رفتن به مطلب

نرم افزار چت بین گوشی اندروید با کامپیوتر PC

P@dmIRA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یه نرم افزار میخوام که بین گوشی و pc برای چت مشترک باشه یا اینکه به هر نحوی با pc بشه با کسی که گوشی اندروید داره text & audio و یا حداقل دیگه text رد و بدل کرد

فقط اینکه گوشی xpria p هست که اندروید 4 میشه و از اینترنت همراه اول استفاده میکنه و حتی الامکان میخوام هیچ تبلیغ اجباری باز نکنه که ترافیک بیخودی مصرف بشه، یعنی حداقل ترافیک مصرفی برام اولویت داره

با سپاس

لینک به دیدگاه

Viber

Yahoo

و امثال اینا هم نسخه PC دارن هم نسخه اندروید

(شاید خوب سوالتون رو متوجه نشدم)

لینک به دیدگاه

Viber

Yahoo

و امثال اینا هم نسخه PC دارن هم نسخه اندروید

(شاید خوب سوالتون رو متوجه نشدم)

وایبر نصب کردم ولی نمیشه دوست عزیز

برای شروع باید ابتدا وایبر را بر روی گوشی نصب و سپس شماره موبایل خود با کد کشور خود را وارد کنید.

لینک به دیدگاه

وایبر رو نمیشه بدون موبایل روی PC نصب کرد

یعنی اول باید وایبر رو روی موبایل اکتیو کنید (اینجا به موبایلتون SMS میده) بعدش

توی کامپیوتر همون شماره وایبر رو مینویسی و کد اکتیو رو روی وایبر موبایلت میفرسته (توی این مرحله وایبر میسیج میده SMS نمیده)

بعدش از طریق کامیوتر میتینید با موبایلای دیگه که وایبر دارن ارتباط بر قرار کنید. (هم صوتی هم تکست )

------------------------------

البته من 10 روز پیش آپدیت 4.4 ٰو نصب کردم ، وایبر رو که نصب کردم دیگه بهم SMS نداد ، Call هم نکرد

فکر کنم ایرانو تحریم کرده و SMS نمیده

یعنی اگه شما اکانت وایبرتون فعال نیست فعلا بهتره از برنامه های دیگه استفاده کنید

اگه فعاله که مشکلی نیست

الان تست کردم ، اکتیو شدم :D

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

وایبر رو نمیشه بدون موبایل روی PC نصب کرد

یعنی اول باید وایبر رو روی موبایل اکتیو کنید (اینجا به موبایلتون SMS میده) بعدش

توی کامپیوتر همون شماره وایبر رو مینویسی و کد اکتیو رو روی وایبر موبایلت میفرسته (توی این مرحله وایبر میسیج میده SMS نمیده)

بعدش از طریق کامیوتر میتینید با موبایلای دیگه که وایبر دارن ارتباط بر قرار کنید. (هم صوتی هم تکست )

دوست عزیز مشکل اینجاست که من خودم گوشی اندروید ندارم وگرنه اصلا نمیخواستم رو pc نصب کنم ^_^

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

هر چند مدت زیادی از این تاپیک میگذره ولی برای کسانی که دنبال چنین برنامه ای هستند نرم افزار Telegram رو پیشنهاد میکنم. نرم افزار بسیار خوش ساخت و سبکی هست و قابلیت ارسال انواع فرمت فایل ها رو هم داره. نیاز به بک آپ هم نداره و به نوعی دائم البکآپه :D با اضافه کردن شماره موبایلتون به مخاطبین هم، میشه بین موبایل و pc خودتون از طریق نت، عکس یا نوشته یا هر فایلی رو فرستاد.
اینم لینک نسخه Pc:
https://desktop.telegram.org

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز،

از نرم افزار های OOVOO ، وایبر ، اسکایپ ، یا هر نرم افزار دیگه ای می تونید استفاده کنید...

^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...