش امتیاز میده 

امتیازتون الان خوبه فک کنم از قبلم یه خورده بیشتر شده ;)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...