رفتن به مطلب

تعویض i7 3770معمولی با سری i7 3770 k یا سری سوکت 1150

jahfar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

میخوام تعویض کنم مابتفاوت رو هم تقدیم کنم دلیل تعویض به خاطررمهای باس بالا که میگن سری معمولی واسه ساپورت نمیزاره و محدودیت ایجاد میکنه سی پی یو سالم حدود 8 ماه کارکرده است

ویرایش شده توسط jahfar
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر به خاطر فرکانس رم میخواید تعویض بکنید باید بگم که هیچ تفاوتی در فرکانس رم بین 3770 و 3770K نیست

لینک به دیدگاه

3770k موجوده چقدر سر ميديد؟!

قیمت رو خودت بگو آقا  ادی عزیز

لینک به دیدگاه

اگر به خاطر فرکانس رم میخواید تعویض بکنید باید بگم که هیچ تفاوتی در فرکانس رم بین 3770 و 3770K نیست

به خدا موندم بعضی ها میگن تقصیر اونه  میشه یه کم توضیع بدبد ممنون میشم یعنی 3770 معمولی کاری به باس رم نداره

ویرایش شده توسط jahfar
لینک به دیدگاه

دوست عزیز تا جایی که بنده میدونم K در سی پی اینتل نشان دهنده ضریب باز بودن پردازندست .

تو سی پی های قدیم مثل e6550 حاصل FSB در ضریب میشد فرکانس پردازنده .

با تغییر FSB که فرکانس رم تغییر میکنه نه مولتی پر.

این اطلاعات بنده بود .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز تا جایی که بنده میدونم K در سی پی اینتل نشان دهنده ضریب باز بودن پردازندست .

تو سی پی های قدیم مثل e6550 حاصل FSB در ضریب میشد فرکانس پردازنده .

با تغییر FSB که فرکانس رم تغییر میکنه نه مولتی پر.

این اطلاعات بنده بود .

ممنون حالا متوجه نشدم 3770 من فرق میکنه واسه فرکانس رم یعنی محدودیت ایجاد میکنه یا با سری k فرق نداره ساده تر بگید

لینک به دیدگاه

ممنون حالا متوجه نشدم 3770 من فرق میکنه واسه فرکانس رم یعنی محدودیت ایجاد میکنه یا با سری k فرق نداره ساده تر بگید

بازهم دوستانی که با سی پی های جدید اورکلاکر هستند بهتر میدوند اما تا جایی که میدونم سی پی شما با 3770k توی FSB هیچ تفاوتی نداره . یعنی تو فرکتنس رم تفاوتی نداره .

سی پی یو شما فقط از طریق fsb اورکلاک میشه .

به طور خلاصه :

فرض کنید سی پی یو شما 

fsb*multiper=ferquance

35*100=3500

با سی پی یو K3770 هر دو پارامتر قابل تغییر هستند .

ام با سی پی یو شما فقط fsb یا همون عدد 100 قابل تغییره .

اما با افزایش پارامتر fsb رم اورکلاک میشه .

به بیان ساده تر با اورکلاک fsb کل سیستم در گیر اورکلاک میشه .

اما با تغییر ضریب فقط سی پی یو .

البته اینها تجارب بنده با p5b+e6550 بود . الان ممکنه یه مقدار تفاوت هایی به وجود اومده باشه .

من با فن استوک e6550 سی پی یو رو به صورت 24/7 از 2.33 تا 3.15 اور کلاک کرده بودم .

و رمها از حالت DDRII 667 به DDrII 900 اورکلاک شده بودند .

ویرایش شده توسط Peyman_NP
لینک به دیدگاه

بازهم دوستانی که با سی پی های جدید اورکلاکر هستند بهتر میدوند اما تا جایی که میدونم سی پی شما با 3770k توی FSB هیچ تفاوتی نداره . یعنی تو فرکتنس رم تفاوتی نداره .

خیلی ممنون دوست عزیز کم کم دارم امیدوار میشم که تقصیر مادربردمه

ویرایش شده توسط jahfar
لینک به دیدگاه

سی پی یو شما فقط از طریق fsb اورکلاک میشه .

به طور خلاصه :

فرض کنید سی پی یو شما 

fsb*multiper=ferquance

35*100=3500

با سی پی یو K3770 هر دو پارامتر قابل تغییر هستند .

ام با سی پی یو شما فقط fsb یا همون عدد 100 قابل تغییره .

اما با افزایش پارامتر fsb رم اورکلاک میشه .

به بیان ساده تر با اورکلاک fsb کل سیستم در گیر اورکلاک میشه .

اما با تغییر ضریب فقط سی پی یو .

البته اینها تجارب بنده با p5b+e6550 بود . الان ممکنه یه مقدار تفاوت هایی به وجود اومده باشه .

من با فن استوک e6550 سی پی یو رو به صورت 24/7 از 2.33 تا 3.15 اور کلاک کرده بودم .

و رمها از حالت DDRII 667 به DDrII 900 اورکلاک شده بودند .

شرمنده من با اورکلاک آشنایی ندارم fsb که فرمودید تو قسمت تنظیمات بایوس هستش؟

لینک به دیدگاه

شرمنده من با اورکلاک آشنایی ندارم fsb که فرمودید تو قسمت تنظیمات بایوس هستش؟

بله همونجاست .

اما اینو باید از اساتید که با 3770 و مین شما سر و کار دارند بپرسید .

لینک به دیدگاه

بله همونجاست .

لطف کردی دوست عزیز اونا هم میگن تو تاپیک مطرح کن حالا خودم یه تکونی بهش میدم ببینم راه میفته :D

لینک به دیدگاه

دوستانی که مادربرد سری h77 با سی پی یو i7 3770 داشتند یه کمکی بکنند ممنون میشم

لینک به دیدگاه

بله همونجاست .

آقا پیمان مادربرد شما هم که مثل منه شما رمهاتونو تا چند بردید بالا؟

لینک به دیدگاه

100 خوبه؟

تا جايى كه در مورد بورد شما تحقيق كردم نهايت باز كردن فركانس رم 2200 هست كه ميتونيد در حالت XMP قرارش بدين خيالتون راحت شه رمتون مگه چى هست؟ اونارو كه به بنده فروختيد چيز ديگه اى مد نظرتونه؟!

لینک به دیدگاه

اونا رو به شما فروختم 2*4 بود خودم 2*8 گرفتم از همونا

لینک به دیدگاه

دوست من  بنده این سیستممو اورکلاک نکردم .

پیشنهاد میکنم تو فروم مربوطه تاپیک  بزنید .

لینک به دیدگاه

100 خوبه؟

تا جايى كه در مورد بورد شما تحقيق كردم نهايت باز كردن فركانس رم 2200 هست كه ميتونيد در حالت XMP قرارش بدين خيالتون راحت شه رمتون مگه چى هست؟ اونارو كه به بنده فروختيد چيز ديگه اى مد نظرتونه؟!

میگن تا 2200 میتونی روش بندازی میخونه نه اینکه ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

اگر دقت كنيد تمام مادربردهاى امروزى تا 1600 در حالت معمولى ساپورت ميكنن حتى مادربردت 2 تومنى باشه در اصل بخوايد از اين عدد خارج بيشد يعنى 1600 بالاتر داشته باشيد چندتا راه هست كه بهترينش همون رفتن تو تنظيمات مادربرد در بدو شروع سيستم و قرار دادن حالت رم بصورت XMP هست كه معمولا هر چقدر مادربرد توان داشته باشه از رم استفاده ميكنه بعضى مادربردها مثلا تا 2000 بعضيها (مثل مال بنده B)  ) تا 3000 رو ساپورت ميكنه به زبون ساده تر اگه رم باس 3000 خريدم وقتى رو بردم نصب كنم همون 1600 بالا مياد ولى وقتى اين كارى كه بهتون فرمودم رو انجام دادم سيستم به قول معروف به خودش تلنگر ميزنه ورو 3000 بالا مياد اميدوارم مطالبم مفيد واقع شده باشه...

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

اگر دقت كنيد تمام مادربردهاى امروزى تا 1600 در حالت معمولى ساپورت ميكنن حتى مادربردت 2 تومنى باشه در اصل بخوايد از اين عدد خارج بيشد يعنى 1600 بالاتر داشته باشيد چندتا راه هست كه بهترينش همون رفتن تو تنظيمات مادربرد در بدو شروع سيستم و قرار دادن حالت رم بصورت XMP هست كه معمولا هر چقدر مادربرد توان داشته باشه از رم استفاده ميكنه بعضى مادربردها مثلا تا 2000 بعضيها (مثل مال بنده B)  ) تا 3000 رو ساپورت ميكنه به زبون ساده تر اگه رم باس 3000 خريدم وقتى رو بردم نصب كنم همون 1600 بالا مياد ولى وقتى اين كارى كه بهتون فرمودم رو انجام دادم سيستم به قول معروف به خودش تلنگر ميزنه ورو 3000 بالا مياد اميدوارم مطالبم مفيد واقع شده باشه...

منم xpm رو فعال میکنم  ولی از 1600 به بالا که میزارم بوت نمیشه سیستم میمونه تنظیمات رو نمیدونم چه جوری بزارم اون 11-12-11-30 رو هم میزنم باز همونجوریه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همونطور که گفتم K بودن یا نبودن سی پی یو شما هیچ تاثیری در فرکانس رم نداره.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوست عزیز

1- بایوس مادربورد رو اپدیت کن 

2- به سایت شرکت سازنده برو و ولتاژ رم و تایمینگ رو بر اساس اطلاعات شرکت تولید کننده تنظیم کن.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...