رفتن به مطلب

نوشتن اطلاعات زیاد روی ssd

ali2424
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من تازه یک ssd کینگستون خریدم(سیستمم درامضام هست) ومطابق اموزشبهنه سازی ssd در همین سایت تمامی تنظیمات رو انجام دادم و از لحاظ سرعت مسکلی نیست فقط یک چیزی که منو خیلی نگران کرده اینه که  در یک روز مثلا حدود 6 ساعت استفاده از سیستم با برنامه ssd life مشاهده میشود که 6گیگ خونده و حدود سه گیگ نوشته روی ssd دوستان من حتی یک عکس هم در ssd کپی نمیکنم باز هم میگم تمامی موارد پست اول رو مو به مو اجرا کردم اما نمیدونم این 3 گیگ نوشتن روی ssd از کجا میاد دوستان خیلی نگرانم اینجوری عمر ssdکم میشه لطف کنید راهنماییم کنید  دیگه نمیدونم مشکل از کجاست ممنونم

88976508224541714024.jpg

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

خوندن از روی SSD که مهم نیست یعنی تاثیری روی عمر نمیزاره

اما نوشتنش مهمه !

Virtual Memory رو غیر فعال کردید ؟

پیشنهاد من اینه که با Resource Monitor ویندوز نگاه کنید ببینید چه پروسس هایی دارن از SSD استفاده میکنند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیزم اینقدر حساس نباش این کاملا عادیه

و مطمئن باش عمر ssd اونقدر زیاد هست که قبل از اینکه بخواد به پایان برسه شما حداقل 2/3 تا سیستم عوض کردی

لینک به دیدگاه

خوندن از روی SSD که مهم نیست یعنی تاثیری روی عمر نمیزاره

اما نوشتنش مهمه !

Virtual Memory رو غیر فعال کردید ؟

پیشنهاد من اینه که با Resource Monitor ویندوز نگاه کنید ببینید چه پروسس هایی دارن از SSD استفاده میکنند.

ممنون از پاسختون اره عرض کردم تمامی گزینه های بهینه سازی ssd  مربوط به اون پست رو اجرا کردم  اینی که میگین نرم افزار یا نه برنامه خود ویندوزه

لینک به دیدگاه

دوست عزیزم اینقدر حساس نباش این کاملا عادیه

و مطمئن باش عمر ssd اونقدر زیاد هست که قبل از اینکه بخواد به پایان برسه شما حداقل 2/3 تا سیستم عوض کردی

دقیقا  ;)

ممنون از پاسختون اره عرض کردم تمامی گزینه های بهینه سازی ssd  مربوط به اون پست رو اجرا کردم  اینی که میگین نرم افزار یا نه برنامه خود ویندوزه

مال ویندوزه ، توی استارت سرچ کنید میاد

لینک به دیدگاه

دقیقا  ;)

مال ویندوزه ، توی استارت سرچ کنید میاد

اینو اوردم و گزینه دیسک رو زدم یک عالمه پروسسه ویندوز در حال اجرا هست که در حال رید ورایت روی ssd هست حالا باید چیکار کنم88976508224541714024.jpg

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

علی جان سلام

من پست شما رو دیده بودم تو تاپیک خودم منتها فرصت نشد پاسخ بدم.

عزیز دل، مهمترین Read و Write ویندوز روی SSD از طریق Page File انجام میشه. اگر شما Page File رو غیر فعال کنید این داستان تموم میشه.

اگر Page File غیر فعال هست، و همچنان چنین حچم اطلاعاتی ریخته و برداشته میشه احتمال زیاد ممکنه شما DVD یا CD رایت کرده باشید یا این حجم رو از اینترنت دانلود کرده باشید؟

چون اگر این ها هم دلیلش نباشه فقط یک چیز میتونم بگم و اون اینه که برنامه اشتباه ریپورت میکنه!

لینک به دیدگاه

علی جان سلام

من پست شما رو دیده بودم تو تاپیک خودم منتها فرصت نشد پاسخ بدم.

عزیز دل، مهمترین Read و Write ویندوز روی SSD از طریق Page File انجام میشه. اگر شما Page File رو غیر فعال کنید این داستان تموم میشه.

اگر Page File غیر فعال هست، و همچنان چنین حچم اطلاعاتی ریخته و برداشته میشه احتمال زیاد ممکنه شما DVD یا CD رایت کرده باشید یا این حجم رو از اینترنت دانلود کرده باشید؟

چون اگر این ها هم دلیلش نباشه فقط یک چیز میتونم بگم و اون اینه که برنامه اشتباه ریپورت میکنه!

ممنون دوست عزیز که سر زدی به این تایپیک من از همون اول که قصد استفاده از ssd رو داشتم تمامی پست اول شما کاربر کرامی رو به دقت مطالعه کردم وتمامی موارد رو مو به مو انجام دادم و حتی این گزینه Page File  هم غیر فعال کردم ولی من کارم طوریه که روزی دوتا dvd ایمیج از هارد وسترن 3 گیگ که حجمش 3 ترا هست و فقط یک پارتیشن داره رایت میکنم ممکنه از اون باشه دوست گرامی چون من حتی با برنامه ashampoo هم که ایمیج رایت میکنم بازم فرقی نمیکنه

ویرایش شده توسط ali2424
لینک به دیدگاه

دقیقا" همین رایت کردنه. همه ی برنامه های رایتر حالا هر برندی، میان ابتدا فایل ها رو از روی دیسک مبدا بر روی هارد/SSD به صورت موقت ذخیره میکنند و سپس بر روی DVD و CD مقصد رایت میکنند. و این هم طبیعیه که شما این حجم رایت روی SSD داشته باشید وقتی دیسک رایت میکنید.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

دقیقا" همین رایت کردنه. همه ی برنامه های رایتر حالا هر برندی، میان ابتدا فایل ها رو از روی دیسک مبدا بر روی هارد/SSD به صورت موقت ذخیره میکنند و سپس بر روی DVD و CD مقصد رایت میکنند. و این هم طبیعیه که شما این حجم رایت روی SSD داشته باشید وقتی دیسک رایت میکنید.

پس از اینه خودم هم شک کرده بودم حالا تنظیم چیزی نداره کلا اونجوری چقدر از عمر ssd کم میشه میشه دوتا ویندوز نصب کنم یکی روی ssd یکی هم روی هارد 3ترا  ووقتی میخوام رایت کنم با ویندوز هارد 3ترا بیام بالا اصلا به نظر شما همچین کاری درسته یا نه

لینک به دیدگاه

ببینید از داخل برنامه ای باهاش رایت میکنید در Option هاش، میشه مکان Temp Folder اون رو جابه جا کرد روی هارد؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...