رفتن به مطلب

آیا r9 270x همان 7870 و r9 280x همان 7970 هست؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه.

دوستان عزیز چندتا سوال برام بوجود امده:

دوستان r9 270x همان 7870 و r9 280x همان 7970 هست؟

مشخصاتشون رو که نگاه می کردم یکی بود،فقط در چندتا موارد مقداری کمی فرق داشت.

ایا r9 270x و r9 280x مثل 7870 و 7970 خنک هستند که بشه اور خوب زد؟

اینکه gpu clock و memory clock گرافیک های 270x و 280x بالاتر همون اورکلاک شده ی 7870 و 7970 هست؟

قیمت دلاری r9 270x با 7870 و r9 280x با 7970 یکی بود،به نظرتون با همین حدود قیمت 7870 و 7970 که در بازار وجود داره میان دیگه؟

متشکر
53.gif

لینک به دیدگاه

درود.

بله عزیز 260x و 270x و 280x همون 7790 و 7870 و 7970هستند اما با کلاک متفاوت.

در مورد خنکی هم بستگی به کولر کارتی که خریداری میکنین داره.(در مورد نمونه های غیر رفرنش)

نمیشه دقیق اظهار نظر کنم که قیمت به چه صورت هست (با توجه به وضعیت خاصی که بازار ایران داره).اما به احتمال قوی 280x پایینتر از قیمت فعلی 7970 در بازار خواهد بود.چون 7970 در بدو ورودش به بازار قیمتش بسیار بالاتر بود.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود.

بله عزیز 260x و 270x و 280x همون 7790 و 7870 و 7970هستند اما با کلاک متفاوت.

درود کاکو.

میتونید یک لینک معتبر از این گفته هاتون بدید؟

و اینکه مطمئنا اینها نسل جدید هستند و کمی تفاوت خاهند داشت .

خیلی ممنون .

لینک به دیدگاه

درود کاکو.

میتونید یک لینک معتبر از این گفته هاتون بدید؟

و اینکه مطمئنا اینها نسل جدید هستند و کمی تفاوت خاهند داشت .*

خیلی ممنون .

درود

خواهش میکنم عزیز ، چشم حتما ، بنده هیچ وقت بدون تحقیق اظهار نظر نمیکنم:

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-r9-270x-r7-260x,3635.html

مشاهده میکنید که 270x و 280x حتی از تکنولوژی جدید صوتی amd هم پشتیبانی نمیکنند.

و فقط در این کارتهای ریبرند شده 260x هست که ازین تکنولوژی پشتیبانی میکند که اگر خاطرتون باشه 7790(نام قبلی 260) خیلی وقت نیست که وارد بازار شده و از بقیه جدیدتره و تونسته با این تکنولوژی سازگار بشه.

*عزیز صرفا جدیدتر بودن نسل کارت و عوض شدن اسمشون لزومی ایجاد نمیکنه که این کارتها حتما با تغییر مواجه بشن.اینها همون کارتها هستن بله به قول شما کمی تفاوت دارند(اگر بشه واقعا اسمش رو تفاوت گذاشت) تو پست قبلیم هم گفتم که کلاکشون عوض شده و رفتن زیر یک کولر جذابتر.مطلب فوق رو هم قرار دادم خیلی از ریویور ها از جملاتی مثل:

old gpus new names

say goodbye to old names and say hello to old gpus 

و.......

استفاده کردند.

اینجا هم توضیح فارسی:

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=23029&page=1

در ضمن بنده شخصا هم 7970 و هم 280x رو تست کردم.تو gpu-z هم همون tahiti میشناستش.با دای سایز و تعداد ترانزیستور و شیدر و rop و اینتر فیس و تعداد tmu  کاملا برابر با 7970.

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=23246

البته متاسفانه نتونستم 280 رو رو سیستم خودم تست کنم و فقط یه تست بنچ تامب رایدر رو سیستم کسی که بش فروختم گرفتم و مشخصاتی که gpu-z داد رو چک کردم.

AMD has slashed the price of this card down to $299 and has made some minor adjustments to the clock speeds and have slapped on an improved GPU cooler

http://www.legitreviews.com/amd-radeon-r9-280x-video-card-review-asus-xfx-msi_126195

--------------------------------------------------------------------------------

جناب وزیری در خصوص پرسشی که در مورد میزان تفاوت کلاک کارتها فرمودین تو لینک دومی که قرار دادم توضیح کامل داده شده.

علت تفاوت در مشخصاتی مانند Texture Rate و Pixel Rate همین تفاوت در کلاک هست.

ویرایش شده توسط kasra991
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...