رفتن به مطلب

مشکل در تست GPU لپ تاپ با SiSoftware Sandra - کمک لطفا

niegrau
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان من وقتی نرم افزار Sandra رو اجرا میکنم برای تست GPU لپ تاپ. طبق عکس زیر در دایره قرمز می بینید که چندین کارت گرافیک رو میشه انتخاب کرد. و 2 تای اول شبیه به هم هستند ولی در جزییات متفاوت 

اولی: SP416 9C

دومی: SP400 5C 

در ضمن اولی 4.9 گیگ هست. وقتی با اولی تست می گیرم، سیستم دچار نخ نخ های رنگی میشه در صفحه بعدش ویندوز ارور میده که Graphic Card Failed to respond یه همیچین چیزی بود. من اصلا نمیدونم این کارت گرافیک 5 گیگی از کجا اینستال شده روش. 

یکی اینکه چرا اینهمه کارت گرافیک هست توی آپشن های نرم افزار ؟ 

دوم اینکه، از کجا بفهمم که در حال حاضر لپتاپ با کارت گرافیک دومی در حال کار کردن هست !؟ چون هیچ اطلاعاتی نمیده که حداقل مثلا ورژن درایور بده که اون ورژن رو نریزی. حتی توی GPU-Z هم همچین جزییاتی نیست. 

سوم اینکه، از کجا این 5 گیگی رو پیدا کنم که پاکش کنم؟؟؟؟؟

post-14427-0-43255500-1384955176_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان من وقتی نرم افزار Sandra رو اجرا میکنم برای تست GPU لپ تاپ. طبق عکس زیر در دایره قرمز می بینید که چندین کارت گرافیک رو میشه انتخاب کرد. و 2 تای اول شبیه به هم هستند ولی در جزییات متفاوت 

اولی: SP416 9C

دومی: SP400 5C 

در ضمن اولی 4.9 گیگ هست. وقتی با اولی تست می گیرم، سیستم دچار نخ نخ های رنگی میشه در صفحه بعدش ویندوز ارور میده که Graphic Card Failed to respond یه همیچین چیزی بود. من اصلا نمیدونم این کارت گرافیک 5 گیگی از کجا اینستال شده روش. 

یکی اینکه چرا اینهمه کارت گرافیک هست توی آپشن های نرم افزار ؟ 

دوم اینکه، از کجا بفهمم که در حال حاضر لپتاپ با کارت گرافیک دومی در حال کار کردن هست !؟ چون هیچ اطلاعاتی نمیده که حداقل مثلا ورژن درایور بده که اون ورژن رو نریزی. حتی توی GPU-Z هم همچین جزییاتی نیست. 

سوم اینکه، از کجا این 5 گیگی رو پیدا کنم که پاکش کنم؟؟؟؟؟

سوال یک و دو رو نمیدونم 

دوستانی که با لپتاپ یا SiS کار کردن بهتر جواب میدهند

اما سوال ۳ :

اون 5 گیگ رو GPU اگه لازم داشته باشه از RAM سیستم قرض میگیره :

مال همه همینطره مثلا مال من : 768MB مال خودشه 3431MB هم از رم میگیره و جمعا 4199MB داره. 

هیچکاریش هم نمیشه کرد :D

post-10934-0-64147600-1384956324_thumb.png

مدل و کانفیگ لپتاپ رو هم بگید تا دوستان بهتر کمک کنند.

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

آخه مال من توتالش 2747 مگ میشه. کو تا 5 گیگ....

ددیکیت: 1024 مگ

شیرد: 1723 مگ 

اینم عکسش 

Dell n5010

post-14427-0-88735700-1384956938_thumb.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...