رفتن به مطلب

نصب ویندوز ایکس پی 32 و 64 بیتی در کنار هم

ti_boy
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.

بنده می خوام بدونم که امکانش هست که من در کنار ایکس پی 32 بیتی یه ایکس پی 64 بیتی هم نصب کنم؟ یه وقت ویندوز قبلیم پاک نشه...

ممنون میشم توضیحات کامل ارائه بشه.

لینک به دیدگاه

سلام ! بله امکانش هست !مطمئنا شما الان 32 بیتی رو نصب دارید ، پس براحتی میتونید در درایو دیگتون 64 بیتی نصب کنید و هیچگونه توضیحی هم نداره ! در حقیقت مراحل نصب و کلا انچه در ویندوز 64 بیتی قابل مشاهده ست ، تماما مشابه همون 32 بیتیه و هیچ فرقی وجود نداره که بشه دیدش ! جز اینکه در قسمت نام ویندوز ، مینویسه 64 بیتی ! حالا چه ویستا و چه ایکس پی و چه سون ! هشون همینطوریند !

در ضمن میشه بفرمایید حجم رم هاتون چقدره ؟ چون یکی از اصلی ترین نکاتی که باید برای ویندوز های 64 بیتی مورد توجه قرار بگیره حجم رمه ! البته پردازنده هم باید 64 بیتی باشه که در حال حاضر اکثریت پردازنده ها 64 بیتی هستند ! پس نوع پردازنده و حجم رم هاتونو هم بی زحمت مشخص بفرمایید ! البته اگه سایر قطعات تون رو هم بگید بهتره و اینکه من پیشنهاد میکنم اگه ایکس پی بودن 64 بیتی براتون حیاتی نیست ، سعی کنید از ویندوز سون 64 بیتی استفاده کنید یا حداقل از ویستا 64 بیتی ! راستی تا اونجاییکه من میدونم برای داشتن ایکس پی و سون در کنار هم ! شما ملزم هستید که ابتدا سون رو نصب کنید و بعد ایکس پی رو ! ولی برای ویستا برعکسه و اگه میخواید ایکس پی 32 بیتی تون رو حفظ کنید پس بهتره ویستا 64 بیتی نصب کنید چون برای نصب ویستا در کنار ایکس پی ، ابتدا باید ایکس نصب باشه و بعدش ویستا ! و اینو هم بگم که 32 یا 64 بیتی بودن به این موارد که گفتم دخلی ندارن !!

اضافه کنم ویندوز های 64 بیتی از نظر سرویس پک با 32 بیتی ها تفاوت دارن و مثلا اگه الان برای ایکس پی 32 بیتی سرویس پک 3 وجود داره ، برای ایکس پی 64 بیتی تازه سرویس پک 2 اومده ! پس سعی کنید از جدیدترین ایکس پی 64 بیتی که به بازار اومده استفاده کنید و حدالمقدور سرویس پک 1 یا 2 باشه ! اگه نبود هم باید شخصا اقدام به دانلود سرویس پک جدید از سایت مایکروسافت کنید ! که فکر کنم لینک دانلودش در همین فروم هم موجود باشه ! من میگردم و اگه بود تقدیم میکنم ! به هر حال فعلا شما ببینید xp 64 بیتی با چه سرویس پکی گیرتون میاد ! البته اگه اشتباه نکنم ایکس پی 64 بیتی بدون سرویس پک وجود نداره و از همون ابتدا با سرویس پک یک اومد ! بازم مطمئن نیستم !

بازم اگه موردی بود ، در حدتوان ، در خدمتم !

لینک دانلود Service Pack 2 for Windows XP Professional, x64 Edition

این پست ویرایش شد ! مجددا مطالعه بفرمایید !

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

با تشکر از شما دوست عزیز.

بله... سی پی یوی من 64 بیتیه و 6 گیگ هم رم دارم.

البته من قبلا روی ویندوز xp 32 بیتی یه سون 64 بیتی نصب کردم. ولی حقیقتش زیاد خوشم نیومد، چون یه مقدار هنگ می کرد. (اول xp رو نصب کرده بودم)

حقیقتش چون از ویستا زیاد خوشم نمیاد، تصمیم گرفتم که در کنار همین ایکس پی 32 بیتی یه ایکس پی 64 بیتی نصب کنم. برای همین نسخه سرویس پک 2 ایکس پی 64 بیتی رو تهیه کردم.

فقط مطمئن نبودم که بشه دو تا ایکس پی رو در کنار هم نصب کرد.

راستی باید نصب ایکس پی 64 بیتی رو از داخل ایکس پی 32 بیتی انجام بدم یا ازطریق بوت؟

ممنون....

لینک به دیدگاه

سلام ! راستش من نمیدونم چرا دوستانی همچون شما از ویستا یا سون خوش شون نمیاد ! و واقعا برام عجیبه ! و امیدوارم تحت تاثیر تبلیغات سو ، قرار نگرفته باشید ! من شخصا از هر 3 ویندوز اونم از نسخه های 64 بیتی استفاده کردم و واقعا از هر نظر که حساب میکنم بهیچ وجه ایکس پی در مقابل ویستا و مخصوصا سون ، حرفی برای گفتن نداره ! مخصوصا از باب سرعت !

در مورد اینکه فرمودید سون تون هنگ میکرد به احتمال قوی همون جریانیه که من گفتم ! البته من خودم این مورد رو تست نکردم ولی در سطح نت بارها با این موضوع برخورد کردم و شمام میتونید با کمی سرچ و تحقیق به جواب قطعی برسید ! در ضمن اگه سون مورد استفاده شما نسخه ازمایشی و بتا بوده ، اون هیچ ! چون نسخه های ار سی و الانم که نسخه نهایی اومده ، خیلی خیلی بهتر هستند ! شما الان 6 گیگ رم دارید و من حدس میزنم از پلتفرم corei7 استفاده میکنید ! خدایی حیفهبا چنین سیستمی از ایکس پی استفاده بشه !

مگه اینکه برنامه های خاصی داشته باشید که فقط با ایکس پی 32 بیتی هماهنگ باشن ! اینم بگم که من الان چند ساله دارم از وندوز های 64 بیتی استفاده میکنم و در تمام طول این مدت فقط با یک برنامه فرعی مواجه شدم که قابلیت اجرا روی 64 بیتی ها رو نداشت و یک کارت d-v-b در پیتی دارم که اونم فقط با 32 بیتی ها کار میکنه چون درایور برای 64 بیتی نداره ! جز این 2 مورد تمامی برنامه هایی که تا به امروز استفاده کردم ، همگی هیچ مشکلی با 64 بیتی ها نداشتند !

من خیلی مشتاقم بدونم دلیل شما برای اینکه میگید با سون و ویستا حال نمیکنید چیه ! شاید اگه کمی در مورد ساختمان و معماری شون اطلاعات کسب کنید نظرتون عوض شه ! ( منظورم در حد کارایی و کاربردیه )

در مورد نصب هم بهتره از طریق بوت باشه ! دقیقا عین وقتیکه میخواید یک ویندوز جدید نصب کنید و دقیقا عین نصب ایکس پی 32 بیتی ! هیچ فرقی وجود نداره !

ولی بازم میگم در مورد ویستا و مخصوصا سون تجدید نظر کنید ! چون از همه نظر برتری مطلق با اوناست ! فقط یک نکته رو اشاره کنم ، اینکه میگن ایکس پی سرعتش بهتره برای وقتیه که سخت افزار مناسب وجود نداشته باشه ! زمانیکه سخت افزار مناسب و قوی باشن ( مخصوصا رم ) ویستا و از اون بهتر ، سون ! خیلی سریعتر و کارامد تر خواهند بود !

لینک به دیدگاه

• 7 ماه بعد...

ببخشید من روی سیستمم xp 64 بیتی دارم و میخوام روش ویندوز xp 32 بیتی نصب کنم.مشکلی که نداره؟یعنی اشکالی پیش نمیاد وقتی رو 64 بیتی یه 32 بیتی نصب کنم؟نصب کردنشم باید از طریق بوت کردن تو یه درایو دیگه غیر از درایو ویندوز اولی انجام بدم؟

لینک به دیدگاه

شما میتونید در درایو d نصبش کنید ومشکلی نداره

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام : می خواستم بدونم بر سیستم من بهتره که ویندوز سون 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی یا فرقی نداره به خصوص برا بازی ممنون

core i5 760

4 G ram 1333

gtx 470

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام : می خواستم بدونم بر سیستم من بهتره که ویندوز سون 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی یا فرقی نداره به خصوص برا بازی ممنون

core i5 760

4 G ram 1333

gtx 470

با درود:

دوست عزیز ، بهتر است از ویندوز 64 بیت استفاده کنید.

با تشکر...

CPU => Intel Corei7 980X

MB => GIGABYTE x58A-UD7 Rev: 1.0

RAM => CORSAIR Dominator GT + FAN 6GB (3 X 2GB) 2000 MHz CL 8-8-8-24

VGA => 2x GIGABYTE GTX 460OC 1GB SLI Rev: 1.0

SSD => A-DATA S596 128GB Buffer 128MB ( Internal-External )( SATA 2 & USB 2 )

ODD => SONY BLU-RAY COMBO BC-5100S

CASE => GREEN Infinity

Power=> GREEN 885 Watt

FAN => 1x ENERMAX EVEREST

Monitor => LG L1980Q Ultra Slim * Pivot

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...