رفتن به مطلب

در کلیه کارها کدام سی پی بهتر است amd یا intel ?

Recommended Posts

سلام دوستان

یه چند وقتی تویه شک افتادم و مشتاق شودم بدونم

که کدام سی پی یو ها بهتر است

از این رو از دوستان می خوام نظرات خودشون رو بگن

فقط از روی تعصب نباشه کارشناسی شوده و همچنین اگر از تجربیات کسانی که هم از سی پی یو amd و هم سی پی یو intel استفاده کردن اگاه بشیم خیلی خوب می شه ( کسانی که مثلان هم از سی پی یو amd دو هسته و intel دو هسته استفاده کردن یا 4 هسته اینتل و 4 هسته ای ام دی استفاده کردن)

با تشکر

لینک به دیدگاه

اقا سینا فک کنم واسه تاپیک یه رنج قیمت هم در نظر بگیریم مثلا بهترین سی پی یو

تا 100 تومان

100 تا 200

200تا 300

....

به نظر خودم کلا تو رنج پایین amd بهتره

از صفر تا 250 هزار تومان amd از اینتل بهتره(اگه فقط ملاک مقایسه رو کارایی بگیریم و بقیه مسایل را نادیده بگیریم) اگرچه با کم شدن قیمت 9550 یه مقدار انتخاب سخت شده

اما در بالای 250 هزار تومان amd اصلا سی پی یو نداره و ناچار حرفی هم واسه گفتن نداره

نتیجه گیری کلی اینکه هر جا که amd وارد بازار شده intel رو عقب زده وقتی به قیمت های سی پی یو های اینتل قبل از تولید فنوم 2 فک می کنم اینتل رو بیشتر یه کلاه بردار جهانی می بینم

ویرایش شده توسط rommatti
لینک به دیدگاه

درود

خوب به طور کلی نمیشه گفت که amd بهتره یا اینتل.باید نوع کاربری و انتظارات فرد به همراه بودجه معین باشه تا بشه اظهار نظر کرد که با توجه به این شرایط کدام کمپانی مدل های بهتری از پردازنده رو متناسب با نیاز فرد عرضه کرده.

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

یک عکس چند هفته پیش از یک سایت پیدا کردم فکر کنم به درد شما بخوره

1noe2qk7pkf0uw7hjpgj.png

1szvprfj64xdb0605q1y.png

امید وارم مفید باشه

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

با سلام

دوستان در این جا لازم شد یک نکته رو بگم ولی می دونم که همه از این مسئله اگاه هستند.

در مورد این تست ها باید بگم که به هر سایتی نمی توان اعتماد کرد و از نمودار های انها استفاده کرد و برای مقایسه کردن بین قطعات تست اونا رو ملاک قرار داد چون ممکن دلایل زیادی وجود داشته باشه که نتایج واقعی رو در نمودارها قرار ندهند اصلا برای انجام تستها باید اول تمام قطعات چه برای AMD و چه برای intel در یک حد انتخاب کرد که خیلی از سایتها اصلا به اون توجه نمیکنند

در کل تعداد سایتهایی که می توان به تستهای انها اعتماد کامل داشت کم هستند

به عنوان یک سایت قابل اعتماد می تونید از TomsHardWare و چارت های موجود در ان استفاده کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...