رفتن به مطلب

بررسی OP-AMP های توصیه شده توسط گیگابایت برای مادربردهای جدید Sniper


mm65
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

  • کاربر ویژه

با عرض سلام خدمت همه دوستان و عزیزان و ...

 

همانطور که میدانید شرکت Gigabyte در نسل جدید مادربردهای Sniper تولید شده توسط این شرکت برای تقویت و امکان شخصی سازی صدای آنبورد از op-amp یا Operational amplifier های قابل تعویض استفاده میکند.این امپلی فایرهای کوچک ابتدا در سری Z87 اسنایپر مانند اسنایپر5 و اسنایپر M5 بکار رفت ولی بعدها در مادربردهای جدید FM2+ مثل اسنایپر A88X نیز بکار گرفته شد.

 

ولی در بسته بندی مادربردها تنها دو نوع op-amp وجود داشت و گیگابایت بعدها اعلام کرد که لیستی از op-amp های سازگار با سیستم صوتی آنبورد را اعلام میکند تا کاربران امکان استفاده از امپ های دیگر را نیز داشته باشند.

 

post-11166-0-32584400-1384452772_thumb.jpg

 

post-11166-0-91688500-1384452802_thumb.jpg

 

 

چندی پیش این لیست 11 تایی منتشر شد که در واقع  2 عدد از امپ ها همانهایی بودند که در پکیج مادربرد وجود داشتند و 9امپ دیگر جدید بودند.

 

post-11166-0-65930200-1384452728_thumb.png

 

با توجه به اینکه احساس میکردم ممکن است دارندگان بوردهای جدید گیگا علاقه مند به استفاده از op-amp های توصیه شده باشند تصمیم گرفتم که بررسی مختصری نسبت به تمام 11 امپ موجود در لیست گیگا داشته باشم.امیدوارم برای دوستان مفید واقع شود.

 

تلاش بنده در جهت این بود که بررسی ها کاربردی باشد و نه صرفاً اطلاعات درج شده در دیتاشیت ها!

بنابر این سعی کردم از تجربه های شخصی خودم به همراه تجربه ها و نظرات کاربران فروم های حرفه ای صدا و صوت به بیانی رسا و بدون اصطلاحات تخصصی استفاده کنم تا برای درک مطالب مشکل خاصی نباشد.

لیست سایت ها و فروم هایی که از آنها استفاده کردم در زیر نوشته شده است:

 

Head-fi

 

Audioasylum

 

Pinkfishmedia

 

Audiogon

 

Diyaudio

 

همانطور که در لیست دیده میشود,بیشتر این امپ ها دارای چیپ OPA یا LM هستند.

 

سری OPA به طور کلی قابلیت تفکیک خوب صدا و ارائه باس مناسب و واید را دارا میباشند و سری LM صدای گرم تر و جذاب تر دارند و نسبت به چیپ های OPA صدا را برجسته تر نشان میدهند.

 

اکنون به بررسی جداگانه هر OP-AMP می پردازم:

 

 

OPA2134 :

 

که به صورت پیشفرض در بوردهای اسنایپر جدید نصب شده است.در واقع در پخش موسیقی بسیار Wide عمل میکند.تقریباً تا 170درجه . هم Vocal را خوب پخش میکند و هم ضرب ها و نواخت ها را. در پخش صداهای زیر نیز عملکرد قابل قبولی دارد ولی در حجم بالا ممکن است صدا دارای sibilant شود که البته در بیشتر صداهای زیر وجود دارد ولی همیشه قابل شنیدن نیست

به طور کلی 2134 صدا را هموار و فلت پخش میکند و بر خلاف LM4562 صداهای با سورس بی کیفیت را هم  قابل قبول پخش میکند. حال آنکه ویژگی بازر 4562 این است که سورس های با کیفیت را کاملاً Open و واضح تر از OPA2134 پخش میکند و حتی قدرت فوکوس بیشتری روی جزئیات صدا دارست.

 

برای مثال یک فیلم وب دی ال با کیفیت بالا مثل The Wolverine 2013 را با هر دو AMP و مادربرد Sniper 5 مورد بررسی قرار دادم که وضوح صدا در LM4562 به طور چشمگیری بیشتر از OPA2134 بود. در هر دو آزمایش نیز تنظیمات یکسان و گزینه  Dialog Plus در تنظیمات کارت صدا فعال و روی 50درصد بود!

 

 

OPA2111 :

 

 

دارای Slew Rate بسیار بالایی است و برای آمپلی فایر هدفون ها طراحی شده.دارای توان ایزوله کردن بسیار با دقت و یکپارچه ایست.

با تکنیک های پردازش خاص خود نویز و نویزهای لرزاننده را به بیشترین حد ممکن کاهش میدهد. ولی در عین حال قیمت نسبتاً بالایی دارد و مصرف آن هم زیاد است. به طوری که برای استارت کردن حداقل 10ولت برق لازم دارد و ولتاژ توصیه شده برای پایدار بودن آن 15 تا 18 ولت است.

در مقام مقایسه با رقیب خود یعنی OPA2107 در پخش صداهای عادی باس عمیقتری دارد هر چند در صداهای زیر باس بسیار ضعیفی را پخش میکند ولی در پخش صداهای زیر جزئیات را به خوبی نشان میدهد. حال آنکه OPA2107 صدای Clean تری میدهد.

 

 

OPA2107 :

 

 

یکی از op-amp های کم مصرف لیست گیگابایت است. که به 5 ولت به راحتی کار میکند و در سنگین ترین پردازش ها با 9 ولت کاملاً استیبل میماند.

اگرچه صدای شفافی را پخش میکند ولی حتی با افزایش Bass Boost هم باس صدا Boomy نمیشود و کلاً باس بسیار ضعیفی دارد. هر چند طبق فیدبک ها با اعمال ولتاژ تا 27 ولت این مشکل برطرف شده اما با توجه به مدار تغذیه صدای آنبورد و محدودیت های آن انجام این کار بعید به نظر میرسد!

ویژگی اصلی OPA3107 استفاده از تکنولوژی منحصر به فرد TI موسوم به DIFET مخفف Dielectrically – Isolated Fieeld Effect Transistor میباشد.

 

 

OPA2604 :

 

 

سانداستیج Wide و وضوح صدای بالایی دارد و جزئیات را به خوبی پردازش میکند. برای مانیتورینگ صدا مناسب بوده و Distortion کمی دارد.

ولی اگرچه باس نسبتاً قدرتمندی دارد ولی دقت لازم را ندارد و بعضاً باس زننده آن آزار دهنده است

 

به طور کلی بعد از OPA2134 قرار میگیرد.

 

 

OPA2227 :

 

کلاً امپ کندی است. صداها را Cold و Veil پخش میکند. اما ویژگی اصلی آن پخش باس های سنگین و عمیق است.

Distortion آن در فرکانس های پایین مقداری بالاست و برای همین هم در اپلیکیشن های فرکانس پایین کاربرد زیادی دارد.

ویژگی دیگر آن پخش صداهای ووکال بلند است که یک گزینه مناسب محسوب میشود. چون در حجم بالا نیز صدای Vocal را نرم و Smooth پخش میکند.

ولی مشکل اصلی آن پخش بسیار بد صداهای زیر و غیر طبیعی پخش کردن موسیقی است.

 

 

LM4562 و LM49720 :

 

از آنجایی که این 2 امپ با فاصله یک سال وارد بازار شدند و حتی چیپ های کاملاً یکسانی نیز دارند و بسیاری معتقدند که تفاوتی بین آنها وجود ندارد تصمیم گرفتم هر دو را با هم مقایسه کنم. اگر چه برخلاف باور عمومی تفاوت هایی نیز با یکدیگر دارند!

 

به طور کلی 4562 دارای Distortion کمتری است و 49720 صداها را Warm تر پخش میکند.

4562 صدا را قوی تر و کوبند تر پخش میکند و داینامیک بالاتری دارد و نوسان صدا را به خوبی پخش میکند. حال آنکه 49720 صدا را گرم و شیرین پخش میکند و باس نرمی دارد.

 

در اینکه کدام بهتر هستند اجماع نظری وجود ندارد. ولی طبق تحقیقاتی که انجام دادم 4562 حساسیت بیشتری دارد. حال آنکه کاربران زیادی 49720 را ترجیح میدهند.

 

 

NE5532 :

 

نویز بسیار کم و پهنای باند و گستره بالایی دارد و البته بسیار پرمصرف است. مصرف آن در حالت استیبل 22 ولت است در حالیکه استاندارد OP-AMP ها نهایتاً 18 ولت است!

در واقع وقتی در لیست 2604 و 2134 هستند واقعاً این امپ جایی ندارد! اگرچه از JRC4558 بسیار کیفیت صدای بهتری دارد مخصوصاً در هدفون های 600 اهمی این تفاوت بسیار آشکار است

 

 

JRC4558 :

 

بیشتر در دستگاه های پخش موسیقی همراه قدیمی و انواع سی دی پلیرهای همراه بکار میرفت چون کم مصرف بود. ولی برای کاربر عادی کاملاً غیرقابل استفاده است! چون کیفیت صدا را افتضاح میکند ولی چون ویژگی اصلی آن Distortion بسیار بالاست در بعضی امپ های گیتار از آن استفاده میشود.

نحوه کارکرد این امپ به این صورت است که با خرد کردن عملیات در چرخه پردازش صدا باعث پیچیده شدن Tone ها میشود.

اما هنوز هم این سوال برای من بی جواب مانده است که این امپ در لیست گیگابایت چه میکند؟!

 

 

LT1358 :

 

این چیپ صداها را نرم و اسموث میکند.و برای پخش باس های ملایم و نه تند و خشن بسیار مناسب است.در پخش صدای ووکال در موسیقی صداهای مذکر را بهتر پخش میکند و برای آن بهینه شده است.بر خلاف LM49720 که برای ووکال مونث بهینه شده است.

در پخش بعضی صداها ممکن است باعث محدود کردن و گرفته شدن صدا شود.

کلاً عملکرد LT1358 شبیه مدل های LM است ولی 1358 گران قیمت تر است.

من دوست داشتم بجای این امپ مدل LM6172 در این لیست قرار میگرفت.

 

 

AD827 :

 

عملکردی مشابه OPA2134 دارد. با این تفاوت که صداها را Warm میکند.

سرعت پردازش صدا در این AMP بسیار بالاست به طوری که در پردازش کارهای ویدئویی از آن استفاده میشود.

پهنای باند بالا و سرعت بالای پردازش صدا و Slew Rate بالا از ویژگی های برجسته این امپ میباشد.

 

معمولاً برای بهبود عملکرد دو AD827 و یک LM4562 به صورت کومبو استفاده میشود که متاسفانه امکان بکار گیری سه OP-AMP در مادربرد اسنایپر گیگا امکانپذیر نمیباشد.

 

 

جمع بندی و نتیجه گیری :

 

 

با توجه به مطالب و بررسی های انجام شده به نظر بنده این لیست ناامید کننده بود! گل سرسبد این لیست همان OPA2134 و LM4562 بود که به طور پیشفرض همراه مادربردهای Sniper هستند و در واقع 9 امپ دیگر که میتواند توسط کاربر به صورت جداگانه تهیه و نصب شود برتری خاصی نسبت به امپ های استوک ندارند شاید بتوان OPA211 و LM49720 را گزینه های قابل قبول دانست که البته باز هم منطق خرید ندارند.

 

در کمال ناامیدی خبری از OPA627 یا حتی ADA4637 و AD797 نبود.

من معتقدم که این لیست بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت و گیگا میخواست قدرت کاستومایز کردن صدای آنبود مادربردهای اسنایپر را به رخ رقبا بکشد.

 

شخصاً علاقه زیادی دارم که از OPA627 استفاده کنم که احتمالاً پس از مشورت با دوستان اهل فن و بررسی جوانب و عواقب کار و صد البته خدمات گارانتی بسیار پاسخگوی(!) آواژنگ این کار را انجام خواهم داد و نتیجه را اعلام میکنم.

 

 

تمام مطالب عنوان شده, توسط اینجانب ترجمه شده یا به صورت تجربی به دست آمده و اختصاصاً در فروم لیون کامپیوتر نوشته شده است.

استفاده از مطالب یا کپی در فروم ها و سایت های دیگر با حفظ قانون کپی رایت بلامانع است

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود دوست عزیز ، مطلب جالبی نوشتید و خسته نباشید .

 

جالبه که گیگابایت آمده از تقویت کننده های عملیاتی پکیج DPIP استفاده کرده تا توسط کاربر قابل تعویض باشه . اما حقیقت این هست که این سری از تقویت کننده های چون در مرتبه اول و دوم قرار میگیرند و توان پایینی دارند تفاوت چندانی با همدیگه ندارن و باید در خروجی آمپلی فایر و بلندگو های بسیار دقیق - و البته گرانقیمت - داشته باشیم تا تفاوتی رو احساس کنیم ، همونطور که اشاره کردید این کار بیشتر جنبه تبلیغاتی داره .

 

اما در لیستی که بررسی شده به نظر بنده آپ امپ شماره AD827 بهترین هست ، و کمترین تخریب رو روی صدا ایجاد خواهد کرد . این ای سی حتی در مدار های فرکانس بالای فرستنده و گیرنده مورد استفاده قرار میگیره .

 

موفق باشید .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود دوست عزیز ، مطلب جالبی نوشتید و خسته نباشید .

 

جالبه که گیگابایت آمده از تقویت کننده های عملیاتی پکیج DPIP استفاده کرده تا توسط کاربر قابل تعویض باشه . اما حقیقت این هست که این سری از تقویت کننده های چون در مرتبه اول و دوم قرار میگیرند و توان پایینی دارند تفاوت چندانی با همدیگه ندارن و باید در خروجی آمپلی فایر و بلندگو های بسیار دقیق - و البته گرانقیمت - داشته باشیم تا تفاوتی رو احساس کنیم ، همونطور که اشاره کردید این کار بیشتر جنبه تبلیغاتی داره .

 

اما در لیستی که بررسی شده به نظر بنده آپ امپ شماره AD827 بهترین هست ، و کمترین تخریب رو روی صدا ایجاد خواهد کرد . این ای سی حتی در مدار های فرکانس بالای فرستنده و گیرنده مورد استفاده قرار میگیره .

 

موفق باشید .

 

درود.ممنون @};-

 

در حقیقت به عقیده بنده گیگا دو تا اشتباه کرد! اول اینکه برای پردازش صدا پردازنده Sound Core3D رو انتخاب کرد که پردازنده نسبتاً جدید محسوب میشه و برخلاف پردازنده های X-FI هنوز راه زیادی برای بهینه شدن درایورها داره. و اشتباه دوم این بود که پردازنده Core3D با بیس Recon3D و نه برمبنای Z بکار برد. خود کریتیو هم با درایورهای ریکان مشکل داشت!

 

البته بهینه سازی هایی انجام شد مثل بهبود درایورها که خود گیگا ادعا کرد این نسل جدید ریکان هست و در حقیقت Recon3Di هست.درایورها واقعاً بهتر شدن و دیگه خبری از muddy شدن صدا نبود ولی هنوزم بعضی وقتها lack در پخش موسیقی به چشم میاد.چون اساساً ویژگی اصلی Core3D گیم هست نه موسیقی! بنابر این به قول فرمایش شما گیگا به دنبال تقویت کننده ها رفت. دو تا راه داشت اول استفاده از خازن های نیچیکان که اونجا هم کمی خساست بخرج داد و در حالیکه میتونست از خازن های KT استفاده کنه اومد خازن FG بکار برد(که البته بازم جای شکرش باقیه چون فاین گولد هم خازن بسیار خوبیه) و از طرفی امپ های قابل تعویض بکار برد.اونم مدلی مثل LM4562 که برای پخش موسیقی بسیار ایده آله.

 

و از طرفی با امکان قابل تعویض بودن AMP توپ رو تو زمین خریدار انداخت که اگر از کیفیت صدا برای موسیقی راضی نیستی امپ رو عوض کن و برحسب نیاز خودت کاستومایزش کن. البته واقعاً تغییر این امپ ها تاثیر داره چون شخصاً تست کردم حتی با یک اسپیکر 300 تومن هم میشه تغییر کیفیتش رو متوجه شد ولی بستگی داره که مثلاً اگر اسپیکر 5.1 هست خروجی صدا رو چطوری ازش بگیریم!

 

طبق عکسی که قرار دادم اگر از خروجی دیفالت صدا بگیریم تغییر امپ تاثیری ایجاد نمیکنه ولی اگر از خروجی amplified بگیریم تاثیر تغییر op-amp کاملاً مشهود خواهد بود:

 

post-11166-0-36801400-1384459723_thumb.png

 

 

در مورد AD827 تجربه استفاده اش رو ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم نویزش زیاده و برای همین اغلب برای بالانس شدن به صورت کومبو با OPA627 یا OPA604 بکار میره.اگر تجربه استفاده از AD827 رو دارید ممنون میشم اگر به اشتراک بگذارید :x

 

البته بستگی داره امپ برای چه کاری استفاده بشه و اپلیکیشنی که ازش استفاده میشه چی باشه.بنده کلی عرض کردم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

درود.ممنون @};-

 

و از طرفی با امکان قابل تعویض بودن AMP توپ رو تو زمین خریدار انداخت که اگر از کیفیت صدا برای موسیقی راضی نیستی امپ رو عوض کن و برحسب نیاز خودت کاستومایزش کن. البته واقعاً تغییر این امپ ها تاثیر داره چون شخصاً تست کردم حتی با یک اسپیکر 300 تومن هم میشه تغییر کیفیتش رو متوجه شد ولی بستگی داره که مثلاً اگر اسپیکر 5.1 هست خروجی صدا رو چطوری ازش بگیریم!

 

طبق عکسی که قرار دادم اگر از خروجی دیفالت صدا بگیریم تغییر امپ تاثیری ایجاد نمیکنه ولی اگر از خروجی amplified بگیریم تاثیر تغییر op-amp کاملاً مشهود خواهد بود:

 

attachicon.gifg1 sniper output.png

 

 

در مورد AD827 تجربه استفاده اش رو ندارم ولی تا جایی که اطلاع دارم نویزش زیاده و برای همین اغلب برای بالانس شدن به صورت کومبو با OPA627 یا OPA604 بکار میره.اگر تجربه استفاده از AD827 رو دارید ممنون میشم اگر به اشتراک بگذارید :x

 

البته بستگی داره امپ برای چه کاری استفاده بشه و اپلیکیشنی که ازش استفاده میشه چی باشه.بنده کلی عرض کردم

 

شما از چه Op-amp هایی استفاده کردید ؟

منظورم تفاوت در کیفیت صدا و میزان تخریب بود شما تغییری در کیفیت صدا احساس کردید یا اینکه تغییر زیر بم و گرمی صدا احساس کردید ؟ برای مقایسه امپ ها رو با خروجی پیشفرض مقایسه کنید .به شخصه نظرم روی این هست که هرچه خروجی تقویت شده آپ امپ به ورودی نزدیک تر باشه آمپ کیفیت بهتری داره . آپ امپ ها وهمه تغییر ایجاد میکنند که میتونه پیامد هایی مثل تغییر شدت توی فرکانس های خواص داشته باشه که همین سبب میشه شنونده بگه مثلا صدا وارم شده و ... که شنونده رو کاملا گیج میکنه و اینجاست که کار سلیقه ای میشه و هرکس با یه آپ آمپی لذت میبره  ;)  . با پیشرفت هایی که داره صورت میگیره کم کم باید با این بازی خدا حافظی کنیم چون دیگه گوشمون نمیتونه همچین تفاوت هایی رو احساس کنه .

 

AD827 متاسفانه توی بازار ایران ندیدم تاحالا اورده باشن تازه ساخت هست اما برادر کوچکترش AD620 در بازار موجود هست و نویز پاینی داره .

این سری از آپ امپ های کمپانی Analog Devices واسه نویز پاینشون مشهور هستند نمیدونم چرا توی صدا نویز ایجاد کرده . البته باید به این نکته هم اشاره کرد که مداری که آپ آمپ در اون قرار میگیره هم مرتبط هست .

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

شما از چه Op-amp هایی استفاده کردید ؟

منظورم تفاوت در کیفیت صدا و میزان تخریب بود شما تغییری در کیفیت صدا احساس کردید یا اینکه تغییر زیر بم و گرمی صدا احساس کردید ؟ برای مقایسه امپ ها رو با خروجی پیشفرض مقایسه کنید .به شخصه نظرم روی این هست که هرچه خروجی تقویت شده آپ امپ به ورودی نزدیک تر باشه آمپ کیفیت بهتری داره . آپ امپ ها وهمه تغییر ایجاد میکنند که میتونه پیامد هایی مثل تغییر شدت توی فرکانس های خواص داشته باشه که همین سبب میشه شنونده بگه مثلا صدا وارم شده و ... که شنونده رو کاملا گیج میکنه و اینجاست که کار سلیقه ای میشه و هرکس با یه آپ آمپی لذت میبره  ;)  . با پیشرفت هایی که داره صورت میگیره کم کم باید با این بازی خدا حافظی کنیم چون دیگه گوشمون نمیتونه همچین تفاوت هایی رو احساس کنه .

 

AD827 متاسفانه توی بازار ایران ندیدم تاحالا اورده باشن تازه ساخت هست اما برادر کوچکترش AD620 در بازار موجود هست و نویز پاینی داره .

این سری از آپ امپ های کمپانی Analog Devices واسه نویز پاینشون مشهور هستند نمیدونم چرا توی صدا نویز ایجاد کرده . البته باید به این نکته هم اشاره کرد که مداری که آپ آمپ در اون قرار میگیره هم مرتبط هست .

 

از OPA2134 و LM4562 استفاده کردم.

بله تغییر که احساس میشه با 2134 صدا طبیعی تره و به قول شما خروجی به ورودی نزدیک تره.باس ها عمیق تر هستند. با 4562 کیفیت بسیار خوبه و دقت صدا مخصوصاً در ووکال بالاتره ولی صدا رو محدود میکنه! مثل این هستش که شما بتونید تا ارتفاع 4 متری بالا برید ولی سقفی با ارتفاع 3 متر بالای سرتون باشه و نهایتاً تا 3 متر بتونید بالا برید.انگار یک کروز کنترل روی صدا هست.

بنده معتقدم اگر هدف مانیتورینگ و ضبط باشه,به قول شما هر چی خروجی تقویت شده به ورودی نزدیک تر باشه بهتره.ولی اگر مثلاً گوش کردن یک موسیقی در سبک یورودنس باشه باید کمی دیستورشن انجام بشه. البته باز هم تا حدودی سلیقه ای هست

 

معمولاً در دک یا امپی که حداقل 3 تا OP-AMP داره تعویض یک امپ زیاد تاثیرگذار نیست(البته بازم در خروجی صدا تاثیر داره ) ولی وقتی مدار صدای آنبورد به طوری هست که فقط یک OP-AMP داره قطعاً تعویض همون هم بدون تاثیر نمیتونه باشه و قطعاً همونطور هم که اشاره کردید مدار کارت صدا هم مرتبط هست

 

در یک فرصت مناسب میرم امجد ببینم میتونم AD827 گیر بیارم به همراه 79720 و چند تای دیگه خیلی دوست دارم تستشون کنم

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

از OPA2134 و LM4562 استفاده کردم.

بله تغییر که احساس میشه با 2134 صدا طبیعی تره و به قول شما خروجی به ورودی نزدیک تره.باس ها عمیق تر هستند. با 4562 کیفیت بسیار خوبه و دقت صدا مخصوصاً در ووکال بالاتره ولی صدا رو محدود میکنه! مثل این هستش که شما بتونید تا ارتفاع 4 متری بالا برید ولی سقفی با ارتفاع 3 متر بالای سرتون باشه و نهایتاً تا 3 متر بتونید بالا برید.انگار یک کروز کنترل روی صدا هست.

بنده معتقدم اگر هدف مانیتورینگ و ضبط باشه,به قول شما هر چی خروجی تقویت شده به ورودی نزدیک تر باشه بهتره.ولی اگر مثلاً گوش کردن یک موسیقی در سبک یورودنس باشه باید کمی دیستورشن انجام بشه. البته باز هم تا حدودی سلیقه ای هست

 

معمولاً در دک یا امپی که حداقل 3 تا OP-AMP داره تعویض یک امپ زیاد تاثیرگذار نیست(البته بازم در خروجی صدا تاثیر داره ) ولی وقتی مدار صدای آنبورد به طوری هست که فقط یک OP-AMP داره قطعاً تعویض همون هم بدون تاثیر نمیتونه باشه و قطعاً همونطور هم که اشاره کردید مدار کارت صدا هم مرتبط هست

 

در یک فرصت مناسب میرم امجد ببینم میتونم AD827 گیر بیارم به همراه 79720 و چند تای دیگه خیلی دوست دارم تستشون کنم

 

فکر نمی کنم امجد گیر بیارید IC گرونقیمتی هم هست ، ولی رفتید LM358 رو هم به قیمت 200 تومان (200 تا 1 تومانی) بگیرید تست کنید یکم بخندیم :D

اگه خواستید میتونید با دوستانی که تو فروم دسته جمعی از آمازون خرید میکنند هماهنگ کنید تا واستون بخرند ولی هزینه اش خیلی زیاد میشه که نمیصرفه .

 

این کیت خود گیگابایت رو میتونید بخرید : لینک آمازون

 

8682_big.jpg

 

شامل ای سی های زیر هست :

OPA2111KP ، LT1358CN8 ، AD827JNZ ، و یدونه چیپکش همراهش :D

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

فکر نمی کنم امجد گیر بیارید IC گرونقیمتی هم هست ، ولی رفتید LM358 رو هم به قیمت 200 تومان (200 تا 1 تومانی) بگیرید تست کنید یکم بخندیم :D

اگه خواستید میتونید با دوستانی که تو فروم دسته جمعی از آمازون خرید میکنند هماهنگ کنید تا واستون بخرند ولی هزینه اش خیلی زیاد میشه که نمیصرفه .

 

این کیت خود گیگابایت رو میتونید بخرید : لینک آمازون

 

8682_big.jpg

 

شامل ای سی های زیر هست :

OPA2111KP ، LT1358CN8 ، AD827JNZ ، و یدونه چیپکش همراهش :D

 

فکر کنم مغازه های جمهوری که تو کار ادوات موسیقی هستند داشته باشند. قیمتش که بالا هست ولی در برابر OPA2111 ــه 17.5 دلاری قیمتش ارزونه.البته قیمت اینها هم در ایران دیدنیه...

 

معمولاً امپ ها رو از digikey تهیه میکنن که قیمتش هم مناسبه و در واقع کلی فروش هست.همین 3 تا امپ رو از digikey بخوام تهیه کنم 36 $ میشه اون extractor هم که دارم خودم.بازم 14 $ کمتر میشه :D این بسته گیگا قیمتش دولا پنج لا محاسبه شده

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...