رفتن به مطلب

تست Cooler Master V8

RezaGHM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

بعضی از دوستان مخوصن کسانی که i7 دارن دنبال خرید یه کولر به cpu هستن. یکی از این گزینه ها برای خرید Cooler Master V8 هست که در مقابل قیمت خوب همراه با ساپورت سوکت 1366 عملکرد عالی هم داره ولی شاید بعضی دوستان به عمکلردش شک داشته باشن!

بنابراین تصمیم گرفتم یه تست هایی رو از عملکرد این کولر تهیه کنم. البته زیاد از تست هایی که انجام میشه داد آگاهی ندارم که لازمه دوستان راهنمایی کنن.(معرفی برنامه ها و شرایط)

فعلن دو تست رو آماده کردم که براتون میزارم و به مرور زمان و راهنمایی های شما عزیزان کامل تر میکنم

ابتدار باید راجع به شرایط سیستم و مکان تست یه توضیحی رو بدم:

سیستم من طبقه آخر خونه هست که همه پنجره ها بسته و کولر هم نداره بنابراین میشه گفت محیط کاری سیستم گرم هست که ممکنه این کمی تست ها رو از حالت استاندارد خارج کنه. همچنین دماهایی که مشاهده میکنید بخاطر این گرما چند درجه نسبت به جای معمولی بالاتر هست.

همچنین کیس من یه کیس آشغال! پاسکال هست که از نظر تهویه تعطیل هست! و این عامل هم در افزایش دما کاملن تاثیر میزاره.

نکته : در هر دوی تست ها cpu اور شده روی 3520 هست ( CPU Voltage و CPU VTT Voltage روی 1.21 و رم روی 1.59 - Turbo Mode Disable و BLCK روی 176)

تست ها پشت سر هم انجام شده.

ویندوز هم ویستا 64 بیت سرویس پک دو هست.

خوب میریم سراغ تست ها:

تست اول که به نظر خودم لازم بود، یه تست از هنگام کانورت DVD به فرمت AVI هست با برنامه HandBrake که مدت زمان کانورت 13 دقیقه و خورده ای بود که من از دمای CPU در آخرای کانورت (99 درصد) یه عکس تهیه کردم

- هموطور که توی عکس مشهده میکنید دمای هسته ها 53 55 57 و 60 هست و دور فن هم با برنامه Smart Guardian 1675 هست (درجه تنظیم دور فن کولر روی دور High تنظیم شده بود)

Temp%20After%20Convert.jpg

تست دوم مربوط به برنامه Everest System Stability هست مدت زمانش 15 دقیقه هستش.

متاسفانه عامل گرمی محیط و تهویه نامناسب کیس روی دمای چیپست و سیستم تاثیر گذاشته که هر دو بالای 60 درجه هست. البته بعد تست هر دو بعداز چند دقیقه دوباره زیر 60 درجه اوردن. بقیه موارد هم که توی عکس هست و نیازی به توضیح نداره.

System%20Stability%20Test%2015%20Min.jpg

خوب فعلن این دو تست رو داشته باشید تا با راهنمایی دوستان کاملتر کنم. فعلن ...

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون رضا جان بابت تستی که انجام دادید .

از نظر من هم کولر بسیار عالی هست و خصوصا خیلی بی صدا وقتی که دور فنش روی high قرار میگیره و نویز خیلی پایینی داره .

تشکر.

لینک به دیدگاه

به نظر من تا دور بر این فرکانس این کولر خوب عمل میکنه ولی فکر نکنم 4GHz رو بتونه جواب بده !

البته من هنوز نمیدونم این تست هایی که شما گرفتید زیر لود 100% بوده یا نه ؟

لینک به دیدگاه

سلام

رضا جان 4ghz رو استیبل کن و با prime حدود 15 دقیقه تست بگیر ببین دما تا چند میرسه .

ویرایش شده توسط DOMINATOR
لینک به دیدگاه

رضا جان 4ghz رو استیبل کن و با prime حدود 15 دقیقه تست بگیر ببین دما تا چند میرسه .

برای فرکانس 4000 دو تا محدودیت دارم:

یکی پاور که فکر نکنم بتونه انرژی مورد نیاز رو تامین کنه(مگه اینکه یه کارت گرافیک معمولی پیدا کنم)

دوم رم ها که بخاطر FSB Ratio روی 1 به 4 کار میکنن با فرکانس 1066 و وقتی برای 4000 اور میکنم فرکانس شون به 1600 میرسه که چون معمولی هستن با ارور صفحه آبی مواجه میشم

ولی تا اونجایی که بتونم اور میکنم و تست میگیرم

البته من هنوز نمیدونم این تست هایی که شما گرفتید زیر لود 100% بوده یا نه ؟

برنامه System Stability که همه هسته ها لود 100 در صد بود و لی HnadBrake از 10 تا 60و خورده ای بودن درصد بودن

لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید!

تست بسیار جالبی هست در نوع خودش!

چند تا سوال داشتم

1.مادربورد UT هست یا DK!!

2.بایوس مادربورد چه ورژنی هست!

3.اگه محدودیت شما رم هست command rate رو به 2 یا 3 افزایش دهید می تونه رفع محدودیت کنه از اونجایی که مدل رم رو ذکر نکردید نمی تونم تایمینگ رو راهنمایی کنم(البته شرمنده شما استاد بنده هستید بی احترامی نکرده باشم)

4.خمیر سیلیکون استفاده شده چی هست

می تونی با برنامه OCCTP یا برنامه PRIME95 یا برنامه ای مانند WPRIME 1024m تست بگیری البته برنامه اخری نیاز مند شدید پایداری هست! برای اجرای این برنامه به دما دقت کن بالا تر از 67.5 درجه خواست بره سیستم رو ریستارت کن!

شرمنده که سوالات رو پرسیدم دلیلش این بود که این سی پی یو کولر نسبت به قیمتی که در ایران داره خیلی صرفه اقتصادی نداره!!

با تشکر

ویرایش شده توسط BaRaN
لینک به دیدگاه

سلام و خسته نباشید!

تست بسیار جالبی هست در نوع خودش!

چند تا سوال داشتم

1.مادربورد UT هست یا DK!!

2.بایوس مادربورد چه ورژنی هست!

3.اگه محدودیت شما رم هست command rate رو به 2 یا 3 افزایش دهید می تونه رفع محدودیت کنه از اونجایی که مدل رم رو ذکر نکردید نمی تونم تایمینگ رو راهنمایی کنم(البته شرمنده شما استاد بنده هستید بی احترامی نکرده باشم)

4.خمیر سیلیکون استفاده شده چی هست

سلام

1 - مدل DK هست

2 - بایوس همون ورژن اولیه هست و تا الان آپدیتش نکردم!

3 - ؟؟؟ این رو اگه ممکنه یه توضیحی بدید ممنون میشم.

رم 2 تا corsiar 1333 XMS3 هست با یه PNY 1333

4 - خمیر سیلیکون هم همون خمیر همراه کولر بود یعنی کولر مستر

می تونی با برنامه OCCTP یا برنامه PRIME95 یا برنامه ای مانند WPRIME 1024m تست بگیری البته برنامه اخری نیاز مند شدید پایداری هست! برای اجرای این برنامه به دما دقت کن بالا تر از 67.5 درجه خواست بره سیستم رو ریستارت کن!

با prime95 تست کردم متاسفنه همون مشکل گرمی محیط هست و دمای سیستم خیلی سریع بالا میره ولی در حدود همون 4 دقیقه ای که بود دمای هسته ها مابین 55 تا 70 71 اینا بود

(البته شرمنده شما استاد بنده هستید بی احترامی نکرده باشم)

خاهش میکنم من یه مبتدی بیشتر نیستم و پیش دوستان یه پنتیوم II محسوب میشم

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

امشب از روی بیکاری یه ساعتی روی Everest System Stability گذاشتم.قصد داشتم روی 4000 امتحان کنم ولی متاسفانه سیستم روی 4 و به بالا خیلی گیج میزنه و استیبل نیست. به همین دلیل از 191x20 یعنی 3822 استفاده کردم

دور فن روی high هست و دفعه بعد روی low هم تست میکنم و میزارم

3822%201hour.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...