رفتن به مطلب

2 خط اینترنت در یک کامپیوتر

hamidjalab
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز

من میخوام در کنار خط فعلیم یک خط با سرویس پرسرعت واسه دانلودهام بگیرم.خط فعلیم 256 نامحدود نوین نت هستش یا همون های وب!

متاسفانه همونطور که میدونید سرویس های نامحدود سرعت دانلود بسیار پایینی داره.و واسه همین میخوام یک خط با سرویس پرسرعت محدود واسه دانلود بعضاً فیلمو سریال بگیرم.

حالا میخوام بدونم از یک مودم میشه 2خط گرفت؟

از 2مودم میشه همزمان از 2 خط واسه کامپیوتر خط بگیرم؟یعنی یکیو قطع کنم با یکی دیگه کار کنم و برعکس!

خواهشا راهنمایی کنید 

مرسی

لینک به دیدگاه

سلام به طور همزمان نمیشه و مگر اینکه هرکودوم رو خواستی بزنی به کامپیوتر ولی میشه دو تا خط با دو تا مودم!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به 1 مودم میشه 2 خط ADSL داد و 1 خط گرفت مودم های دوال ون بهشون میگن جستجو کن . از 2 مودم هم میشه روی سیستم استفاده کرد با 2 تا لن یا 1 USB و 1 لن و ... میتونی همزمان هر 2 رو داشته باشی یا یکی رو موقتا دیس کنی . تو فروم قبلا مطلب پست شده جستجو کن . با این اوضاع فجیع اینترنت بهترین راه کار همین داشتن 2 خط هست یکی برای دانلود مثل نامحدود مخابرات یا جایه دیگه که اصلا بدرد استریمینگ نمیخورن و کیفیت بدی دارن و با 16 کانکشن فعال باید ماکسیمم دریافت رو بگیری و یه خط هم از سرویس های محدود که چون حجمی هستن کیفیت بدی ندارن معمولا برای استریمینگ و ... البته اگر پینگ خوبی داشته باشن و پکت لاست زیاد نباشه .

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

سلام

ببخشید من ادیسال 512 دارم 60 کیلو بایت میره ورایتل مودم شاتل 30کیلو بایت میخواستم دو تا سرعت ترکیب کنم بشه 90 کیلو بایت

با دستگاه میکروتیک میشه  یانمیشه سرعت 90 میده چندروز دیگه میخوام بخرم اگه نمیشه نخرم اگه بشه بخرم

میکروتیک چه مدلی بخرم باتشکر لطفا راهنمایی کنید باتشکر لطفا زود پاسخ دهید مرسی دادش گلم 

لینک به دیدگاه

سلام

ببخشید من ادیسال 512 دارم 60 کیلو بایت میره ورایتل مودم شاتل 30کیلو بایت میخواستم دو تا سرعت ترکیب کنم بشه 90 کیلو بایت

با دستگاه میکروتیک میشه  یانمیشه سرعت 90 میده چندروز دیگه میخوام بخرم اگه نمیشه نخرم اگه بشه بخرم

میکروتیک چه مدلی بخرم باتشکر لطفا راهنمایی کنید باتشکر لطفا زود پاسخ دهید مرسی دادش گلم 

دوست عزیز میتونی از Bridge نرم افزاری استفاده کنی

http://helpdeskgeek.com/windows-7/bridge-network-connections-in-windows-7/

لینک به دیدگاه

این کار به دو روش سخت افزاری و نرم افزاری ممکنه!

یه سری روتر دیده بودم که این کارو میکردن

یه روشم نرم افزاری ، بازم یه نرم افزار وسش دیده بودم

یه ماژول وایرلس برای کامپیوتر +یه لن ، میتونه خیلی خوب باشه واسه این کار

لینک به دیدگاه

من هم 2 سرویس نت از یک جا دارم

قبلا میشد ، اکانت مغازه رو کانکت شم ، یا اکانت خونه رو مغازه

ولی الآن میخوام کانکت بشم ارور 691 میده و دیگه نمیشه اکانت مغازه رو جای دیگه اسیتفاده کرد یا بالعکس

لینک به دیدگاه

سلام.من قبلا این کار رو کردم.دوتا ای دی اس ال دارم که یکیش رو به صورت وایرلس استفاده میکنم.بعد باید از نرم افزار Connectify Dispatch استفاده کنید.این نرم افزار با چند کلیک ساده دو خط رو ادغام میکنه.البته یکم بگیر نگیر داره ولی اگر دو خط دارید و هر دو نت دارن ارزش تست داره ولی اگگر ندارید و میخواید خط دوم رو نت بگیرید فقط برای تست این کار اصلا پیشنهاد نمیکنم و بهتره یک خط پرسرعت بگیرید..من یه 256 lan و یه وایرلس 128 نامحدود رو ادغام کردم و سرعتی نزدیک به صد بهم داد

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام  چطوری میشه دوخط بابرنامهConnectify Dispatch ترکیب کنم لطفا فیلم اموزشی بگدرید 

لینک به دیدگاه

من ادیسال 512 دارم 60 کیلو بایت میره ورایتل مودم شاتل 30کیلو بایت میخواستم دو تا سرعت ترکیب کنم بشه 90 کیلو بایت لطفا کمک کنید 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...