رفتن به مطلب

زرد و یا نارنجی شدن اتصالات مدار زیر برد کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان:

یه سوال تخصصی، به تصویر زیر نگاه کنید، توش یه سوال هست، اگر امکان داره پاسخ بدید ممنون میشم، چقدر احتمال میره که اوور شده باشه؟

04345977510718567926.jpg

لینک به دیدگاه

از اونطرف کارت نگاه کنید نکنه اکسید شده باشه؟

لینک به دیدگاه

والا نمی دونم، فکر نمی کنم اکسیده شده باشه، این کارت از نوع Green Edition هست، یعنی اون کابل 6 یا 8 پین بهش نمی خوره، برقش رو از همون اسلت PCI Express می گیره، احتمال داره بخاطره اون باشه؟، یعنی اون لاین هایی که زرد شدن همون جایی باشه که برق رو از اسلت می گیره؟

لینک به دیدگاه

سلام.داداش من چند تا از این کارت ها داشتم همش همینطوری بود   و مشکلی نیست  :)

لینک به دیدگاه

مرسی از اینکه تجربه ات رو در اختیار من قرار دادی داداش من، منتهاش، یه مشکلی هست، اصلاً اگر این کارت مشکلی نداشته باشه، این یه سواله، که چرا اینجوری میشه؟

چی باعث می شه که به این صورت در بیاد، یه مادر برد داشتم که لاین های چاپ شده ی روی بردش، دقیقاً بین دو تا اسلات رمی که داشت، همینجوری شده بود، بعد از یه مدتی بصورت لایه های بسیار ریز مسی از روی برد بلند شد، یکی از اسلات هاش کار نمی کرد.، فکر کنم اینم بشه مثل اون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز :

مس وقتی اکسید بشه رنگش به تیرگی میره نه روشنی . همونطور که میدونید اون لایه های محافظ (بیشتر قرمز یا سبزه) رو میزنن که از اکسید شدن خطوط مسی روی برد جلو گیری بشه که شاید چون از لعاب باکیفیت استفاده نشده در اون قسمت ها لایه محافظ نازک تر شده باشه که خطوط زیرش بیشتر نمایان هست .

مشکلی نمیتونه ایجاد کنه اما اگه میخواهید خیالتون راحت باشه میتونید از لاک سیم پیچی ( شارلاک ) استفاده کنید یا راحت ترش از همون لاک هایی که خانوم ها به ناخن هاشون میزنن بزن بهش حله :D

لینک به دیدگاه

متشکرم از پاسختون، حقیقتش از یکی از بچه های فروم دارم این کارت رو می خرم، این تصویر هم متعلق به همون تاپیکه ( http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=23797&hl= )، پیش خودم گفتم کار از محکم کاری عیبی پیدا نمی کنه، اگر از متخصصین بپرسم.

ویرایش: افزودن لینک تاپیک اشاره شده در متن.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...