رفتن به مطلب

مشکل Kernel-pnp

Mehrad Can
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت اساتید عزیز شما دلیل این ارور رو میدونید؟ چون  از نام کامپیوترم (LENOVO) قید شده بیشتر نگران شدم 

راهی برای حل این مشکل هست؟

The driver \Driver\WUDFRd failed to load for the device ROOT\LENOVOVHID\0000.

post-14066-0-14271500-1381905190_thumb.png

ideapad Y480: Intel Core i7-3610QM 2.30GHz, 6.00GB RAM
Intel HD Graphics 4000 + Nvidia Geforce GT640m LE
750GB HDD, Dual Boot: Win8 Enteprise 64bit

ویرایش شده توسط Mehrad Can
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا ممنون از پاسخت من کیبرد لاجیتک پرینتر یا وسیله جانبی غیر از ماوس لنووو ندارم 

windows driver foundation رو روی automatic میزلرم تا ببینم event تکرار میشه یا نه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا ممنون از پاسخت من کیبرد لاجیتک پرینتر یا وسیله جانبی غیر از ماوس لنووو ندارم 

windows driver foundation رو روی automatic میزلرم تا ببینم event تکرار میشه یا نه

مشکلت حل شد ؟؟؟ نتیجه رو هم لطفاً اعلام کنین/ مرسی

عجب کار جالبی کردی !!!

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

مشکلت حل شد ؟؟؟ نتیجه رو هم لطفاً اعلام کنین/ مرسی

عجب کار جالبی کردی !!!

attachicon.gifSC20131016-141047.PNG

نظر لطفته دوست عزیز راستش من تغییر services رو برگردوندم تا الانم event اش دیده نمیشه نظر خودت شما چیه؟ event خودتو چک کردی؟ به همچین چیزی برخوردی؟

ویرایش شده توسط Mehrad Can
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دنبالش نرفتم/

ولی بعضی وقتها توی win8 اپ تاپ پورت usb2 از کار می افته یعنی disable  میشه که میرم دوباره enable میکنم / همین /

بعضی وقتها هم مشکل برخی از فایل های inf هستش که  plug & play رو دچار مشکل میکنن مخصوصاً سخت افزارهای جدید با سیستم عامل های قدیم / مصل سیستم من با XP وقتی فایل های inf مربوط به چیپست بورد رو میزنم کلاً سیستم قاطی میکنه

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

دنبالش نرفتم/

ولی بعضی وقتها توی win8 اپ تاپ پورت usb2 از کار می افته یعنی disable  میشه که میرم دوباره enable میکنم / همین /

بعضی وقتها هم مشکل برخی از فایل های inf هستش که  plug & play رو دچار مشکل میکنن مخصوصاً سخت افزارهای جدید با سیستم عامل های قدیم / مصل سیستم من با XP وقتی فایل های inf مربوط به چیپست بورد رو میزنم کلاً سیستم قاطی میکنه

حالا که متوجه شدم شما هم از ویندوز 8 استفاده میکنی خواستم بپرسم بعد از بوت لوگو تا صفحه لاگین یه صفحه سیاه یکم طولانی برات نمیاد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حالا که متوجه شدم شما هم از ویندوز 8 استفاده میکنی خواستم بپرسم بعد از بوت لوگو تا صفحه لاگین یه صفحه سیاه یکم طولانی برات نمیاد؟

سلام/ این فیلم روشن شدن سیستم تا بالا اومدنش هستش/ البته من زیاد راضی نیستم / برخی از برنامه ها رو با مکث اجرا میکنه / برادرم کار داره باهاش برا همین هنوز ویندوز رو عوض نکردم/ همون 7 خیلی خوب بودش/

لینک به دیدگاه

سلام/ این فیلم روشن شدن سیستم تا بالا اومدنش هستش/ البته من زیاد راضی نیستم / برخی از برنامه ها رو با مکث اجرا میکنه / برادرم کار داره باهاش برا همین هنوز ویندوز رو عوض نکردم/ همون 7 خیلی خوب بودش/

attachicon.gif20131017_084555.rar

از hibernate رانش کردی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از hibernate رانش کردی؟

سلام

نه بابا چه هیبری/ سیستم از صفر بالا اومد/

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...