رفتن به مطلب

فروش کیس حرفه ای مناسب رندر با قطعات یکجا

Recommended Posts

سلام

یک کیس حرفه ای دارم که فقط یکجا میفروشم.خیلی کم استفاده شده چون یه کیس دیگه دارم با همین مشخصات که اکثرا با اون کار میکنم .سیستم خیلی خوبیه به خاطر پولش میفروشم.ضمنا فن اصلی خود سی پی یو هم موجوده اگر کسی خواست.هاردش رو هم خودم لازم دارم و نذاشتم واسه فروش.

دقیقا آبان 90 خریدمش و گارانتی قطعاتش برقراره.فرصت تست هم میدم.

قطعه گارانتی
Cpu : intel core i7 950 ندارد
MB : giga x-58 usb3 آواژنگ -6 ماه
VGA : pny guadro 600 نمیدونم
Ram :6* gel 2gig valueplus 1600 تک دیتا-مادام العمر
power: green GP785BC گرین-3 سال
Case: : green hunter ندارد
Cooler ; noctua NH-U9B عقیع رایانه-تعویض-3سال

DVD RW : sata -plextore ندارد

قیمت خیلی از قطعات در سایت لیون موجوده بقیش هم از سایر سایت ها میشه قیمت گرفت.من یه قیمت گرفتم که فایلش رو گذاشتم.

قیمت امروز این سیستم حدود 3.500.000 تومان هستش.

قیمت پایه 2.000.000 تومان

فروش فوری 2.400.000 تومان

سبد خرید ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا.pdf

post-14419-0-95327200-1383950322_thumb.jpg

post-14419-0-53198400-1383950353_thumb.jpg

post-14419-0-54865000-1383950371_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mhm1359
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بدون گرافیک چند در میاد 

چونکه گرافیکش بدرد هرکسی نمیخوره 

لینک به دیدگاه

راستش ترجیح میدم با گرافیک بفروشم.اما اگه بخوام بدون گرافیک قیمت بدم 2.000.000 میدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

امیدوارم خوب بفروشید 

با 2 میلیون تومان گزینه های بهتری برای خرید هست 

لینک به دیدگاه

سیستم بدون هارد؟ کسی این شکلی نمیخره! من علاقمندم اما اینطوری دردسر بنظر میرسه. و همینطور 2 تومان همونطور که دوستمون گفتم برای همچین مچی زیاده. اگر فکر می کنید پایین تر از 2 راه داره و تهران هستید. پیغام خصوصی بدید به من ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

سیستم بدون هارد؟ کسی این شکلی نمیخره! من علاقمندم اما اینطوری دردسر بنظر میرسه. و همینطور 2 تومان همونطور که دوستمون گفتم برای همچین مچی زیاده. اگر فکر می کنید پایین تر از 2 راه داره و تهران هستید. پیغام خصوصی بدید به من ممنون میشم.

هاردش موجوده اما فایل شخصی روش زیاد دارم نمیخوام بدم اما واسه تست رو سیستم هست.هارد الان قیمت زیادی نداره

لینک به دیدگاه

امیدوارم خوب بفروشید 

با 2 میلیون تومان گزینه های بهتری برای خرید هست 

من کارم رندر تری دی مکسه و برای کارهای گرافیکی سیستم های زیادی رو تست کردم و ارزش و کیفیت این سیستم رو میدونم که قیمت میذارم.اگر پول لازم نداشتم نمیفروختم چون خیلی ازش راضیم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من کارم رندر تری دی مکسه و برای کارهای گرافیکی سیستم های زیادی رو تست کردم و ارزش و کیفیت این سیستم رو میدونم که قیمت میذارم.اگر پول لازم نداشتم نمیفروختم چون خیلی ازش راضیم.

برادر من این cpu  تکنولوژی ساختش قدیمی هست الان cpu  های core i5  بهتر از این نمونه های i7  کارایی دارن 

این یک نمونه مقایسه بین این cpu  و i5 2400  که در حال حاضر کارکردش 400 تومان هست 

http://www.anandtech.com/bench/product/363?vs=100

لینک به دیدگاه

برادر من این cpu  تکنولوژی ساختش قدیمی هست الان cpu  های core i5  بهتر از این نمونه های i7  کارایی دارن 

این یک نمونه مقایسه بین این cpu  و i5 2400  که در حال حاضر کارکردش 400 تومان هست 

http://www.anandtech.com/bench/product/363?vs=100

ببینید دوست عزیز همین الان توی بازار قیمت روز corei7 950 و corei5 2400 با هم اختلاف داره و این قیمت رو من یا شما تعیین نمیکنیم بر حسب قیمت گذاری خود شرکت اینتل هست و نمیتونیم بگیم ما بهتر از کارشناسای اینتل قیمت محصولاتشون رو میدونیم.

دومندش من هم اگر به قیمتها نگاه کنید قیمت بالایی برای سیستم نذاشتم.

سومندش من سیستمم رو واسه رندر بستم و از نظر توان رندر میتونید مقایسه رو تو همون سایت خودتون  ببینید.

والله خیرالحافظین

ویرایش شده توسط mhm1359
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...