رفتن به مطلب

ايجاد اتصال وجرقه وخاموشي سيستم

RISING
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

در هنگام تعويض يك فن   به دليل  اينكه سيم هاي خروجي پاور همرنگ بود مجبور به امتحان شدم و با يك جرقه كوچك و خاموشي سيستم مواجه شدم ، اما بعد سيستم  رو  روشن 

كردم مشكلي پيش نيومده بود. اما از دوستان اين سوال رو داشتم كه با اين اتصال كوچك  مشكلي براي قطعات پاور وسيستم به وجود نيومده ؟ممنون مي شم راهنمايي كنيد .

با تشكر

لینک به دیدگاه

اون الکتریسیته ساکن دستت بود...

به سوکت مولکس پاور دست زدی؟؟یا مین؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان

در هنگام تعويض يك فن   به دليل  اينكه سيم هاي خروجي پاور همرنگ بود مجبور به امتحان شدم و با يك جرقه كوچك و خاموشي سيستم مواجه شدم ، اما بعد سيستم  رو  روشن 

كردم مشكلي پيش نيومده بود. اما از دوستان اين سوال رو داشتم كه با اين اتصال كوچك  مشكلي براي قطعات پاور وسيستم به وجود نيومده ؟ممنون مي شم راهنمايي كنيد .

با تشكر

درود دوست عزیز :

در هنگام اتصال کوتاه مدار محافط پاور شما عمل کرده و جریان رو قطع کرده تا از ایجاد خسارت جلوگیری کنه ,بعد از روش کردن دوباره سیستم هیچ مشکلی پیش نمیاد .

موفق باشید  :wub:

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

با تشكر

موقعی که سیستم روشن بود شما تعویض کردید ؟ این کار خیلی بی احتیاطیه . ممکنه آسیب جدی وارد کنه به سیستم .

برای اینکه مادربورد و پاور رو تست کنید اولین کار اینه که داخل بایوس ولتاژ های سیستم رو چک کنید . ببینید ولتاژ های 12 ، 5 و 3 ولت درست هستن یا نه . البته مقدارشون دقیقا این اندازه ها نیست . ولی حدود اینهاست . اگر  درست نبودن مادربورد رو چک کنید که جای سوختگی روش هست یا نه . اگر چیزی نبود پاور رو باید چک کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

واقعا ! پس SCP چیه ؟

موقعی که سیستم روشن بود شما تعویض کردید ؟ این کار خیلی بی احتیاطیه . ممکنه آسیب جدی وارد کنه به سیستم .

برای اینکه مادربورد و پاور رو تست کنید اولین کار اینه که داخل بایوس ولتاژ های سیستم رو چک کنید . ببینید ولتاژ های 12 ، 5 و 3 ولت درست هستن یا نه . البته مقدارشون دقیقا این اندازه ها نیست . ولی حدود اینهاست . اگر  درست نبودن مادربورد رو چک کنید که جای سوختگی روش هست یا نه . اگر چیزی نبود پاور رو باید چک کنید .

حامد جان اتصال مولکس به فنها وقتی سیستم روشن باشه موردی ایجاد نمی کنه.اون جرقه احتمالا بخاطر اتصال کوتاه مثبت و منفی هست و پاور خودش یک محافظ داره که دراین مواقع عمل می کنه.معمولا پاورهای اصلی این پروتکشن ها رو دارند.

لینک به دیدگاه

بله دوست عزيز به علت نبود اهم متر  واسه اينكه مطمئن بشم  كدوم 12 وكدو م 5 ولت هست مجبور شدم سيستم رو روشن بذارم .

لینک به دیدگاه

واقعا ! پس SCP چیه ؟

حامد جان اتصال مولکس به فنها وقتی سیستم روشن باشه موردی ایجاد نمی کنه.اون جرقه احتمالا بخاطر اتصال کوتاه مثبت و منفی هست و پاور خودش یک محافظ داره که دراین مواقع عمل می کنه.معمولا پاورهای اصلی این پروتکشن ها رو دارند.

دوست عزيز  كاملا درسته من مثبت ومنفي رو اشتباه زدم .

لینک به دیدگاه

واقعا ! پس SCP چیه ؟

چه جالب من فکر میکردم داریم راهنمایی میکنیم.با توضیح دادن و به صورت فارسی سلیس هم میشه راهنمایی کرد.

جواب من بنا به اتفاقی که برای خودم اتفاق افتاد گفتم و ایشون هیچ توضیحی در مورد برعکس نصب کردن مولکس نگفتند.(اصولا مولکس شکل هندسی خاصی داره که از طرف دیگه داخل هم نمیرن و با نگاه کردن آدم پی به این مورد میبره)

شاد باشید.

ویرایش شده توسط Mohamad Hajati
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چه جالب من فکر میکردم داریم راهنمایی میکنیم.با توضیح دادن و به صورت فارسی سلیس هم میشه راهنمایی کرد.

جواب من بنا به اتفاقی که برای خودم اتفاق افتاد گفتم و ایشون هیچ توضیحی در مورد برعکس نصب کردن مولکس نگفتند.(اصولا مولکس شکل هندسی خاصی داره که از طرف دیگه داخل هم نمیرن و با نگاه کردن آدم پی به این مورد میبره)

شاد باشید.

عزیز جرقه زدن در اثر اتصال کوتاه رو شما الکتریسیته ساکن میدونید.

اشتباه راهنمایی می کنید و چیزی میگید که خلاف واقع هست و جالبتر منفی که حق خودتون هست رو میذارید برای دیگران !

لینک به دیدگاه

عزیز جرقه زدن در اثر اتصال کوتاه رو شما الکتریسیته ساکن میدونید.

اشتباه راهنمایی می کنید و چیزی میگید که خلاف واقع هست و جالبتر منفی که حق خودتون هست رو میذارید برای دیگران !

بنده حتی با دست زدن به هیت سینگ مین برد هم باعث خاموش شدن سیستم شدم و اشتباهی فکر بنده معطوف شد به سمت الکتریکه ساکن...

از این که به اشتباه راهنمایی کردم و باعث ناراحتی کسی شدم از همینجا عذر خواهی میکنم.

با تشکر از استارتر یه دور به همه مثبت دادم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...