رفتن به مطلب

سرویس 1024 ADSL مخابرات بیشتر از 60 کیلو دانلد نمیده چرا ؟؟؟

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

قبلاً یعنی از 2 ماه پیش این سرویس ر گرفته بودم و بالا 125 کیلو دانلود داشتم امروز رفتم برا شارژ چون فردا تموم میشد دیدم مراجعه کننده زیاده رفتم پیش مسئول اون بخش و گفتم که هزینه رو فیش برام بیاد و شماره رو گرفت و گفت زدم بسلامت / الان اودم برا دانلود بیش تر از 60 کیلو دانلود نمیده برام و زنگیدم به 2020 میگه که شما احتمالاً 1024 واقعی نگرفتی ؟؟؟؟؟ میگم مگه میشه پول 46 هزار تومنی بدم بیام دانلود 60 کیلو استفاده کنم ؟؟؟؟؟ دیوانم ؟؟؟؟  میگه همینه باید تا شنبه صبر کنین و حضوری بیایین اینجا ( هم اینبار و هم 2 بار پیش 1024 نامحدود بودش )

کسی همچین مشکلی با مخابرات داشته ؟؟؟

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

درود عطا جان

درکت میکنم

مخابرات داره خراب کاری میکنه

احتمالا خودشون سرعت رو کم کردن(100 درصد)

من با سرویس ماهانه 128kb و حجم 1گیگ دارم استفاده میکنم و همیشه برای دانلود سرعت دانلودم بین 150تا240 بوده ولی خوب توی حجم دستکاری میکنن!

به نظرمن ازحجم استفاده نکن و بذار شنبه برو کلا خط رو اگه ممکنه جمع کن و ازپیشگامان بگیر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود عطا جان

درکت میکنم

مخابرات داره خراب کاری میکنه

احتمالا خودشون سرعت رو کم کردن(100 درصد)

من با سرویس ماهانه 128kb و حجم 1گیگ دارم استفاده میکنم و همیشه برای دانلود سرعت دانلودم بین 150تا240 بوده ولی خوب توی حجم دستکاری میکنن!

به نظرمن ازحجم استفاده نکن و بذار شنبه برو کلا خط رو اگه ممکنه جمع کن و ازپیشگامان بگیر

سلام

واقعاً چرا باید اینجوری بشه ؟؟؟ دلیلیشون چیه ؟؟؟ چه مرضی دارن که باید بزارن رو 60 کیلو سرویس 1024 نامحدود رو ؟؟؟؟

شنبه یعنی عهد کردم با خودم گوشی رو روشن میکنم تا هرچی رد و بدل میشه ضبط کنم توی نت آبرشون رو ببرم

لینک به دیدگاه

صداشون رو رکورد کن

اینا یه جایی گندکاری کردن و مجبور شدن سرعت رو محدود کنن تا جواب گوی همه باشن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبلاً از ترکانت ارومیه گرفته بودم که به خاطر قیمت بالاش و دروغی که گفت بهم رفتم مخابرت ( از نمایندگی های پیشگامان هستش )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

صداشون رو رکورد کن

اینا یه جایی گندکاری کردن و مجبور شدن سرعت رو محدود کنن تا جواب گوی همه باشن

آره هم صدا و هم تصویرشون رو بر میدارم / مسخره ها/ اونم از وب سایتشون هست الان چند ماهه نتوسنتن شترژ آنلاین بالاتر از سرویس 512 رو بزارن

لینک به دیدگاه

سلام

کسی همچین مشکلی با مخابرات داشته ؟؟؟

سـلام عزیز

من از مخابرات اینترنت نگرفتم ، طبیعتا همچین مشکلی با مخابرات نداشتم

اما همچین* مشکلی رو  با تمام اداره های ایران داشتم ، فرقی نداره

99% از ادارات ایران این مشکلات رو دارند

* همچین مشکلات = عدم پشتیبانی مناسب ، عدم راعایت حقوق مردم ، عدم انجام کار درست ، عدم رسیدگی و هزاران مشکل دیگه که تو همه اداره ها هست.

لینک به دیدگاه

عطا جان از چه سایتی دانلود میکنی؟؟

بستگی به سرورش هم داره ها..

الان توی این عکس میتونی ببینی من حتی سرعت 1 مگابیت بر ثانیه هم داشتم.

post-11548-0-70700000-1382025039_thumb.png
لینک به دیدگاه

مهندس اون مگابایته

:D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام/ محمد جان از هر سایتی بگی رفتم/  بعضی وقتها 2-3 ثانیه میره بالا 100 کیلو دوباره افت میکنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بنازم به این امکانات

الان دوبتره زنگیدم :

فرمودن که ما چند بار بهشون گفتیم که وقتی مشترک عزیز ( یعنی من !!! )  میاد برا درخواست هزینه روی فیش بهش اطلاع بدین که سرعت نصف حالت معمولی میشه !!! این یه طرحی هستش که از اون موقع مونده و تغییر هم نکرده / شما باید حضوری شنبه بایین و دستی پول رو واریز کنین تا طرحی که زدن براتون عوض بشه /

لینک به دیدگاه

http://www.khorasannews.com/Default.aspx?type=1&year=1392&month=07&day=22

اینو بخون شاید به این ربط داشته باشه

لینک به دیدگاه

ویرایش   

ویرایش شده توسط Mohamad Hajati
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

http://www.khorasannews.com/Default.aspx?type=1&year=1392&month=07&day=22

اینو بخون شاید به این ربط داشته باشه

به به / آره یه چیزایی شنیده بودم / پس واقعیت داره / حالا شنبه بریم حضوری تقدیمشان کنیم بینیم چه میشود

لینک به دیدگاه

منم الان 1024 محدود مخابرات رو دارم واقعا افتضاحه سرعتش.نهایت سرعتی که بهم میده 130-120 هست که فقط وقتی از سایت soft98 دانلود میکنم این سرعت رو بهم میده.سرورای خارجی که کلا از 50-60 بالاتر نمیره عمرا !!! 512 هم داشتم دقیقا همین سرعت رو داشت :| کلا مخابرات افتضاح شده و با توجه به اینکه اینجا تو شهر ما کلا 3-4تا isp بیشتر نیست و یکی از یکی دیگه افتضاحتر هستن مجبورم با مخابرات بسوزم و بسازم :(

لینک به دیدگاه

سلام

واقعاً چرا باید اینجوری بشه ؟؟؟ دلیلیشون چیه ؟؟؟ چه مرضی دارن که باید بزارن رو 60 کیلو سرویس 1024 نامحدود رو ؟؟؟؟

شنبه یعنی عهد کردم با خودم گوشی رو روشن میکنم تا هرچی رد و بدل میشه ضبط کنم توی نت آبرشون رو ببرم

SSl که کلا تعطیله. Gmail یاهو...اصلا باز نمی شه. فقط به درد دانلود از سایت دانلود ها و سایت های ایرانی ,خوب هست. مثل دانلود گیم های روز.

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

پس مطمئنید سرویس های پس پرداخت سرعتشون نصف هست؟

قبلا من 512 پیش پرداخت داشتم راحت 90-95 میداد. الان یک ماهه 1 مگ گرفتم که رو فیش بیاد سرعتش بعضی شب ها 100 میشه ولی اکثرا 60-70 میده (محدود)

اگه این طوره منم برم پیش پرداختش کنم!!!

لینک به دیدگاه

داداش من الان از مخابرات (سپنتا) 512 نامحدود دارم با 60 کیلوبایت دارم دانلود میکنم ولی وقتی میکنم 512 محدود 200 کیلوبایت میده ,و1 مگابایت  240 کیلو بایت میده  تعرفه شما چیه 1 مگابایت نامحدود هست ؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس مطمئنید سرویس های پس پرداخت سرعتشون نصف هست؟

قبلا من 512 پیش پرداخت داشتم راحت 90-95 میداد. الان یک ماهه 1 مگ گرفتم که رو فیش بیاد سرعتش بعضی شب ها 100 میشه ولی اکثرا 60-70 میده (محدود)

اگه این طوره منم برم پیش پرداختش کنم!!!

سلام

آره والا برا منکه اینجوری گفت . شنبه انشاالله میرم عوضش کنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش من الان از مخابرات (سپنتا) 512 نامحدود دارم با 60 کیلوبایت دارم دانلود میکنم ولی وقتی میکنم 512 محدود 200 کیلوبایت میده ,و1 مگابایت  240 کیلو بایت میده  تعرفه شما چیه 1 مگابایت نامحدود هست ؟ 

سلام آره نامحدود بودش از اول

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

داداش اگه دقت کنی میبینی recive 544 هست که تقسیم بر هشت  بشه میشه سرعت دانلود که داره میده شما ببین چه قدر recive داری ؟  

post-13532-0-55639300-1382032505_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش اگه دقت کنی میبینی recive 544 هست که تقسیم بر هشت  بشه میشه سرعت دانلود که داره میده شما ببین چه قدر recive داری ؟  

لینک به دیدگاه

داداش عطا این سیاستشونه شما بکن تعرفتو 512 ماهی 23 تومن همین سرعت 60 رو بهت میده یا اگه سرعت بالا میخوای یرو رو تعرفه محدود 512 محدود سرعت 200 تا بهت میده  :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

512 مخابرات دارم میانگین دانلود 62 هست

1 مگ باید حدود 105-110 راحت دانلود داشته باشه

زنگ بزنید پیگیری کنید

قبلش حتماً از یه سایت که سرور های ایرانی داره مثل SOFT98.IR یه دانلود انجام بدید تا مطمئن بشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...