رفتن به مطلب

برق داشتن بدنه کیس

tak11
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

چرا بیشتر بدنه انواع کیس ها برق داره ؟

ایا وجود برق در بدنه کیس میتونه اسیبی به قطعات اصلی سیستم برسونه؟

برای جلو گیری وجود برق در بدنه کیس چی کار کنیم؟

لینک به دیدگاه

سلام 

چرا بیشتر بدنه انواع کیس ها برق داره ؟

ایا وجود برق در بدنه کیس میتونه اسیبی به قطعات اصلی سیستم برسونه؟

برای جلو گیری وجود برق در بدنه کیس چی کار کنیم؟

درود،

1) این به دلیل وجود بدنه استاندارد کیس و پاور و از جنس SECC هستش که گذرده جریان الکتریکی هستش.

2) خیر

3) یک سیم نازک مسی رو دو سرش و لخت کنید و یک سر رو به پشت کیس و سر دیگه رو به لوله آب یا شوفاژ وصل کنید. این تاثیر کمتر می شه. وقتی با پای غیر مصلح بر روی زمین دست بزنید تاثیر بیشتری رو احساس می کنید. اگر دمپایی پاتون بکنید این برق رو احساس نمی کنید. 

جای دیگه توی فروم به صورت کامل دلیل وجود این برق و کل داستان توضیح داده شده که متاسفانه نتونستم پیداش کنم ;) اگر پیدا کردم اینجا لینکش رو می گذارم.

لینک به دیدگاه

گذاشتن واشر پلاستیکی بین پیچ های کیس و مادربورد میتونه مشکل رو رفع کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز ،

چون پاور کامپیوتر از نوع سویچینگ هست القای الکترومغناطیسی سبب ایجاد ولتاژ بر روی بدنه پاور و چون پاور به کیس متصل هست ، بدنه کیس میشه . دلیل برق دادن کیس شما هم به احتمال زیاد میتونه همین باشه . اما میتونه علت های دیگه ای هم داشته باشه ، شما دوشاخ رو برعکس کن اگه علتش چیزی غیر از موردی که اشاره کردم باشه حل میشه ، اما اگه مورد اول باشه شما راهی جز اتصال به ارت که آقا پوریا گفتند ندارید .

لینک به دیدگاه

بدنه میز فلزییه دو شاخه رو برعکس کردم بدنه میز هم برق داشت وضعیت بدنه کیس هم بدتر هم شد.

وقتی که دوشاخه رو به حالت قبل گذاشتم مثل حالت قبلش شد.

لینک به دیدگاه

عزیزم صحبت هارو دوست عزیزم پوریا جان و محمد عزیز استاد الکترونیک فرمودند ولی اگه شوفاژ یا چیزی که به زمین متصل باشه نداری میتونی برای کیس 4 عدد واشر پلاستیکی تهیه کنی و بزاری زیر کیستون تا حداقل این اتصال به میز انتقال پیدا نکنه...

در کل این مشکل در سیم کشی ساختمان های ایرانی هست که برای پریز ها سیم ارت نمیزارن و اگر هم دقت بفرمایید کابل دوشاخه ی پاور در واقع یک مادگی داره که به سیم ارت نصب میشه..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چقدر مگه برق داره !

پاورتون دقیقا چیه و چندساله داره کار میکنه ؟

از اول اینطور بود یا به تازگی برق میده ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...