رفتن به مطلب

فروش سیستم pentium4 و دو عدد هارد

Recommended Posts

سلام دوستان این اولین فروش بنده تو این فروم هست اگه کم و کسری داشت بفرمایین تکمیل میکنم
از اونجایی که سیستم جدیدم رسید میخوام با این دوست وفادارم خداحافظی بکنم! 
مشخصات کیس به شرح زیر است فروش فقط به صورت یکجا به جز هارد هام که تکی هم میفروشم (لینک مادر برد و گرافیک روی مدلشون هست)
مادربرد: GA-8I848P775-G GIGABYTE
سی پی یو: Intel pentium 4 2.8Ghz
گرافیک: Gigabyte Nvidia Geforce FX5500 256Mb
پاور: 500W
رم: kingstone 512mb DDR1 400 دو عدد (جمعا 1 گیگ)
کیس: Swizz
یک عدد سی دی رایتر سونی و یک عدد دی وی دی رام سونی
تا اینجا کل قطعات ذکر شده رو 200 میتونم تقدیم کنم (البته یا حضوری توی تبریز یا اول واریز بعد ارسال به تمامی نقاط کشور با مسولیت خریدار)
این کیس ویندوز سون رو خوب اجرا میکنه

یک عدد هارد 80گیگ مکستور IDE به قیمت 50تومن
عکس های Hd tune:
80g1.JPG - 284 KB
80g2.JPG - 225 KB
80g3.JPG - 46 KB
و یک عدد هار 500 گیگ SATAسگیت 110 هم اینو تقدیم میکنم
عکس های تست هارد 500:
500g1.JPG - 220 KB
500g2.JPG - 276 KB
500g3.JPG - 44 KB

اگه از دوستان کسی میدونه این ارور ها واسه هارد مربوط به چیه و اینکه قابل حل شدنه یا نه تو تاپیک ذکر بکنه ممنون
جعبه فقط مادر برد مونده!
سی دی مادر برد و گرافیک هم موجوده

کل سیستم بدون عیب واسه من کار کرده فقط یه قسمت از کانکتور برق مادر برد سیاه شده (عکسشو میزارم) که دلیلشو نمیدونم و مشکلی تو کارکرد سیتم نداشته و این که خروجی VGA گرافیک یک رنگ تصویر رو نمیده و از تبدیل DVI به VGA استفاده میکنم که اون تبدیل رو هم رو سیستم میدم

IMG_20130928_121450.jpg - 1.4 MB
اگه کسی با تاریخ نوشته شده مشکلی داشت بفرمایین تصحیح کنم چون تو اون تاریخ کیس رو باز کردم واسه تمیز کاری
و این هم عکس اون سیاه شدگی ها
IMG_20130928_121920.jpg - 1.6 MB
IMG_20130928_121932.jpg - 1.5 MB

لینک به دیدگاه

مادربرد سیپی یو رم پاور چند؟ 150 خواستی مل من

ویرایش شده توسط MasterEdon
لینک به دیدگاه

درود

طبق قانون 20 خرید و فروش فروم لیون تصویر کالای فروشیتون باید همراه با نام کاربری و تاریخ باشه

20 - پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد . درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده ، حداکثر ظرف 24 ساعت تاپیک حذف خواهد شد

لینک به دیدگاه

درود

طبق قانون 20 خرید و فروش فروم لیون تصویر کالای فروشیتون باید همراه با نام کاربری و تاریخ باشه

20 - پیوست حداقل 1 تصویر واضح از کالا یا کالاهایی که برای فروش یا تعویض ارائه شده اند به همراه نام لیون کامپیوتر و نام کاربری همین فروم به صورت نوشته شده روی کاغذ و کاملا خوانا همراه با تاریخ مطابق با زمان ایجاد تاپیک فروش، به پست اول هر تاپیک فروش الزامی می باشد . درصورت عدم الصاق تصویر با شرایط ذکر شده ، حداکثر ظرف 24 ساعت تاپیک حذف خواهد شد

لینک تصاویر موجوده اما چشم تا فردا تکمیل میکنم
لینک به دیدگاه

سلام

مشخصات پاور بگو چند میفروشی

پاور روی کیس بود و مارک متفرقه هست فروش فعلا یکجا دوست عزیز
لینک به دیدگاه

ابن هم عکس با مشخصات کاربری، فقط ببخشید از این بهتر نشد عکس بگیرم، اون عکس ها که تو آپلودباز آپ کردم کیفیت بهتری دارن پایین پست اول

post-13948-0-72970100-1382945564_thumb.jpg

post-13948-0-55157400-1382945632_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...