رفتن به مطلب

مشکل ناپایداری سیستم حتی در حالت دیفالت کمک

armaniii
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

سیستم 

main : amd770 sapphire

ram : baliistix 2*2 4-4-4-12

cpu : amd phenom II X3 710

vga : 6870 msi hawk

power : 480w R memonex 

قطعات بالا هستن و از وقتی جابجا کردم و اومدم سمت شمال مشکل برام پیش اومد اول صفحه بهم میریخت مجبور میشدم ریست کنم و گاهی این طوری میشد و بعد ویندوز قاطی کرد  ویندوز روعوض یه بار سیستمو بازو بسته کردم و تامینگ رم اتومات ست که کردم باز مدتی مشکلی پیش نیومد تست کومبوستور ام اس ای رو 1 ساعت گذاشتم مشکلی نداشت تا اینکه بازی نسب کردم و آرت ایفکت مییومد تو صفحه فرکانس دیفالت هسته رو 30 تا کم کردم درست شده :excl: !!! میخواستم بدونم مشکل از چی میتونه باشه???? :(

رم ها حالت سینگل بودن الان دوال کردمشون!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام رفیق

قبل از این مشکلات با همین قطعات بدون مشکل کار میکردی؟ یا جدیدا قطعه ای رو عوض کردی

لینک به دیدگاه

مشکل دما نداری؟؟وقتی 30 مگاهرتز کم کردی مشکل آرتیفکت برطرف شد؟؟

لینک به دیدگاه

سلام رفیق قبل از این مشکلات با همین قطعات بدون مشکل کار میکردی؟ یا جدیدا قطعه ای رو عوض کردی

قبلا هم با این قطعات خیلی خوب کار میکردم. و مشکلی نبود..

لینک به دیدگاه

سلام.دوست عزیز احتمال داره پاورتون افت ولتاژ داشته باشه.

(ضعیف شده)

لینک به دیدگاه

مشکل دما نداری؟؟وقتی 30 مگاهرتز کم کردی مشکل آرتیفکت برطرف شد؟؟

مشکل دما ندارم اصلا و بله درست شدش.

لینک به دیدگاه

مشکل دما ندارم اصلا و بله درست شدش.

من احتمال میدم از مدار تغذیه کارت باشه یا طبق گفته ی دوستمون mohy53 باشه...

میتونید با یک پاور دیگه تست کنید میتونم تظمین کنم مشکلتون حل بشه...

اصولا مشکل ناپایداری به علت کمبود ولتاژ رخ میده...چه از سر منشع که پاور باشه چه مدار تغذیه...

لینک به دیدگاه

رم دومی که اضافه کردین سالم هست؟

اسلات رم ها سالم هست؟

گرافیک رو درصورت امکان روی یه اسلات دیگه تست کنید

لینک به دیدگاه

اسلات رم ها سالم هست؟

عذر خواهی میکنم اگه مشکل از رم باشه مگه بلو پیج نمیده؟؟اصولا ایشون گفتن با کم کردن فرکانس مشکل حل شد... :(

میشه بیشتر توضیح بدید؟ @};-

لینک به دیدگاه

سلام.دوست عزیز احتمال داره پاورتون افت ولتاژ داشته باشه.

(ضعیف شده)

من احتمال میدم از مدار تغذیه کارت باشه یا طبق گفته ی دوستمون mohy53 باشه...

میتونید با یک پاور دیگه تست کنید میتونم تظمین کنم مشکلتون حل بشه...

اصولا مشکل ناپایداری به علت کمبود ولتاژ رخ میده...چه از سر منشع که پاور باشه چه مدار تغذیه...

Recommended 

PSU Wattage: 382w

یعنی 100 وات افت داشته ؟ ؟ 

البته 4 سالی میشه داره کار میکنه ! !

ولی مدار تغذیه کارت باشه مشکل بزرگتره الان من روزی 2 ساعت حداقل بازی میکنم با همین کاهش 30-40 تایی فرکانس...

ویرایش شده توسط armaniii
لینک به دیدگاه

اسلات رم ها سالم هست؟

سلام حامد جان من رمی اضافه نکردم اخیرا متوجه شدم که سینگل هست جفتشون رو اسلات زرد ا بودن دوال کردم یکی رو گزاشتم رو آبی اون یکی هم گذاشتم رو زرد کنارش که دوال شد و امتیاز ویندوزم از 6.8 به 7.2 برای رم و حتی 0.1 هم به گرافیک بیشتر داد و الانم هرچی دوباره همون طوری میزارم باز مشکل داره سیستم. فک نکنم از رما باشه..

اسلات رمها هم سالمن و گرافیک رو هم روی اسلات دیگه تیت کردم مشکل باز بود.

لینک به دیدگاه

Recommended 

PSU Wattage: 382w

یعنی 100 وات افت داشته ؟ ؟ 

البته 4 سالی میشه داره کار میکنه ! !

ولی مدار تغذیه کارت باشه مشکل بزرگتره الان من روزی 2 ساعت حداقل بازی میکنم با همین کاهش 30-40 تایی فرکانس...

4 سال افت ولتاژ توی پاور طبیعی هست...اگه براتون مقدوره پاور رو عوض کنید یا حداقل با یک پاور دیگه تست کنید تا احتمال مشکل پاور از احتمالات حذف بشه...

لینک به دیدگاه

سلام حامد جان من رمی اضافه نکردم اخیرا متوجه شدم که سینگل هست جفتشون رو اسلات زرد ا بودن دوال کردم یکی رو گزاشتم رو آبی اون یکی هم گذاشتم رو زرد کنارش که دوال شد و امتیاز ویندوزم از 6.8 به 7.2 برای رم و حتی 0.1 هم به گرافیک بیشتر داد و الانم هرچی دوباره همون طوری میزارم باز مشکل داره سیستم. فک نکنم از رما باشه..

درود

حمید هستم ;)

ببین رم در حالت دوال باید روی کانال های A1-B1 یا A2-B2 باید باشه(اسلات اول و سوم)(اسلات دوم و چهارم)

لینک به دیدگاه

برای دوال شدن باید رم ها در اسلات همرنگ قرار بگیرند دوست من!!چجوری دوال شد رم هات؟؟میشه یه شات از برنامه cpu-z بزارید در همین حالت دوال؟؟

ویرایش شده توسط Mohamad Hajati
لینک به دیدگاه

4 سال افت ولتاژ توی پاور طبیعی هست...اگه براتون مقدوره پاور رو عوض کنید یا حداقل با یک پاور دیگه تست کنید تا احتمال مشکل پاور از احتمالات حذف بشه...

حتما امتحان میکنم دوست عزیز البته باید هفته دیگه برم تهران پاور بیارم چون فک نکنم قائم شهر کسی پاور بالای 500 داشته باشه

لینک به دیدگاه

درود

حمید هستم  ;)

ببین رم در حالت دوال باید روی کانال های A1-B1 یا A2-B2 باید باشه(اسلات اول و سوم)(اسلات دوم و چهارم)

برای دوال شدن باید رم ها در اسلات همرنگ قرار بگیرند دوست من!!چجوری دوال شد رم هات؟؟میشه یه شات از برنامه cpu-z بزارید در همین حالت دوال؟؟

خودمم اولش باورم نمیشد ولی مثل اینکه این مین این طوریه!! post-12319-0-36916700-1382461519_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام داداش معمولا برای گرافیک های 5870 و 6870 پاور 600 وات به بالا باشه  سعی کن 600 وات یا بالاتر تهیه کنی که در اینده هم برای ارتقا بدردت بخوره پاور با وات پایین تر تهیه نکن که در فشار باشه و افت ولتاژ پیدا کنه که باز مجبور به تعویض پاور بشید  :)

لینک به دیدگاه

ممنونم 

تا هفته دیگه پاور رو تست کردم آپ میکنم در هر صورت تا از تجربه ی شما عزیزان لیونی استفاده کنیم.

لینک به دیدگاه

ممنونم 

تا هفته دیگه پاور رو تست کردم آپ میکنم در هر صورت تا از تجربه ی شما عزیزان لیونی استفاده کنیم.

موفق باشید.

منتظریم. :)  @};-

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

با سلام و درود

مشکل از پاور بود رفع شد با تشکر از دوستان.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...