رفتن به مطلب

نیاز به راهنمایی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من 2*8گیگ رم کینگیستون باس 2400 دارم میخوام مادربرد بخرم که ساپورتش کنه با توجه به اینکه سی پی یو من i7 3770 هستش پیشنهاد میکنید چه مادربردی از سری ایسوس یا گیگا بخرم که ساپورتش کنه و یا سری سوکت 1150 چون رم بیشتر ساپورت میکنند مادربرد و سی پی یو1150 بخرم و جایگزین 1155کنم  اگه میشه یه راهنمایی بکنید ویه چیز دیگه باس رم که بالا رفت فرضا تا 2400 کاراییش بیشتر واسه بازیهاست یا واسه رندر هم فرق میکنه

لینک به دیدگاه

کسی نیست جواب بده 

لینک به دیدگاه

باس رم یا همون سرعت رم در کار های رندر کردند مهم هست و اهمیت داره گرچه حجم هم مهم است ولی سایه باس بر حجم بیشتر است

و این در بازی ها بر عکس هست یعنی زیاد سرعت اهمیت ندارد بلکه 1600 هم جواب گو گیمر هست گرچه باز بسته به حجم رم هم هست

CPU های 1155 هم بدک نیستند و اگر هزینه بیشتری برای خرید یک CPU و مادربرد کنید زیاد به صرفه نیست و خب همین CPU هم core i7 هست که برای گیم خیلی هم عالیست

مادربرد هم شما یه ماکس هزینه بدید بهتر هست تا بیشتر دوستان و من  بتوانیم راهنماییتون کنیم

ASUS P8Z77-V LX

LK

GIGABYTE Z77X-D3H

لینک به دیدگاه

گیگا که موجود نبود ایسوس تو فروشگاه موجوده فقط من در قسمت سایت سازندش  ساپورت مدلهای رم مدل خودم رو ندیدم آیا بعدا مشکلی پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

من متوجه منظورتون از مدل رم نشدم

میشه یکم بیشتر توضیح بدید

لینک به دیدگاه

تو قسمت سایت ایسوس که به قسمت ساپورت و دانلود میری لیست رمهای ساپورت شده رو به صورت pdf داده میگم اونجا تو قسمت فرکانس 2000 به بالا مدل رمهای دیگه هست ولی این مدل من نیستش

لینک به دیدگاه

مشکلی ازین جهت نداره، اونجا بهترین ها رو پیشنهاد داده ولی همه جور رمی ساپورت می کنه تقریبا

رم شما هم برند و مدل خوبیه فک نمیکنم مشکلی داشته باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز رمها باس بالای 1600 فقط در حالت اورکلاک به اون مقدار تعریف شده میرسن

لینک به دیدگاه

تو قسمت سایت ایسوس که به قسمت ساپورت و دانلود میری لیست رمهای ساپورت شده رو به صورت pdf داده میگم اونجا تو قسمت فرکانس 2000 به بالا مدل رمهای دیگه هست ولی این مدل من نیستش

خب همینجور که دوستان گفتند در اون قسمت پیشنهاد میدند از این مدل ها به این صورت استفاده بشه در این مدل مادربرد

ولی در حالت کلی شما میتونید از هر نوع رمی استفاده کنید

لینک به دیدگاه

ممنون از شما دوستان بزرگوار

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...