رفتن به مطلب

میزان تاثیر TPU در اوورکلاک اتوماتیک

niegrau
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

مادبردهایی که تکنولوژی TPU رو دارند، تا چه میزانی توانایی در Automatic Overclocking دارند؟

آیا تا بحال هیچ بنچمارکی انجام شده؟

تجربه شخصی شما چیست؟

ویرایش شده توسط niegrau
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

TPU اونطور که شما تصور میکنید کار نمیکنه. یعنی اونطوری نیست که زمان نیاز به اورکلاک رو تشخیص بده و اورکلاک بکنه. بلکه به یه میزان ثابتی ضریب CPU و RAM رو بالا میبره که معمولا RAM رو هم بالاتر از پروفایل XMP نمیبره.  در واقع مثلا کلاک CPU رو در حالت لود کامل از 3.7 به 4.1 افزایش میده و RAM رو هم به حالت XMP تنظیم میکنه

لینک به دیدگاه

سلام

توی نرم افزار AI suite که مربوط به خود شرکت ایسوس هست قسمتی به اسم Auto Tuning هست که حالت فست و اکسترم داره

من دکمه فست رو زدم کامپیوتر خاموش و سپس روشن شد

حالا میخوام بدونم که اورکلاک شده سی پی یو  یا نه ؟ یا فقط همون چند لحظه تا موقع خاموش شدن کامپیوتر بوده

ممنون از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تجربه من از TPU

اپشنی بسیار خنگ که بورد های ایسوس به عنوان یه ویژگی ازش یاد میشه . ولی از نظر من ورش میداشتن سنگین تر بود چون تاحالا هر بردی داشتم وقتی روشنش کردم به بدترین نحو سیستم رو اورکلاک کرده و باعت ولتاژ خوری بی دلیل شده که برای کسانی مثل من که به دما حساسن بسیار نا خشاینده و همچنین اضافه کردن BCLK سر خود که در مواردی دیده شده که از بس رم چیپش درپیتی بوده با اضافه شده اون بالارفتن فرکانس دیگه نزاشته سیستم بوت شه یا اینکه Blue screen میداده

لینک به دیدگاه

تجربه من از TPU

اپشنی بسیار خنگ که بورد های ایسوس به عنوان یه ویژگی ازش یاد میشه . ولی از نظر من ورش میداشتن سنگین تر بود چون تاحالا هر بردی داشتم وقتی روشنش کردم به بدترین نحو سیستم رو اورکلاک کرده و باعت ولتاژ خوری بی دلیل شده که برای کسانی مثل من که به دما حساسن بسیار نا خشاینده و همچنین اضافه کردن BCLK سر خود که در مواردی دیده شده که از بس رم چیپش درپیتی بوده با اضافه شده اون بالارفتن فرکانس دیگه نزاشته سیستم بوت شه یا اینکه Blue screen میداده

من میخوام بدونم که مادربردی با این قابلیت بردارم یا نه. بین 2 مدل گیر کردم. 400 هزار اختلافشه. میارزه ؟ اینطور که شما گفتید نظرم رو میبرم روی چیپ H87 چون نمی خوام اوورکلاک دستی کنم، گفتم شاید اگر اتوماتیکش خوب باشه اینکارو کنم و این هزینه اضافی رو بدم که Asus مدل دلوکس با TPU بردارم...نظر شما چیه؟ 

سلام

توی نرم افزار AI suite که مربوط به خود شرکت ایسوس هست قسمتی به اسم Auto Tuning هست که حالت فست و اکسترم داره

من دکمه فست رو زدم کامپیوتر خاموش و سپس روشن شد

حالا میخوام بدونم که اورکلاک شده سی پی یو  یا نه ؟ یا فقط همون چند لحظه تا موقع خاموش شدن کامپیوتر بوده

ممنون از راهنماییتون

من میدونم که بعد از 1 یا 2 دقیقه پس از انتخاب حالت تیونینگ، سیستم باید خاموش و روشن شه تا تنظیمات اعمال شن. مال شما انجام شده، ولی آیا تغییراتی رو تونستید حس کنید در کارای سنگین؟ 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من میخوام بدونم که مادربردی با این قابلیت بردارم یا نه. بین 2 مدل گیر کردم. 400 هزار اختلافشه. میارزه ؟ اینطور که شما گفتید نظرم رو میبرم روی چیپ H87 چون نمی خوام اوورکلاک دستی کنم، گفتم شاید اگر اتوماتیکش خوب باشه اینکارو کنم و این هزینه اضافی رو بدم که Asus مدل دلوکس با TPU بردارم...نظر شما چیه؟ 

مطمئنید که بردی که H87 هستش TPU داره؟ چون چیپ H87 اجازه اورکلاک رو نمیده (ضریب CPU رو بالا نمیبره)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من میدونم که بعد از 1 یا 2 دقیقه پس از انتخاب حالت تیونینگ، سیستم باید خاموش و روشن شه تا تنظیمات اعمال شن. مال شما انجام شده، ولی آیا تغییراتی رو تونستید حس کنید در کارای سنگین؟ 

نه اصلا ارزش نداره  خرید TPU دارد مخصوصا که H87

اون تغییراتی که مال شما انجام داده تا چه حد بوده ؟؟ مثلا فرکانس ها چند شد 

-----------

کاملا به قطعاتتون مربوطه اگر خیلی خوب باشه یاشد 5 درصد در بهترین حالت بازدهی بیشتر شه ولی با دمای زیاد ،واگر هم خوب نباشن که سیستم اصلا بوت نمیشه

-----------

TPU به پردازنتون خیلی وابستس . پردازندتون چیه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر CPU شما سری K باشه حتما برای این که بتونید از قابلیت اورکلاکش استفاده بکنید برد Z87 بگیرید 

لینک به دیدگاه

i7-4770k 

Haswell

QuadCore

1150

می تونم H87 و Z87 بگیرم. 

چون قصد اوورکلاک دستی ندارم، بنظر Z گرفتن پول دور ریختن هست مگر اینکه TPU بتونه کاری کنه !

گرافیک گرون قیمت میخوام برای workstation بزارم برای همین نمیخوام اوورکلاک کنم که احیانا گرافیک تحت فشار باشه. 

چون در OC وقتی CPU رو تغییر ولتاژ و MP بدیم - GPU و RAM فرکانس متفاوت میگیرن - مگر اینکه تکنولوژی جدیدی اومده باشه که PCIe هارو تحت کنترل بگیره. اطلاعاتی دارین شما؟؟؟؟

و 32 گیگ رم میخوام بزارم برای همین نمی خوام برای 20-30% بوست OC شدن بیام کل سیستم رو تحت فشار دما و تغییر ولتاژ و فرکانس بزارم. 

شما فکر کن 3-4 میلیون قطعه رو بیاری بزاری زیر ریسک اینکه بخوایی اوورکلاک کنی که فوقش از 3.9 به 4.5 اوور شه. این همه هزینه برای کنترل دما و بعد رم های قابل و بعد مادربرد توانا ! خوب این همه سختی زمانیکه شما می تونی 2 تا سیستم کنار هم شبکه کنی دیگه لازم نیست. بجای این هزینه ها میایی یک سیستم دیگه میگیری میزاری کنارش حالا فوقش 1-2 تومن بیشتر میافتی 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر میکنم این تصور شما با توجه به چند نسل قبل CPU ها شکل گرفته. در صورتی که الان شما میتونید فقط و فقط فرکانس (ضریب) و ولتاژ CPU تنها رو بالا ببرید و هیچ یک از قطعات دیگه سیستم رو تحت تاثیر قرار نده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

i7-4770k 

Haswell

QuadCore

1150

می تونم H87 و Z87 بگیرم. 

چون قصد اوورکلاک دستی ندارم، بنظر Z گرفتن پول دور ریختن هست مگر اینکه TPU بتونه کاری کنه !

گرافیک گرون قیمت میخوام برای workstation بزارم برای همین نمیخوام اوورکلاک کنم که احیانا گرافیک تحت فشار باشه. 

چون در OC وقتی CPU رو تغییر ولتاژ و MP بدیم - GPU و RAM فرکانس متفاوت میگیرن - مگر اینکه تکنولوژی جدیدی اومده باشه که PCIe هارو تحت کنترل بگیره. اطلاعاتی دارین شما؟؟؟؟

و 32 گیگ رم میخوام بزارم برای همین نمی خوام برای 20-30% بوست OC شدن بیام کل سیستم رو تحت فشار دما و تغییر ولتاژ و فرکانس بزارم. 

شما فکر کن 3-4 میلیون قطعه رو بیاری بزاری زیر ریسک اینکه بخوایی اوورکلاک کنی که فوقش از 3.9 به 4.5 اوور شه. این همه هزینه برای کنترل دما و بعد رم های قابل و بعد مادربرد توانا ! خوب این همه سختی زمانیکه شما می تونی 2 تا سیستم کنار هم شبکه کنی دیگه لازم نیست. بجای این هزینه ها میایی یک سیستم دیگه میگیری میزاری کنارش حالا فوقش 1-2 تومن بیشتر میافتی 

این دقیقا کاریه که TPU میکنه اولین کار میاد BCLK رو تغییر میده که همون اتفافی که خودتون گقتین میوفته .ولی در اورکلاک دستی شما BCLK رو 100 میزاری ( دیفالیتش همینه ) بعد فقط Ratio رو بالا میبری و دیگه اون مشکل پیش نمیاد تازه اگر CPU تو خوب باشه کیفبت ساختش میتونین با ولتاژ کمتر از دیفیالت فرکانس های بالاتر رو پاس کنین

در ضمن

خیلی فرقه بین 3900 مگاهرتز و 4500 مگاهرتز حدود 600 مگاهرتز که تو 40 درصد تو رندرد 3Dmax بازدهیش بیشتره

------------------

همیشه یدونه بهتر از دو تاس در همه چی برای همین هم سازندگان اومد مادربرد هایی با قابلیت نصب دو سی پی یو  و پشتیبانی از 8 گرافیک و .... ساختن تا دردسر های شبکه رو از بین ببرن و بازدهی رو نسبت به اونا بیشتر کنن

اون چیزی که شما می گی برای جاهایی که 100 تا سیستم رو می خوان این کار رو باهاش کنن تا هزینه هاشون بیاد پایین ولی برای دوتا میان این سیستمی که گفتم رو میگیرین .

------------------

در اخر TPU همون OC است فقط به صورت خیلی غیر اوصولی تر و نامنظم تر توسط برنامه ی مزخرف ایسوس

ویرایش شده توسط AmirMahmood
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

پس اگر بتونم فقط CPU رو OC کنم Z87 برمیدارم. پس شما میگید میشه ! جهت اطمینان دوباره میپرسم.

مادربردی متناسب با بودجم

Asus Z87 Plus

نظرتون مثبته بهش؟

لینک به دیدگاه

پس طبق این گفته ی شما، بهتره که دستی فقط CPU رو اوورکلاک کنم

و از اتوماتیک تی-پی-یو استفاده نکنم چونکه تنظیماتش همه ی قطعات رو بهم و ممکنه برای کارت گرافیک ها و رم مشکل پیش بیاد !

صحیح ؟

حالا پس با این وجود

Asus Z87 Plus بدردم نمیخوره و Z87-A مناسب تره ! نظر شما چیه؟ اکثر برتری مدل پلاس فقط در Special Features هست

Z87-A:

ASUS Dual Intelligent Processors 2 with DIGI+ VRM :

ASUS 5X PROTECTION :
- ASUS DIGI+ VRM - 8 Phase digital power design
- ASUS Enhanced DRAM Overcurrent Protection - Short circuit damage prevention
- ASUS ESD Guards - Enhanced ESD protection
- ASUS All 5K-Hour Solid Capacitors - 2.5x long lifespan with excellent durability
- ASUS Stainless Steel Back I/O - 3x more durable corrosion-resistant coating
ASUS EPU :
- EPU
- EPU switch
ASUS Digital Power Design :
- Industry leading Digital 8 Phase CPU Power Design
- ASUS DIGI+ VRM Utility
ASUS Exclusive Features :
- Remote GO!
- MemOK!
- AI Suite 3
- Ai Charger
- Anti-Surge
- Front Panel USB 3.0 Support
- ASUS UEFI BIOS EZ Mode featuring friendly graphics user interface
- Network iControl
- USB 3.0 Boost
- Disk Unlocker
ASUS Quiet Thermal Solution :
- Stylish Fanless Design Heat-sink solution
- ASUS Fan Xpert 2
ASUS EZ DIY :
- DirectKey
- Precision Tweaker 2
- ASUS O.C. Profile
- ASUS CrashFree BIOS 3
- ASUS EZ Flash 2
- Multi-language BIOS
ASUS Q-Design :
- ASUS Q-LED (CPU, DRAM, VGA, Boot Device LED)
- ASUS Q-Slot
- ASUS Q-DIMM
- ASUS Q-Connector
100% All High-quality Conductive Polymer Capacitors
Overclocking Protection :
- ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)

Z87-Plus:

ASUS Dual Intelligent Processors 4 with 4-Way Optimization :
- The tuning key perfectly consolidates ASUS-exclusive DIGI+ Power Control, TPU, EPU, and Fan Xpert 2 optimize the digital power setting, system performance, power saving and whole system cooling configuration
ASUS 5X PROTECTION :
- ASUS All 5K-Hour Solid Capacitors - 2.5x long lifespan with excellent durability
ASUS EPU :
- EPU
- EPU switch
- Industry leading Digital 2 Phase DRAM Power Design
- ASUS DIGI+ VRM Utility
- CPU Power Utility
- DRAM Power Utility
- Remote GO!
- USB BIOS Flashback
- MemOK!
- AI Suite 3
- Ai Charger+
- USB Charger+
- Anti-Surge
- Onboard Button : Power
- Network iControl
- USB 3.0 Boost
- Disk Unlocker
- ASUS Fan Xpert 2
ASUS EZ DIY :
- DirectKey
- Precision Tweaker 2
- ASUS O.C. Profile
- ASUS CrashFree BIOS 3
- ASUS EZ Flash 2
- Multi-language BIOS
ASUS Q-Design :
- ASUS Q-Slot
- ASUS Q-DIMM
- ASUS Q-Connector

میشه کمک کنید ؟ انتخاب کنم بین این 2

واقعا برتری پلاس به آ چیه؟

40-50 تومن اختلاف قیمت داره.

4way Optimization رو ادعا کرده که بدرد نمیخوره بعد از صحبت هایی که راجع به TPU کردیم. اما بقیه اش چطور؟

این دقیقا کاریه که TPU میکنه اولین کار میاد BCLK رو تغییر میده که همون اتفافی که خودتون گقتین میوفته .ولی در اورکلاک دستی شما BCLK رو 100 میزاری ( دیفالیتش همینه ) بعد فقط Ratio رو بالا میبری و دیگه اون مشکل پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

آره خاموش روشن شد اما نه تغییر به خصوصی نکرد

حالا میخوام بدونم این تغییرات واسه همیشه انجام شده یا نه فقط واسه اون لحظه بوده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پس طبق این گفته ی شما، بهتره که دستی فقط CPU رو اوورکلاک کنم

و از اتوماتیک تی-پی-یو استفاده نکنم چونکه تنظیماتش همه ی قطعات رو بهم و ممکنه برای کارت گرافیک ها و رم مشکل پیش بیاد !

صحیح ؟

حالا پس با این وجود

Asus Z87 Plus بدردم نمیخوره و Z87-A مناسب تره ! نظر شما چیه؟ اکثر برتری مدل پلاس فقط در Special Features هست

Z87-A:

ASUS Dual Intelligent Processors 2 with DIGI+ VRM :

ASUS 5X PROTECTION :

ASUS EPU :

- EPU

- EPU switch

- ASUS DIGI+ VRM Utility

- Remote GO!

- MemOK!

- AI Suite 3

- Ai Charger

- Anti-Surge

- Network iControl

- USB 3.0 Boost

- Disk Unlocker

- ASUS Fan Xpert 2

ASUS EZ DIY :

- DirectKey

- Precision Tweaker 2

- ASUS O.C. Profile

- ASUS CrashFree BIOS 3

- ASUS EZ Flash 2

- Multi-language BIOS

ASUS Q-Design :

- ASUS Q-Slot

- ASUS Q-DIMM

- ASUS Q-Connector

Z87-Plus:

ASUS Dual Intelligent Processors 4 with 4-Way Optimization :

- The tuning key perfectly consolidates ASUS-exclusive DIGI+ Power Control, TPU, EPU, and Fan Xpert 2 optimize the digital power setting, system performance, power saving and whole system cooling configuration

ASUS 5X PROTECTION :

ASUS EPU :

- EPU

- EPU switch

- Industry leading Digital 2 Phase DRAM Power Design

- ASUS DIGI+ VRM Utility

- CPU Power Utility

- DRAM Power Utility

- Remote GO!

- USB BIOS Flashback

- MemOK!

- AI Suite 3

- Ai Charger+

- USB Charger+

- Anti-Surge

- Onboard Button : Power

- Network iControl

- USB 3.0 Boost

- Disk Unlocker

- ASUS Fan Xpert 2

ASUS EZ DIY :

- DirectKey

- Precision Tweaker 2

- ASUS O.C. Profile

- ASUS CrashFree BIOS 3

- ASUS EZ Flash 2

- Multi-language BIOS

ASUS Q-Design :

- ASUS Q-Slot

- ASUS Q-DIMM

- ASUS Q-Connector

میشه کمک کنید ؟ انتخاب کنم بین این 2

واقعا برتری پلاس به آ چیه؟

40-50 تومن اختلاف قیمت داره.

4way Optimization رو ادعا کرده که بدرد نمیخوره بعد از صحبت هایی که راجع به TPU کردیم. اما بقیه اش چطور؟

خیلی از فیوچر هاش بی خاصیتن مثلا USB 3 بوست رو تست بنچمارک گرفتیم هیچ فرقی با نرمال نداشت (جنبه تبلیغاتی داره )

راستش از مدار فاز این دو خیلی مطلع نیست ولی فکر کنم Plus دقیق ترباشه ، چون دکمه پاور رو خود بورد هم قرار داده ، معمولا اینو برای پر استفاده ها مصارف حرفه تر میزارن روی بورد ، پس برای همین هم گرون تره

-------

به جای فیچر های تبلیغاتی ببینی تو رویوو ها گفته شده تا چه فرکانس تونسته جواب بده ، هم رم و هم سی پی یو / بنچمارک هاشونو نیگا کنید اوناس که نشون میده بورد ارزش خرید داره یا نه

لینک به دیدگاه

آره خاموش روشن شد اما نه تغییر به خصوصی نکرد

حالا میخوام بدونم این تغییرات واسه همیشه انجام شده یا نه فقط واسه اون لحظه بوده

تنظیمات که مکررا لازم نیست انجام شه. یک محاسبه می کنه طبق انتخاب شما مثلا اکستریم. قطعات را بررسی می کنه و طبق برآوردش یک تغییر در فرکانس ها، مالتی پلایر ها و ... انجام میده (امیدوارم تغییر ولتاژ نداده باشه)! و سیستم رو ریبوت می کنه از طریق خاموش روشن شدن که اتفاق افتاده برای شما هم. بعد از روشن شدن طبق تغییرات اعمال شده به کارش ادامه میده.

شما باید قبل از انجام این کار تست و بنچ مارک بگیرید...

و بعد از انجام دوباره همینطور.

بعد مقایسه کنید که نتیجه چقدر بهبود داشته. اگر ناچیز بوده که برگردونید به حالت عادی. (معمولا در کارهای خیلی سنگین اوورکلاک تاثییرش رو نشون میده، مثلا شما یک برنامه ی محاسبه سی پی یویی دارید مثلا آنزیپ کردن فایل های سنگین. تایم که بگیرید مثلا قبل اوورکلاک 20 دقیقه، و بعد از اوورکلاک 15 دقیقه طول میکشه آنزیپ شه) (اوورکلاک در بازی ها هم لازمه، بازی بهتر اجرا میشه اگرچه رم و گرافیک هم مهم هستند).

بنظرم ندونسته کاری رو انجام ندید و تغییرات اعمال نکنید، شما که مادربرد سری z دارید، ایسوس فرضش این بوده که آگاهی دارید به این مسائل - در غیر اینصورت ممکنه آسیبی به قطعات بزنید) مثلا شما باید بدونید چقدر افزایش دما داشتید در قطعات مثل سی پی یو، رم و گرافیک. افزایش دما رابطی مستقیم داره با کاهش طول عمر قطعه.

به پیج های آموزش اووکلاک در همین لیون مراجعه کنید، بخونید، یاد بگیرید و قبل از انجام کاری رو که میخواهیید انجام بدید رو مشورت کنید.

الان برنامه AI Suite رو اجرا کنید، به حالت عادی برگردونید. تا سیستم دوباره بوت شه و تغییرات دیفالت اعمال شه احیانا که متضرر نشید. 

لینک به دیدگاه

خیلی از فیوچر هاش بی خاصیتن مثلا USB 3 بوست رو تست بنچمارک گرفتیم هیچ فرقی با نرمال نداشت (جنبه تبلیغاتی داره )

راستش از مدار فاز این دو خیلی مطلع نیست ولی فکر کنم Plus دقیق ترباشه ، چون دکمه پاور رو خود بورد هم قرار داده ، معمولا اینو برای پر استفاده ها مصارف حرفه تر میزارن روی بورد ، پس برای همین هم گرون تره

-------

به جای فیچر های تبلیغاتی ببینی تو رویوو ها گفته شده تا چه فرکانس تونسته جواب بده ، هم رم و هم سی پی یو / بنچمارک هاشونو نیگا کنید اوناس که نشون میده بورد ارزش خرید داره یا نه

سلام

طبق فرمایش های شما، من تصمیم دیگه ای دارم میگیرم بخصوص بعد از آگاهی به توانایی اوورکلاک دستی فقط برای CPU و همچنین مشکلات و نصرفیدن شبکه کردن تعداد پایینی از کامپیوتر ها برای رندرینگ. حالا نه تنها نسبت به سری H بیخیال شدم بلکه از Z هم همینطور. و کلا از سری سوکت 1150 گذشتم و تصمیم به خرید سوکت 2011 پیدا کردم با مادربرد Asus P9X79 و CPU i7-4930K شش هسته ای که بعدا هم اوورکلاکش کنم. ولی حدود 1 میلیون دارم اضافه تر خرج می کنم برای این تغییر.

من تازه منظور شما رو از BCLK فهمیدم که همون Strap ایی هست که CPU های جدید دارن و قابلیت کنترل PCIe هارو داره. اما آیا کانال های DIMM هارو هم کنترل می کنه که رم ها تغییر فرکانسی نگیرند؟

حالا دیگه باید راجع به رم صحبت کنیم.

الان توانایی نصب 16 گیگ رم رو دارم بودجه ی 500 تومانی. و قصد دارم طبق ساپورت CPU و مادربرد - Quad-Channels مادربرد رو با 2 تا ماژول 8 گیگ به 64 گیگ رم برسونم.

4 کانال × 2 ماژول × هر ماژول 8 گیگ = 64 گیگ

(منظور اینه که مادربرد 8 اسلات DIMM داره - و هر 2 اسلات 1 کانال محسوب میشن)

قدیم رم هارو بالاجبار تغییر فرکانس و مالتی پلایر میدادن! اما الان هم لازمه ؟ آیا تاثییری داره ؟

طبق ساپورت CPU با توجه به لینک اینتل : http://ark.intel.com/products/77780

Max Memory Size (dependent on memory type): 64 GB

Memory Types DDR3-1333/1600/1866

4 :Memory Channels

Max Memory Bandwidth 59.7 GB/s

ECC Memory Supported: No

این اطلاعات ساپورت CPU نسبت به رم هست.

حالا فرض کنید من 64 گیگ رم دارم. اینجا که نوشته حداکثر پهنای باند رم 59.7 گیگ بر ثانیه هست ! چه فرقی می کنه حالا اوورکلاکش کنیم بهرحال ما محدودیت سی پی یو را داریم. اصلا وقتی رم رو اوورکلاک می کنیم !؟ چه چیزی در رم رو می تونیم افزایش بدیم؟ ؟ ؟

این اطلاعات رو لازم دارم چون باید رم درست رو خریداری کنم که بعدها مشکل پیش نیاد و به حداکثر بتونم OC کنم

خدا خیرتون بده که اینطور صمیمانه به ما مبتدی ها کمک می کنید....امیدوارم بتونم روزی جبران کنم

ویرایش شده توسط niegrau
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

طبق فرمایش های شما، من تصمیم دیگه ای دارم میگیرم بخصوص بعد از آگاهی به توانایی اوورکلاک دستی فقط برای CPU و همچنین مشکلات و نصرفیدن شبکه کردن تعداد پایینی از کامپیوتر ها برای رندرینگ. حالا نه تنها نسبت به سری H بیخیال شدم بلکه از Z هم همینطور. و کلا از سری سوکت 1150 گذشتم و تصمیم به خرید سوکت 2011 پیدا کردم با مادربرد Asus P9X79 و CPU i7-4930K شش هسته ای که بعدا هم اوورکلاکش کنم. ولی حدود 1 میلیون دارم اضافه تر خرج می کنم برای این تغییر.

من تازه منظور شما رو از BCLK فهمیدم که همون Strap ایی هست که CPU های جدید دارن و قابلیت کنترل PCIe هارو داره. اما آیا کانال های DIMM هارو هم کنترل می کنه که رم ها تغییر فرکانسی نگیرند؟

حالا دیگه باید راجع به رم صحبت کنیم.

الان توانایی نصب 16 گیگ رم رو دارم بودجه ی 500 تومانی. و قصد دارم طبق ساپورت CPU و مادربرد - Quad-Channels مادربرد رو با 2 تا ماژول 8 گیگ به 64 گیگ رم برسونم.

4 کانال × 2 ماژول × هر ماژول 8 گیگ = 64 گیگ

(منظور اینه که مادربرد 8 اسلات DIMM داره - و هر 2 اسلات 1 کانال محسوب میشن)

قدیم رم هارو بالاجبار تغییر فرکانس و مالتی پلایر میدادن! اما الان هم لازمه ؟ آیا تاثییری داره ؟

طبق ساپورت CPU با توجه به لینک اینتل : http://ark.intel.com/products/77780

Max Memory Size (dependent on memory type): 64 GB

Memory Types DDR3-1333/1600/1866

4 :Memory Channels

Max Memory Bandwidth 59.7 GB/s

ECC Memory Supported: No

این اطلاعات ساپورت CPU نسبت به رم هست.

حالا فرض کنید من 64 گیگ رم دارم. اینجا که نوشته حداکثر پهنای باند رم 59.7 گیگ بر ثانیه هست ! چه فرقی می کنه حالا اوورکلاکش کنیم بهرحال ما محدودیت سی پی یو را داریم. اصلا وقتی رم رو اوورکلاک می کنیم !؟ چه چیزی در رم رو می تونیم افزایش بدیم؟ ؟ ؟

این اطلاعات رو لازم دارم چون باید رم درست رو خریداری کنم که بعدها مشکل پیش نیاد و به حداکثر بتونم OC کنم

خدا خیرتون بده که اینطور صمیمانه به ما مبتدی ها کمک می کنید....امیدوارم بتونم روزی جبران کنم

به نظر میاد شما برای یک کار خیلی حرفی ای دارید سیستم میبندید

خب پس با این حال بهترین گزینه همین x79 و 4930 ایست اما من میگم که بی خیال p9 نیشن و به سمت سری ROG برین چون اونا تو اورکلاکینگ خیلی بهتر عمل می کنند

ببینین BCLK رو شما تغییر بدی همه اجزا فرکانسشون تغییر می کنه اما اصلا وقتی تنظیم شن دیگه فرکانس تغییر نمی کنه و دیفالت اگر روی 100 بزارین دیگر لازم نیست نگران چیزی باشید . رم ها نیز بدون تغییر اون می تونن تغییر فرکانس پیدا کنن و باز شما هم لازم نیست نگران اون باشید چون روی مادربورد ها پروفایلی قرار گرفته هم فرکانس پردازنده رو میتونه به حداکثر کار خونه ایش برسونه و هم فرکانس و تایمینگ رمو به حداکثری که کارخونه تعریف کرده میرسونه . شما تو این سیستم های جدید برای اورکلاک اصلا به BCLK که تو CPUz به عنوان Multi نیز شناحته میشه دست نزن و فقط از ابشن هایی که خود بورد برای تغییر فرکانس رم و تایمینگ میده استفاده کن اونا ربطی به BCLK ندارن

خلاصه برای رم شما باید روی این پلتفورم به دو چیز توجه کنی

1- فرکانس که می تونه تا 2400 به راحتی توسط سی پی یو و در 4 کانال  ساپورت شه ، ولی این بورد رو نمی دونم برای همین سری Rog رو پیشنهاد دادم

2- تایمینگ که هرچی پایین تر باشه بهتره

کانال هم بله هر دواسلات یه کناله و ترتیبشون یکی درمیونه یعنی اولی و سومی یه کنالا و دومی و چهارمی یک کانال دیگه

اون اطلاعات هم زیاد توجه نکنید که اینتل میده اونا استاندارد ترین حالت رو میگه ولی اگر یه بورد حرفه داشته باشین تات 50 درصد می تونین بهروری بیشتری از قطعات ببرین

لینک به دیدگاه

به نظر میاد شما برای یک کار خیلی حرفی ای دارید سیستم میبندید

خب پس با این حال بهترین گزینه همین x79 و 4930 ایست اما من میگم که بی خیال p9 نیشن و به سمت سری ROG برین چون اونا تو اورکلاکینگ خیلی بهتر عمل می کنند

ببینین BCLK رو شما تغییر بدی همه اجزا فرکانسشون تغییر می کنه اما اصلا وقتی تنظیم شن دیگه فرکانس تغییر نمی کنه و دیفالت اگر روی 100 بزارین دیگر لازم نیست نگران چیزی باشید . رم ها نیز بدون تغییر اون می تونن تغییر فرکانس پیدا کنن و باز شما هم لازم نیست نگران اون باشید چون روی مادربورد ها پروفایلی قرار گرفته هم فرکانس پردازنده رو میتونه به حداکثر کار خونه ایش برسونه و هم فرکانس و تایمینگ رمو به حداکثری که کارخونه تعریف کرده میرسونه . شما تو این سیستم های جدید برای اورکلاک اصلا به BCLK که تو CPUz به عنوان Multi نیز شناحته میشه دست نزن و فقط از ابشن هایی که خود بورد برای تغییر فرکانس رم و تایمینگ میده استفاده کن اونا ربطی به BCLK ندارن

خلاصه برای رم شما باید روی این پلتفورم به دو چیز توجه کنی

1- فرکانس که می تونه تا 2400 به راحتی توسط سی پی یو و در 4 کانال  ساپورت شه ، ولی این بورد رو نمی دونم برای همین سری Rog رو پیشنهاد دادم

2- تایمینگ که هرچی پایین تر باشه بهتره

کانال هم بله هر دواسلات یه کناله و ترتیبشون یکی درمیونه یعنی اولی و سومی یه کنالا و دومی و چهارمی یک کانال دیگه

اون اطلاعات هم زیاد توجه نکنید که اینتل میده اونا استاندارد ترین حالت رو میگه ولی اگر یه بورد حرفه داشته باشین تات 50 درصد می تونین بهروری بیشتری از قطعات ببرین

بله خوشبختانه مادبرد با سری ROG مشابه هست و توانایی ساپورت 2400 رو هم داره. (سری های ROG گرون تر میشن و از بودجم میزنه بالاتر -شاید الان پایین ترین X79 رو بگیرم و بعدها برای حداکثر اوورکلاک یک مادربرد جدید بخرم بزارم از سری ROG ).

پس کلا BCLK به کنار

پروفایل هارو مادربرد طبق توانایی قطعه شناسایی می کنه؟ یا اینکه همه ی پروفایل ها موجوده در BIOS و این ماییم که باید بفهمیم چه پروفایلی رو انتخاب کنیم !؟

حالا در بازار رم های متفاوت با باس های متفاوت موجودن.

بعضی رم ها 2400 هستن و 1600 هم که عمومیه. آیا وقتی رم 2400 رو میزاری روی این سیستم - با این باس شناخته میشه یا اینکه باسش حداکثر 1866 هست ولی قابل OC شدن به 2400 هست !؟ ویا اینکه 2400 شناخته میشه و قابل افزایش به باس های بالاتر از 2400 ؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله خوشبختانه مادبرد با سری ROG مشابه هست و توانایی ساپورت 2400 رو هم داره. (سری های ROG گرون تر میشن و از بودجم میزنه بالاتر -شاید الان پایین ترین X79 رو بگیرم و بعدها برای حداکثر اوورکلاک یک مادربرد جدید بخرم بزارم از سری ROG ).

پس کلا BCLK به کنار

پروفایل هارو مادربرد طبق توانایی قطعه شناسایی می کنه؟ یا اینکه همه ی پروفایل ها موجوده در BIOS و این ماییم که باید بفهمیم چه پروفایلی رو انتخاب کنیم !؟

حالا در بازار رم های متفاوت با باس های متفاوت موجودن.

بعضی رم ها 2400 هستن و 1600 هم که عمومیه. آیا وقتی رم 2400 رو میزاری روی این سیستم - با این باس شناخته میشه یا اینکه باسش حداکثر 1866 هست ولی قابل OC شدن به 2400 هست !؟ ویا اینکه 2400 شناخته میشه و قابل افزایش به باس های بالاتر از 2400 ؟؟؟؟

کلا سه تا پروفایل بیشتر نیست

Auto

manual

XMP

که بزاری رو XMP خودش همه چیزو اوکی میکنه

----------------

شما وقتی رم میندازی بالا احتمالا یا 1333 میده یا 1600 بعد وقتی اون پروفایل رو انتخاب کنی خودش همه چیزو اوکی میکنه و به 2400 میرسونه فرکانس رو و تغییرات لازم رو انجام میده

لینک به دیدگاه

ok کلی از اطلاعات شما استفاده کردم واقعا ممنونم ....باید راجع به رم های بازار تحقیق بیشتری کنم قبل از خرید ...اگر پیشنهادی برای رم دارید خوشحالم می کنید اگر بنویسید مدلش رو .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...