رفتن به مطلب

4اسپیکر از 5 اسپیکر کریتیو م کار میکنه !

Master
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام .

من از سایت دیروز سفارش یه کریتیو A500 دادم که امروز صبح ساعت 10 رسید به دستم . متاسفانه بجای 5 تا اسپیکرش 4 تا اسپیکرش صدا داره و اسپیکر وسط بی صدا ! من اینطور عمل کردم . لطفا ببینید مشکل از اسپیکره یا مینبرد من :

بعد از راهنمایی دوستان من به این شکل عمل کردم و با این تفاسیر که عرض میکنم خدمتتون تنها 4 بلند گو از 5 تا عمل میکنه یعنی

2 تای جلو و 2 تا عقب و اسپیکر وسطی صدا نداره .

کارهایی که من کردم :

پشت مین بردasus p4p800-x من سه تا اسلات وجود داره به رنگهای

صورتی سبز و آبی

اسپیکر من سه تا فیش داره

نارنجی و سبز و سیاه

من فیش سیاه رنگ رو زدم تو اسلات صورتی رنگ و فیش سبز تو اسلات سبز و فیش نارنجی رنگ تو اسلان ابی رنگ

اینطوری 4 تا اسپیکر صداشون در میاد اما اسپیکر وسطی نه

اگر جای فیش های سیاه و نارنجی رو عوض کنم اسپیکر وسط صداش در میاد اما صدای جفت اسپیکر های عقبی قطع میشه

البته من تو تنظیمات soundmax اسپیکر رو تنظیم کردم رو Surround sound speaker ( 5.1)

بعد یه بخشی که برای تست داره ( همونطوری که در تصویر میبینید ) اوردم بالا تا تست کنم! تو تصویر 4 تا اسپیکر بیشتر نیست! آیا این همون دلیل نخوندن اسپیکر وسطیه ؟ چون سیستم نمیتونه پشتیبانی کنه ؟ یا نه اسپیکر مشکل داره ؟یا با گرفتن یه کارت صدا و استفاده از اون مشکلم مرتفع میشه ؟

ممنون میشم لطفتون رو شامل حال بنده کنید

http://www.turboimagehost.com/p/1881296/speaker.JPG.html

ویرایش شده توسط Master
لینک به دیدگاه

سلام شما فیشهای مربوط به اسپیکر باید میزدین به ساب

از ساب هم یک تک فیش میخوره به فیش سبز رنگ پشت مین برد !!!

فیش صورتی مربوط میکروفون !!!

فیش آبی مربوط به دستگاه های صوتی مانند ضبط صوت کلا line in!!!

عزیز دل بردار !!!چه کردی شما !!!

لینک به دیدگاه

من 5.1 ندارم اما فکر نکنم 5.1 ورودیش تک فیش باشه ها ... میخوام برم سراغ 5.1 اگر اینجوری باشه فکر کنم بیخیالش شم چون تک فیش Virtual 5.1 میشه که اونم زیاد حال نمیده

لینک به دیدگاه

نه سه تا خروجی داره اسپیکر که بترتیب اینطوری عمل میکنه

فیش مربوط به میکروفوت تو این حالت تبدیل میشه به bass/center آبی هم تبدیل میشه به خروجی اسپیکر های پشتی سبز هم اسپیکر های جلویی

گویا مشکل از مین برد من هست که سابقا چون فرستاده بودم گارانتی گویا اون فیش آبی رو زدن نفله کردن رفتن! و فقط من از دو فیش سبز و صورتی پشت مین دارم استفاده میکنم یعنی اسپیکر های جلویی و عقبی و اسپیکر وسط رو بیخیال شدم تا یه کارت صدا بخرم .

دوستان خیلی لطف کردید از کمکتون هم متشکرم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...