رفتن به مطلب

مشکل دنت سند در گیمها علتها چیه

koorosh kabir
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان یاری کنن وتجربیاتشان را در اختیار دیگران بزارن: میخایم بررسی انجام بدیم روی این مطلب که علل مختلفی داره و راه حلشون چی البته دونت سند ها به شکلای مختلفی بروز میکنند و در زمانهای مختلف برای مثال قبل از اینکه وارد گیم بشیم یا زمانی که مشغول بازی هستیم یا موقعی که میخایم بازیا سیو کنیم البته این مشکلات یا برای بازیهای مختلف پیش میاد یا در بعضی از اونا پیش میاد وبعضی از اوقات دونت سند به شکلهای مختلفی نشون داده میشه ودادهایی از 0 و1 نشون میده که یا بر میگرده به سیستم عامل ویا cpu,vga,ram برای مثال مشکل من با تعویض cpu,vga پیش اومد ویکسریاز بازیها قبلا راحت اجرا میشدند ولی اان با اینکه سیستم قویتره نمیتونه اجرا کنه:confused:(

لینک به دیدگاه

سلام

یکی از دلایل هم درست نصب نشدن بازی یا مشکل داشتن فایلهاست.

لینک به دیدگاه

درود :

از دلایل دیگری که می تواند دخیل باشد ممکن از خود ویندوز باشد

لینک به دیدگاه

البته اون یه قلم که ممکنه از خود بازیم باشه از دستم در رفت ممنون:confused:

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام رفیق

با اجازه ی دوستان با تجربه ترم :eek: :

چند تا دلیل داره که یکی یکی برات مینویسمشون :

1.اولین اشکال که خیلی شایع هست بر میگرده به خوده ویندوز ، چون اکثر ویندوز هایی که ما استفاده میکنیم سایسنس شده نیست و همشون کپی شده شده هست . که با این اشکال نمیشه کاری کرد مگر اینکه بری تو بازار رو بگردی و یک ویندوز اونم از یک شرکت معروف که کرکش مشکل نداشته باشه تهیه کنی یا 100 هزار تومان بدی و یه ویندوز اصل بخری .:eek:

2.از برنامه هایی که داخل ویندوزت نصب میکنی هست که درایو C یا همون درایوی که توش ویندوزت رو نصب کردی ، رو خیلی سنگین کردی و موقع اجرای یه برنامه ی سنگین مثل Game به مشکل بر میخوری که الان راه چارش هم بهت میگم . برو به آدرس زیر و تیک برنامه هایی رو که نیاز نداری رو ببند :

start > run > msconfig > startup

با این کار وقتی ویندوز بالا میاد دیگه برنامه هایی که تیکشون رو برداشتی اجرا نمیشه .

3.ممکنه که یک برنامه رو رو هاردت نصب کرده باشی و اون برنامه به دلیل اشکال در برنامه نویسیش ، مشکل برات ایجاد کنه . مثلا برنامه هایی که قبلا در خوده ایران ساخته میشد اکثرا ایجاد مشکل میکرد . یا حتی ممکنه این اشکال در برنامه های خارجی نیز پیش بیاد .:D

4.اگه مدت زیادی باشه که از هاردت استفاده میکنی ( یعنی زیاد کپی و دلیت انجام میدی ) حتما نیاز به یک دفرگ ( defragment ) کنی .که البته بهترین برنامه برای این کار Ashampoo magical defrag هست که من وژن 2.30 رو برات آپلود کردم و میتونی از لینک زیر دانلودش کنی :

5.این مشکل میتونه از قطعات مختلف سخت افزاری سیستمت باشه :

الف.اگه میزان رمت بالا باشه ولی باس رمت پایین باشه

ب.میزان فرکانس CPU بالا باشه ولی میزان کش اون پایین باشه

ج.میزان حجم گرافیک بالا باشه ولی بیت اون کم باشه

د.حجم هارد زیاد باشه ولی بافر اون پایین باشه

ه.یا اصلا ممکنه که همه ی موارد بالا در مورد سیستمت صادق نباشه ولی در اصطلاح قطعاتی که داری با هم مچ نباشن . که اگه خواستی میتونی یه پی ام کوچیک به آیدیم بدی تا کامل برات شرح بدم چه قطعاتی با هم مچ هستن .:-c

6.مهمترین عاملی که هنگام بازی (یعنی وقتی که و مدت زیادی هست که تو بازی هستی ) این Error رو بهت میده اینه که یکی از قطعات مثلا گرافیک داغ کرده باشه و خوده ویندوز اجرای بازی رو متوقف کنه . این اشکال بستگی به نوع اجرای برنامه داره ، مثلا برنامه های سنگین که نیاز به تجزیه و تحلیل دارن CPU رو شدیدا داغ میکنن (به علت استفاده ی مداوم از اون قطعه )

6.دست آخر ممکنه اشکال از خوده همون بازی باشه که موقع اجراش "دنت سند میده" .یعنی میشه گفت مورد 3 صادق باشه .:eek:

میتونی جلوی نشون دادن این ارور رو از طریق آدرس زیر بگیری :

از قسمت Start بر روی My Computer راست کلیک کن و از لیست باز شده به قسمت Properties برو ....

بعد به تب Advanced برو و روی Error Reporting کلیک کن و از صفحه باز شده گزینه ی Disable error reporting رو تیک بزن . فقط دقت کن که اگر گزینه ی But notify me when critical error occur رو از حالت انتخاب خارج کنی ، دیگه هیچ اروری رو بهت نشون نمیده ، حتی زمانی که سیستمت در حال آسیب دیدن باشه .پس دقت کن

اگر به مورد جدیدی بر حورد کردم میام و این مطلب رو کامل میکنم

اینم یاهو آیدیه من : hector_ekilis@yahoo.com

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...