رفتن به مطلب

پردازنده amd fx 8350 یا پردازنده های اینتل برای رندر فیلم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

به نظر شما اساتید محترم کدام یک از پردازنده ها برای رندر فیلم بهتر است ؟  amd fx 8350 یا از خانواده اینتل ؟ لطا دلیلش رو هم بگید

حقیقتا من میخواستم amd fx 8350 بخرم چون اون اوایل که ومد خیلی سر و صدا کرد و پنجمارک هاش نشون میداد حتی قابل رقابت با 3770 هستش . اما نمیدونم بعد از گذشت زمان نظریه ها فر کرده یا نه .

مورد استفاده برای رندر فیلم

رندر 3D و انیمیشن ندارم و فقط فیلم و تدوین در حد متوسط

خیلی ممنون میشم یک راهنمایی جامع کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با توجه به اینکه برنامه های رندر فیلم قابلیت استفاده از ترید ها (مسیرها یا همون هسته های مجازی)رو دارا هستند میتونید از پردازنده های i7 اینتل که از هایپر تردینگ بهره می برند و به ازای هر کور دو ترد دارند استفاده کنید.

یعنی i7 4770K تعداد 8 ترد داره که در رندر به کمک شما میاد.درست مثل 8 هسته پردازنده 8350...

این رو هم در نظر بگیرید که i7 اینتلها قیمت بمراتب بالاتری دارند.

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میشه i7 4770k تهیه کنید!

این پردازنده از هرلحاظ  و برای هرکاری نیازشما رو برطرف میکنه درحد متوسط

لینک به دیدگاه

بنده البته با احترام به دوستان نظرم روی 8350 هست که کش بالاتری داره، در موقع انجام کارهایی مثه رندر و فشرده سازی، کش پردازنده اهمیت زیادی داره

از نظر قیمت هم که خب مشخصه که قیمت پایین تری داره

مقایسه 8350 با اینتل 3770k

مقایسه 8350 با اینتل 2600k

در ضمن این نکته رو هم گوشه ذهن داشته باشید که از لحاظ برابری نسل پردازنده، 8350 هم رده 2600 می باشد و مطمئنا از 4770 و 3770 عقب تر خواهد بود

البته نظر بنده هست و اگر اشتباهه ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند

لینک به دیدگاه

به نظر من هم اگه اینتل بگیری بهتره

جون amd شاید قیمتش مناسب باشه اما مشکل داغ کردن داره که با توجه به کارتون و این که سیستم باید ساعات زیادی روشن باشه اینتل بهتر هست

گرچه به جیب و مدل پردازنده اینتلی که انتخاب میکنید هم بستگی داره

لینک به دیدگاه

چون این نرم افزار ها از ترد بیشتر استفاده میکنن و 8350 8تا ترد داره احتیاج به این همه هزینه بیشتر نیست البته این نظر من هست.

دمای 3770 یا 4770 بیشتر نباشه کمتر از 8350 نیست.

الان دوباره دوستان میان میگن چون من AMDدارم دارم ازش طرف داری میکنم  من از هر 2 داشتم و از هر کدوم تو زمان خودش راضی بودم.

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از بزرگواران

توصیه های خوبی بود . اگر واقعا 8350 با 2600 برابری کنه عالیه . البته قیمت 2600 رو نتونستم پیدا کنم . اکثر فروشگاه ها نداشتند .

با توجه به صحبت های عزیزان و میزان استفاده از پردازنده برای رندر که خیلی کم هستش فکر میکنم 8350 گزینه مناسبی باشه . شاید در ماه 4 الی 5 بار رندر فیلم گرفته بشه که بعید میدونم گرمای اون تاثیر زیادی داشته باشه .

به نظر شما چه مادربردی برای این پردازنده بگیرم بهتره ؟ مادربرد ارزان قیمت میگند ممکنه فشار سی پی یو باعث سوختن قطعات بشه . از طرفی نیاز به مادررد حرفه ای ندارم . میشه در لاین زمینه هم راهنمایی بفرمائید .

خیلی ممنون میشم @};-

لینک به دیدگاه

در مورد حرارت فن های اسوک AMD اصلا به درد نمی خوره شما میتونید با حدود 120-140 یه کولر خوب برای این cpu بگیرید که خیالتون راحت باشه.

این مادر بورد گزینه بسیار خوبی هست http://www.asus.com/Motherboards/M5A99FX_PRO_R20/

اگه هم بخواهید بیشتر هزینه کنید http://www.asus.com/Motherboards/SABERTOOTH_990FX/#specifications

لینک به دیدگاه

من شنیده بودم مادربردهای MSI خیلی برای 8350 مناسب هستند . کولر حتما تهیه میکنم

آقا رامین مادربرد ارزونتر جواب نمیده ؟ 250 الی 300

به این دلیل میگم ارزونتر چون نیاز به قابلیتهای اضافی ندارم

ویرایش شده توسط ali-baba
لینک به دیدگاه

مادربورد های حدود 250 تا 300 چیپ های 970 هستن که برای 8350 توسیه نمیشه.

فکر کنم این ارزون ترین مادربورد چیپ 990 باشه.

http://www.msi.com/product/mb/990FXA-GD65.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مین برد رو حتما اسوس بگیرید.

اکثر مین های MSI در این رده مشکل VRM  و مدار تغذیه دارند.

لینک به دیدگاه

مین برد رو حتما اسوس بگیرید.

اکثر مین های MSI در این رده مشکل VRM  و مدار تغذیه دارند.

دوست عزیز رکورد 8350 با msi 99fx gd80 هست بعد شما میگید مشکل vrm دارند جالبه

لینک به دیدگاه

برای اینکه کارایی بالاتر و البته پردازنده و مادربرد خنک تری داشته باشید، پیشنهاد میشه که Asus Sabertooth 990fx تهیه کنید

درسته یه مقدار هزینه بیشتری انجام می دید ولی در عوض این مادربرد از خنک کننده های بتهری بهره می بره و در کل مرد روزای سخت هست

شما یه بار هزینه می کنی و مدتها با خیال راحت کاربری خوبی ازش میگیری

در ضمن اون رکوردی که دوستون فرمودن با مادربرد MSI زده شده در شرایط خاص بوده و مطمئنا زیر نیتروژن! اما در کارهای معمولی توصیه میشه از برند ایسوس مادربردتون رو تهیه بفرمایید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...