رفتن به مطلب

کمک در مورد ارتقا رم لپ تاب دل 1510

bynam
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام من یک لپ تاب دل وسترو 1510 با سی پی یو کور تو دو 2 وکش 2 با 2 گیگ رم وگرافیگ جی فورس 8400 دارم یک سیستم هم در خانه دارم که رم ان 4 است و ویندوز 64 بیت رویش نصب است وخیلی روان وعالی کار میکند میخواهم روی لپ تابم هم 64 بیت نصب کنم حالا چند سوال دارم 1- ایا رم من برای این کار کم است یا با همین رم هم سرعت با لاتر از 32 بیت خواهد بود -2-اگر بخواهم رم ها را با 2 تا 2 گیگ عوض کنم باید چه باسی بردارم 667 که انگار الان روش است یا اینکه این لپ تاب باس 800 را هم ساپرت میکند وحدودا چقدر هزینه باید بدهم 3- در ویندوز ویستا با حالت گرافیکی ارو موردی ندارم اما در ویندوز سون که باید روانتر اجرا شود در زمان باز وبسته شدن پنجره ها کمی گیر دارد در حالی که در بازی های سنگین مثل کرایسیس هم ویندوز سون بهتر عمل میکند با توجه به این که درایور هر دو سیستم عامل به روز است به نظر شما مشکل از چیست 4- هارد فعلی من 160 وبسیار بی صدا وعالی است اگر بخواهم انرا با 320 عوض کنم چه مارکی با چه دور ومشخصاتی بردارم که بی صدا و خوب باشد و چقدر باید تفاوت بدهم با تشکر ومعذرت از اینکه سوالاتم زیاد شد

لینک به دیدگاه

درود

1-برای 64 بیتی به عقیده بنده 4 گیگ داشته باشید بهتره چون با همین 32 بیتی هم میتونه 2 گیگ رو کامل آدرس دهی کنه.ولی چون پردازندتون الان در حالت x86 داره کار میکنه ممکنه در حالت x64 سیستمتون با همین رم سریعتر باشه

2-دو تا دو گیگ DDR2 800 CSX میشه 70 تومن یا دوتا 2G DDR2 800 Apple-Gskill که کیفیت بهتری داره میشه 110 تومن که رم خودتونم باید ببینید قیمت نوش چنده 30 درصد کم کنید میشه قیمت رم خودتون

3-این مورد باید یک باگ نرم افزاری باشه کهاگر از ویندوز باشه احتمالا به مرور زمان مکروسافت حلش خواهد کرد و یا درایور گرافیک که اونم با اپدیت های بعدی حل بشه

4- هارد های 320 وسترن اگر گیرتون بیاد گزینه خوبیه و الان توشیبا و هیتاچی بیشتر توی بازاره و باید ببینید هارد لبتابتون ساتا هست یا ای دی ای ولی در کل اگر همون 160 براتون کافیه توصیه میکنم تعویضش نکنید

ویرایش شده توسط MR PC
لینک به دیدگاه

با سلام رمها راعوض کردم با2 تا2 گیگ باس 800 اما به نظرمیرسد که دارند با باس667 کار میکنند مشکل ازکجاست لطفا راهنمایی فرمایید

لینک به دیدگاه

با سلام رمها راعوض کردم با2 تا2 گیگ باس 800 اما به نظرمیرسد که دارند با باس667 کار میکنند مشکل ازکجاست لطفا راهنمایی فرمایید

توبایوس چک کنید ببینید با کدوم دیویدر داره بالا میاد شاید از قبلا روی 667 تنظیم شده.پیشنهاد من برگرنداندن بایوس به تنظیمات اولیه هست

لینک به دیدگاه

کدام قسمت بایوس بروم لطفا دقیقتر وبه زبان ساده راهنمایی فرمایید

لینک به دیدگاه

نرم افزار cpu-z عدد به جای 400 عدد 333 است در صورتی که همین نرم افزار میگوید که رمها باس 800 است وسی پی یو هم روی باس 800 کار میکند من بلد نبودم عکس در سایت بگزارم شک کردم که باید در بایوس دستکاری کنم اما در بایوس لپ تاب 1510 هیچ گزینه ای برای این کار پیدا نکردم لطفا راهنماییم فرمایید

لینک به دیدگاه

اگر ممکن است به این ادرس مراجعه کنید فکر کنم تونستم اینجاسیو کنم http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=615624

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...