رفتن به مطلب

تفاوت پردازنده هایی که آخرش K دارن یا Haswell

اشتراک گذاری

Recommended Posts

پردازنده هایی که آخرش K دارن..... مثلا 4770 با 4770K چه فرقی داره؟

یا مثلا پردازنده های Haswell چیه؟ فرقش چیه؟

ویرایش شده توسط Masroor
لینک به دیدگاه

فکر کنم اونایی که k دارن میشه اورشون کرد ولی بقیه رو نه البته اساتید بهتر از من میتونن پاسخ بدن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پردازنده هایی که آخرش K دارن..... مثلا 4770 با 4770K چه فرقی داره؟

یا مثلا پردازنده های Haswell چیه؟ فرقش چیه؟

سلام

د رمورد سوال اولتون

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=20460&p=216627

در مورد سوال دوم فرقش با چی ؟؟؟

ولی کلاً برا جانشنینی Ivy اومد بازار با مصرف انرژی پایین و کارایی بهتر( البته ادعای اینتل روی لپ تاپ بودش !!  B)  )  !!!!!!!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پردازنده هایی که k هستند ضریبشون باز هست و قابلیت اور دارن و haswell هم نسل جدید پردازنده های اینتل هست که معماری به روزتر و مصرف کمتر از عمده برتری هاش هست

ویرایش شده توسط Naji
لینک به دیدگاه

ولی کلاً برا جانشنینی Ivy اومد بازار با مصرف انرژی پایین و کارایی بهتر( البته ادعای اینتل روی لپ تاپ بودش !!  B)  )  !!!!!!!!

البته به قول خود شما قسمتى كه تو پرانتز گذاشتين بخاطر اينكه وقتى كلا پردازنده هاى هاسول وارد بازار شد ما كلا هنگ زديم كه چرا مصرف برقشون 84 وات بود در حالى كه براى مثل ما كه هنوز داريم با ايوى زندگى ميكنيم مصرف برق پردازندش 77 واته...

حالا بگذريم از اينكه اساتيد كلى از هاسول شاكى بودن از دما و... با اينكه در كنارش تعريف هم ميكردن..... :huh:

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان متوجه شدم. پس کسی که قصد اور نداره نیاز نیست سمت k بره.

یه سوال دیگه:  بین پردازنده های i5 و i7 چقدر تفاوت سرعت هست؟ یعنی توی بازی بصورت چشم گیر فرقشون  دیده میشه؟

ویرایش شده توسط Masroor
لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه:  بین پردازنده های i5 و i7 چقدر تفاوت سرعت هست؟ یعنی توی بازی بصورت چشم گیر فرقشون  دیده میشه؟

فرقی که باید بینشون باشه وگرنه اصلا اقدام به تولید i7 نمی کرد(البته سیاست شرکت ها طوری دیگه نشون میده)

در مورد سری k باید بهت بگم با اورکلاک 4670k شاید نزدیک بشه به 4770 البته منم کامل نمی دونم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه سرعت پردازنده هردو یکی باشه یا به هم نزدیک باشه میشه گفت تفاوت روی هم رفته کمتر از 2% باشه ولی جایی که برنامه محاسباتی باشه و نیاز به تعداد هسته های بیشتر i7 چون 4 هسته و 8 ترید هستش میشه گفت 100% برنده کار خواهد بود ( به شرطیکه برنامه اجرایی توانایی استفاده از ترید و تعداد هسته بالا رو داشته باشه )

من خودم باشم i5 با کلاک بالا و کش بالا بر میدارم !!

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...