رفتن به مطلب

نمایندگی فروش سخت افزار کامپیوتر و لپ تاپ و لوازم جانبی و نرم افزار ...

Recommended Posts

درود به همه دوستان هم فرومی .اول امیدوارم تاپیک رو جای درستی زده باشم.
من میخوام یک مغازه (فروش سخت افزار کامپیوتر و لپ تاپ و لوازم جانبی مثل فلش و نرم افزار و ...)باز کنم.
اگه کسی نمایندگی معتبری برای اعتای نمایندگی در این زمینه میشناسه (سایت - ایمیل- شماره تلفن -ادرس و..)به من معرفی کنه؟(ترجیحا تو تهران باشه)(من میخوام این نمایندگی رو تو شهرتان کرمانشاه ایجاد کنم.)
ضمنا کسانی که تو این زمینه تجربه و اطلاعی دارن در صورت امکان منو راهنمایی کنن.
و اینکه خواستم بدونم شرایط اعطای نمایندگی چطوری یعنی این قطعات رو با چه قیمتی به من میدن و کلا چقد واسه من سود داره ؟ و این کار علاوه بر سود فروش درامد ثابتی هم داره ؟

اگه لیون کامپیوتر هم میتونه همچین خدماتی رو ارایه بده بگه.

ویرایش شده توسط Ali_18
لینک به دیدگاه

سلام

اولا که تاپیک رو جای اشتباهی ایجاد کردی

ثانیا باید بگم خیر، داشتن نمایندگی درآمد ثابتی نداره ولی اگر فروش خوبی داشته باشید به شما ریبیت (جایزه) اعطا میشه، البته قبلا اینجوری بود ولی الان سعی می کنن اجناس موندشون رو روی پارت یا سبد خریدی که ازشون داری به زور بهت بدن.مثه dvd rw اکسترنال و گرافیکایی که خریداری به اون صورت نداره

ثالثا شرایط اعطای نمایندگی اینه که یه پرینت از حساب جاریتون می خوان + چک بابت ضمانت + ضمانت نامه بانکی و در ضمن جنسی که به شما می دن رو توی بازار با قیمت بهتری می تونی خرید کنی

اگه خواستی بگو تا سورس هایی که داریم رو برای خرید قطعه و لپ تاپ بهتون معرفی کنم که بهتر از نماینده شکرتی خاص شدنه به نظرم

در خدمتم

لینک به دیدگاه

سلام

اولا که تاپیک رو جای اشتباهی ایجاد کردی

ثانیا باید بگم خیر، داشتن نمایندگی درآمد ثابتی نداره ولی اگر فروش خوبی داشته باشید به شما ریبیت (جایزه) اعطا میشه، البته قبلا اینجوری بود ولی الان سعی می کنن اجناس موندشون رو روی پارت یا سبد خریدی که ازشون داری به زور بهت بدن.مثه dvd rw اکسترنال و گرافیکایی که خریداری به اون صورت نداره

ثالثا شرایط اعطای نمایندگی اینه که یه پرینت از حساب جاریتون می خوان + چک بابت ضمانت + ضمانت نامه بانکی و در ضمن جنسی که به شما می دن رو توی بازار با قیمت بهتری می تونی خرید کنی

اگه خواستی بگو تا سورس هایی که داریم رو برای خرید قطعه و لپ تاپ بهتون معرفی کنم که بهتر از نماینده شرکتی خاص شدنه به نظرم : بله لطفا این سورس ها رو بهم بدید خیلی به کارم میان.

در خدمتم

ممنون دوست عزیز بابت توضیحاتی که دادی.

تو اینترنت شرایط دوتا شرکت که نمایندگی میدادن رو دیدم.حق با شماست نمایندگی گرفتن سودش زیاد نیست.

شرایط یکیشون اینطوری بود :

{

به اضای 2 میلیون فروش ماهیانه     =  20% به نمایندگی میدن.

به اضای 3.5 میلیون فروش ماهیانه  =  25% به نمایندگی میدن.

به اضای 5 میلیون فروش ماهیانه     =  30% به نمایندگی میدن.

}

با این شرایط اصلا به صرفه نیست.

حالا به نظر شما اگه من خودم بخوام تعدادی زیادی قطعه سخت افزاری بخرم (جایی که همیشه از اون جا خرید کنم و گارانتی هم داشته باشن.)جایی هست که بتونم این قطعات رو با قیمت پایینی بخرم که واسه من هم سود خوبی داشته باشه؟

لینک به دیدگاه

چیزهایی که من میخوام بخرم قطعات سخت افزار کامپیور و به خصوص لوازم جانبی مثل فلش و ... ونرم افزار (برنامه - بازی ) به صورت عمده.

لینک به دیدگاه

بله هستن، این شرکت ها توزیع کننده هستند و محصولاتشون هم گارانتی داره.

قیمتاشون هم از نمایندگی پایین تر هست.دوستانی که در لیون کامپیوتر فعالیت دارند مثه آقای حسینی بهتر می تونند شما رو راهنمایی کنند، یه پیام به ایشون بدین، راهنمایی خواهید شد

در ضمن بعد از یه مدت که با یه چن تا شرکت همکاری کنید، قیمتاشون برا شما مناسبتر خواهد شد و گاها اجناس رو به صورت عرف به شما خواهند داد، به شرطی که اعتبار لازم رو کسب کرده باشید

بنده توصیم به شما اینه که اول کاری مغازه رو زیاد پر نکنید، کم کم و به تدریج خرید کنید و بیشتر روی تبلیغات تمرکز کنید

لینک به دیدگاه

ممنونم از راهنمایهاتون.

بعضی از دوستان خودم  میگن از "بازار رضا" و "مرکز کامپیوتر ایران" به قیمت همکار و به صورت عُمده خرید کنم.

بنظرتون خرید از این جور جاها به صرفه هست ؟

لینک به دیدگاه

ممنونم از راهنمایهاتون.

بعضی از دوستان خودم  میگن از "بازار رضا" و "مرکز کامپیوتر ایران" به قیمت همکار و به صورت عُمده خرید کنم.

بنظرتون خرید از این جور جاها به صرفه هست ؟

دوست عزيز به نظر من براي مغازه براي شروع لوازم و قطعاتي رو تهيه كنيد كه نوسان قيمت آنچناني ندارند

به عنوان مثال قيمت يه كيس رو توي چند ماه پيش با الان مقايسه كنيد چندان فرقي نميكنه

ولي قيمت مادربرد يا هارد رو مقايسه كنيد ميبيند نوسان بالايي داشته

لینک به دیدگاه

دوست عزيز به نظر من براي مغازه براي شروع لوازم و قطعاتي رو تهيه كنيد كه نوسان قيمت آنچناني ندارند

به عنوان مثال قيمت يه كيس رو توي چند ماه پيش با الان مقايسه كنيد چندان فرقي نميكنه

ولي قيمت مادربرد يا هارد رو مقايسه كنيد ميبيند نوسان بالايي داشته

با ایشون موافقم، شما یه تعداد کیس و اسپیکر و ماوس و کیبورد توی مغازه بریز و فعلا از همکارایی که تو شهرتون هستن و فروش و انصاف مناسبی دارند، قطعات اصلی رو  خریداری کنید

یه مقدار که جا افتادید، خودتون اقدام به خرید از بازارهای بزرگ بکنید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...