رفتن به مطلب

درخواست کمک برای پاور GP-850B-OC

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من این پاور رو به تازگی خریداری کردم یک سوال در مورد کابل های pci-e داشتم و اون انکه در حال حاظر از یک کانکتور 8 پین بر روی پاور کابلی را به گرافیک متصل کردم یک از یک طرف به صورت 8 پین به پاور متصله و از طرف دیگر که دارای 2 فیش 8 پین هست به صورت 2 فیش 6 پین به گرافیک وصله ایا این حالت درسته یا نه باید برای اون 6 پین دیگه جدا کابل بکشم و وصل کنم به گرافیک ؟

لینک به دیدگاه

سلام من این پاور رو به تازگی خریداری کردم یک سوال در مورد کابل های pci-e داشتم و اون انکه در حال حاظر از یک کانکتور 8 پین بر روی پاور کابلی را به گرافیک متصل کردم یک از یک طرف به صورت 8 پین به پاور متصله و از طرف دیگر که دارای 2 فیش 8 پین هست به صورت 2 فیش 6 پین به گرافیک وصله ایا این حالت درسته یا نه باید برای اون 6 پین دیگه جدا کابل بکشم و وصل کنم به گرافیک ؟

کسی نبود ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از خود پاور یه 2*4 atx و یدونه 8 پین eatx که مال مادربرد هست میاد بیرون

مال گرافیک همون 6+2 هست که بصورت مجزا و جدا بر روی پاور وصل میشه

ویرایش شده توسط m.shabani
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکلی نیست ولی اگر از اون یکی سیم هم استفاده کنید ضرری نداره.

برای اطمینان کامل در این زمینه و برای دریافت اطلاعت تخصصی از دوست خوبمون پوریا مدد بگیرید.

لینک به دیدگاه

این پاور فیشی نداره که یک طرفش 8 پین باشه و یک طرفش دوعدد 6 پین باشه!

کابلی رو بزنین به گرافیک که یه طرفش 8 پین هست و سردیگه اون دوتا 6+2(8پین) هست!

یه شات بذارید تا بهتر متوجه بشیم

لینک به دیدگاه

درسته داداش ، نگران نباش

شما کارتتون تغذیه 6پین میخوره...

و کابل پاورتون 6+2 هستش (یعنی هم مدل های 6پین رو ساپورت میکنه و هم 8 پینو)

درست وصل کردید ، نیازی به تغییر در کابل کشی نیست.

ویرایش شده توسط AloneWolf
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

از خود پاور یه 2*4 atx و یدونه 8 پین eatx که مال مادربرد هست میاد بیرون

مال گرافیک همون 6+2 هست که بصورت مجزا و جدا بر روی پاور وصل میشه

مشکلی نیست ولی اگر از اون یکی سیم هم استفاده کنید ضرری نداره.

برای اطمینان کامل در این زمینه و برای دریافت اطلاعت تخصصی از دوست خوبمون پوریا مدد بگیرید.

من دقیقا متوجه نمیشم ایشون کدوم سیم رو میگن ؟

بعید میدونم بتونن EATX رو روی گرافیک سوار کنن.

لینک به دیدگاه

برای هر 6 پین یک کابل جدا کشیدم اینجوری فکر کنم ایمنتر هست کلا 4 تا اسلات 8 پین روی پاور مخصوص pci-e که به رنگ ابی هست وجود داره 

ویرایش شده توسط omidt
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

شما کابلی رو بزنین به گرافیک که یه طرفش 8 پین هست و سردیگه اون دوتا 6+2(8پین) هست!

استانداردبه این صورت هست!

لینک به دیدگاه

منظور دوستمون کابل های PCI-E هستش. هیچ مشکلی نداره که شما از یک کابل از دو سوکت سرش (یعنی 2 عدد 6 پین) استفاده کنید. 

کارتی که 2 عدد 6 پین می خوره قاعدتاً پر مصرفترین کارت نیست. بنده خودم 480GTX رو که یک 8 پین و یک عدد 6 پین داره و مصرفش روی لود تا 280 وات و یا بیشتر هم می رسه به همین پاور وصل کرد. 280 تقسیم بر 12 ولت می شه 23.3 آمپر، سیم های هر یک از کابل های پاور GP850B-OC دارای استاندارد AWG18 هستند که به راحتی این میزان آمپراژ رو جواب می دن.

(حالا به من گیر ندین که مصرف 480 خیلی بیشتر از 280 واته :D ) نکته دیگه اینه که کارت های گرافیک همه مصرفشون رو از کابل های PCI-E  پاور نمی گیرن و می تونن تا 75 وات از اسلات PCI-E مادربرد برق خودشون رو تامین کن.

در عین حال گرافیک شما همیشه مصرفش 300 وات نیست (اون اگر کارتتون 480 پر مصرف باشه) و در حالت بی کار مصرف پایین میاد. ولی نکته ای که هست اینه که اگر گرافیک به مدت زیاد (مثلاً 1 ساعت) تحت فشار باشه و مدام روی لود بمونه، اگر از یک کابل استفاده بکنید کابل کمی داغ می شه (چون جریان زیادی به صورت مداوم ازش عبور کرده) پس اگر زیبایی داخلی کیس براتون اهمیت نداره از 2 کابل استفاده کنید کما اینکه هیچ مشکلی نداره اگر از یکی هم استفاده کنید.

کابل های سری OC به دلیل اینکه از مش سیم روی اونها استفاده نشده و به صورت تخت هستند گرمای ناشی از عبور جریان بالا رو زود از دست می دهند و جای نگرانی هم اصلاً نداره.

@};-

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

منظور دوستمون کابل های PCI-E هستش. هیچ مشکلی نداره که شما از یک کابل از دو سوکت سرش (یعنی 2 عدد 6 پین) استفاده کنید. 

کارتی که 2 عدد 6 پین می خوره قاعدتاً پر مصرفترین کارت نیست. بنده خودم 480GTX رو که یک 8 پین و یک عدد 6 پین داره و مصرفش روی لود تا 280 وات و یا بیشتر هم می رسه به همین پاور وصل کرد. 280 تقسیم بر 12 ولت می شه 23.3 آمپر، سیم های هر یک از کابل های پاور GP850B-OC دارای استاندارد AWG18 هستند که به راحتی این میزان آمپراژ رو جواب می دن.

(حالا به من گیر ندین که مصرف 480 خیلی بیشتر از 280 واته :D ) نکته دیگه اینه که کارت های گرافیک همه مصرفشون رو از کابل های PCI-E  پاور نمی گیرن و می تونن تا 75 وات از اسلات PCI-E مادربرد برق خودشون رو تامین کن.

در عین حال گرافیک شما همیشه مصرفش 300 وات نیست (اون اگر کارتتون 480 پر مصرف باشه) و در حالت بی کار مصرف پایین میاد. ولی نکته ای که هست اینه که اگر گرافیک به مدت زیاد (مثلاً 1 ساعت) تحت فشار باشه و مدام روی لود بمونه، اگر از یک کابل استفاده بکنید کابل کمی داغ می شه (چون جریان زیادی به صورت مداوم ازش عبور کرده) پس اگر زیبایی داخلی کیس براتون اهمیت نداره از 2 کابل استفاده کنید کما اینکه هیچ مشکلی نداره اگر از یکی هم استفاده کنید.

کابل های سری OC به دلیل اینکه از مش سیم روی اونها استفاده نشده و به صورت تخت هستند گرمای ناشی از عبور جریان بالا رو زود از دست می دهند و جای نگرانی هم اصلاً نداره.

@};-

ممنون از پاسخ کامل و جامع شما من با توجه به فضای کامل از دو کابل یک سر 6 پین و یک سر 6+2 پین استفاده کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...