رفتن به مطلب

انتخاب مادر برد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان لطفا در باره انتخاب ما در برد اسوس راهنمایی کنید 

P8 h77 - v 

P8 b75 - v

کدومیک از این دو برای استفاده شخصی مناسبتره

cpu: 3220

ram: king hyperx 4g

HDD: 1T sea gate 

ایا برای خرید این کارت گرافیک ها و صلاح می دونید یا خیر

http://lioncomputer.ir/product/1748/ASUS%20GT%20610%202GB%20DDR3/

قیمت 185 تومن

OR

http://lioncomputer.ir/product/630/ASUS%20Geforce%20N210%201GB%20DDR3/

قیمت 110 تومن

یا اینکه بابت خرید گرافیکصرفنظر کنم و از گرافیک خود مادر برد استفاده کنم 

در ضمن قدرت و کارایی کارت گرافیک مادر برد به چه صورت می باشد؟

با تشکر.

لینک به دیدگاه

در مورد کارت گرافیک باید عرض کنم که، باید ببینید که اصلاً کارتون چی هست؟، می خواهید وب گردی کنید و یه سری هم به نرم افزار های آفیس بزنید؟، خب زیاد هم هست، ولی اگر برای گیم در حد متوسط و یا پایینتر می خواهید؟، نه.، هیچ کدوم از گرافیک هایی که نوشتید خوب نیست.

مادربرد هم من اینو پیشنهاد می دم:

P8B75-M LX

هم دو تا پورت USB3 داره، هم یک پورت SATA 6Gb/s  ، هم اینکه یک اسلات PCIe 3.0 داره و هم اینکه پایین ترین مادربردی هست که این امکانات رو با اون چیپست داره.

ویرایش: پایین ترین از لحاظ قیمت.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

راستش بعضا گاهی اوقات کمی بازی مورد استفاده قرار بگیره بیشتر برای بچه ها، خودهم هی بگی نگی شاید کمی بازی کنم :D اما خیلی خیلی کم ...

اما نگفتید که کارت کرافیکی که خود مادر برد در اختیارم قرار میده چه قدر می تونه برای من مفید باشه 

راستش کار اصلی من برنامه نویسی و طراحی سایته بنا به الزامات و سفارشات نیاز است که  با فتوشاپ و گاهی اوقات فلش هم کار کنم ایا این گرافیک مادر برد میتونه جوابگوی نیاز من به صورت موقت باشه؟

لطفا یک گرافیک مناسب هم معرفی کنید.

لینک به دیدگاه

خب حقیقتش من می تونم راهنماییتون کنم.

منتهاش چون اینجا متخصص خیلی بیشتر از اونی هست که بشه فکرش رو کرد، میسپاریم به اونها تا پاسختون رو بدن، اما اگر کسی تاپیکو ندید یا حس پاسخگویی نداشت، پاسخ می دم.

لینک به دیدگاه

خب، بریم سر اصل مطلب:

ببنید، cpu که شما انتخاب کردید، دارای چیپ مجتمع گرافیکی 2500  Intel هست، اگر بخواهید باگرافیکش کارهایی رو که می خواهید و اشاره کردید انجام بدید، اگر حداقل هزینه رو در نظر بگیریم، می شه به همین ترتیب که عرض کردم خدمتتون:

مادربرد همونی که اشاره شده.

ولی یه مشکلی هست، شما اشاره نکردین که چقدر کار گرافیکی دارید، بنده خودم هم بعضی وقتها با HTML و CSS و JAVA و Photoshop و Dreamweaver کار می کنم، فکر نمی کنم نیازی به کارت گرافیک مستقل پیدا کنید، اگر اونطور که اشاره کردید با این سیستم قراره بازی برای بچه ها روش نصب شه، در اینصورت بهتون پیشنهاد می کنم که برای کارایی بیشتر گرافیک مجتمع از رم با Bus Speed 1600 مگاهرتز استفاده کنید.

یه راهنمایی که خیلی به کارتون می آد می تونه این باشه، به آدرس زیر برید، توی جدول موجود در اون صفحه Intel 2000 رو جستجو کنید، ببینید با چه گرافیک های مستقلی همرده هست، اینجوری تصمیم بهتری می تونید بگیرید:

http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html

ویرایش: توصیه ی بنده مبنی بر حداقل هزینه هست.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

دوست عزیز کارت هایی که شما انتخاب کردید در حد گرافیک مجتمع سی پی یو کارایی دارند .
پس بهتره این هزینه رو به صورت دیگه انجام بدید .
در صورتی که سی پی یو رو خریداری نکردید میتونید انتخاب زیر رو انجام بدید .
ASUS H87-Plus LGA1150 H87
Intel Core™ i5-4430 Haswell Processor

که حدودا میشه 950 .

و تقریبا با بودجه شما میخوره .

مزایاش هم اینه که :

1 - گرافیک سی پی یو intel 4600 و تقریبا نیاز شما رو برطرف میکنه .

2 - مین و سی پی یو نسل جدید و قدرتمند تری دارید .

3- در آینده میتونید کارت گرافیک قدرتمتد اضافه کنید .

لینک به دیدگاه

دوستان بابت راهنماییتون تشکر میکنم 

ابتدا تصمیم بر این بود که h77-v  و انتخاب کنم که با توجه این موضوع که تفاوت آنچنانی برای این کارایی میان این دو نیست بهتره b75 , و تهیه کنم..

حالا با توجه به اینکه b75  ارزونتره میتونم باقی مانده اونو + میزان بودجه ایی که برای گرافیک در نظر گرفتم و + یه مقدار دیگه ایی اضافه کنم و یک گرافیک بهتری و انتخاب کنم 

و با توجه به این بودجه اسوس ASUS GT640 2GB و ASUS HD6670 2GB   چه طور هستند البته چونکه اسوس مد نظرم بود این 2 تا رو تونستم انتخاب کنم 

حال دوست عزیز اگر گرافیک بهتری و می تونی پیشنهاد کنی ممنون می شم ازا ین بابت در ضمن در باره قیمت هم اگر کم و زیاد بشه فرقی هم نداره 

و جدا از این مطلب تا سقف 450 چه گرافیکی و پیشنهاد میکنید؟

لینک به دیدگاه

اینم بد نیست: 

ASUS GTX 650

http://rayansaba.com/index.php?productID=7114

زده 490، ولی توی بازار دور و بر همون 450 تا 470 هم میتونی پیدا کنی.، منم نظرم همینه، توی این سایت:

http://videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

که برای من یه مرجع هست، البته + فاکتور های مختلف دیگه، بجای 640 ، 650 رو پیشنهاد می کنم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...