رفتن به مطلب

مقایسه کیفیت تصویر کارتهای گرافیک اعضای لاین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود و سلام خدمت تمای شما دوستان و اعضای لاین

این تاپیک را دایر کردم برای تست کیفیت تصویر کارتهای amd و invida  از تمامی سری ها و برندهای مختلف هدف از این کار بالا بردن سطح آگاهی شما عزیزان از کیفیت تصویر کارتها میباشد.

توجه کنید از بازی  شات تهیه کنید

اول از خودم شروع میکنم و شات را قرار میدم (همانند شات اسکرین خودم شاتهای خود را در تاپیک بگذارید)

عکس های خود را با فرمت JPEG ذخیره کنید و در سایت http://8pic.ir  آپلود کنید

گرافیک : INTEL HD 4600

تصویر از بازی most wanted

90449987259795015237.jpg

ویرایش شده توسط del2771
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه هر کس از هر چیزی دلش خواست عکس بگیره که کیفیت واقعی گرافیک مشخص نمیشه

برای مثال یکی ممکنه از یه تصویر خیلی با کیفیت شات بگیره و خیلی خوب به نظر بیاد، در صورتی که کیفیت بالایی هم نداره و یکی دیگه از یه تصویر بی کیفیت عکسی با کیفیت بگیره! پس باید یه عکس مرجع برای همه مشخص کنید و تو تاپیک اول قرار بدید

نکته بعدی فرمت ذخیره سازی هست، مثلا jpg یا tft یا bmp باشه و همچنین با چه کیفیتی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه هر کس از هر چیزی دلش خواست عکس بگیره که کیفیت واقعی گرافیک مشخص نمیشه

برای مثال یکی ممکنه از یه تصویر خیلی با کیفیت شات بگیره و خیلی خوب به نظر بیاد، در صورتی که کیفیت بالایی هم نداره و یکی دیگه از یه تصویر بی کیفیت عکسی با کیفیت بگیره! پس باید یه عکس مرجع برای همه مشخص کنید و تو تاپیک اول قرار بدید

نکته بعدی فرمت ذخیره سازی هست، مثلا jpg یا tft یا bmp باشه و همچنین با چه کیفیتی

با درود بر شما دوست عزیز

فقط از محیط بازی عکس تهیه شود با تشکر

ویرایش شده توسط del2771
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بهتر بود یک تصویر از محیط بازی که توسط GPU رندر شده بگذارید تا فیلم

لینک به دیدگاه

بهتر بود یک تصویر از محیط بازی که توسط GPU رندر شده بگذارید تا فیلم

درسته ایده خوبیه قرار خواهم داد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...