رفتن به مطلب

فرمت هارد و پاک شدن اطلاعات به صورت کامل

Recommended Posts

برای برگردوندن بقیه  پارتیشن ها چه باید کرد؟

ممکنه هنوز dynamic باشن؟

ازخیر اطلاعات داخلش اون درایور 300گیگی گذشتم

برای نصب ویندوز اون درایوهارو نیازدارم که پیدا نمیکنه!

راه حل؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 66
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

برای برگردوندن بقیه  پارتیشن ها چه باید کرد؟

ممکنه هنوز dynamic باشن؟

ازخیر اطلاعات داخلش اون درایور 300گیگی گذشتم

برای نصب ویندوز اون درایوهارو نیازدارم که پیدا نمیکنه!

راه حل؟

ویندوز ایکس پی رو میتونی روی اون بریزی

و مطمئن باش اون درایو 300 گیگی که توی نصب وین 8 نشون داده نمیشه اونجا نشون داده میشه

وین ایکس پی رو که بری تو نصب اون درایو رو تعمیر میکنه و بعد فایل هارو میریزه توش ، بعد از اون میتونی توی نصب وین سون یا ایت اون درایو رو ببینی !

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

ویندوز ایکس پی رو میتونی روی اون بریزی

و مطمئن باش اون درایو 300 گیگی که توی نصب وین 8 نشون داده نمیشه اونجا نشون داده میشه

وین ایکس پی رو که بری تو نصب اون درایو رو تعمیر میکنه و بعد فایل هارو میریزه توش ، بعد از اون میتونی توی نصب وین سون یا ایت اون درایو رو ببینی !

منظور ازاینکه درایور رو تعمیر میکنه یعنی فرمت رو درست میکنه؟

الان یکی ازدرایورها که 350 گیگ بود فرمت کردم

و دوباهر ریکاوری اطلاعات کردم که اطلاعات اومده تقریبا

ولی نرم افزاره رجیستری نشده و سریال میخاد!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

بعد این :

http://www.ptdd.com/data-recovery-software/partition-recovery-free.html رایگان هست و اینترفیش خوبی داره

راهنماش :

http://www.ptdd.com/tutorial/partition-recovery-free.html

پارتیشنی که اجازه خوندن بهش داده نمیشد رو فرمت کرده و  با این نرم افزار recovery data روی اون پارتیشن رو اجرا کردم و فایل هارو برگردونه فقط برای ذخیره فایل ها باید سریال برنامه رو داشته باشم!

سریال رو پیدا کردم و درحال ذخیره اطلاعات ریکاوری شده هست!حجم اطلاعات 453GB هست!

ویرایش شده توسط Hamid Parniyan
لینک به دیدگاه

دوست خوبم این نرم افزار بصورت مجانیه!شما باید بگی سریال کدوم نرم افزارشو میخواد دقیقاً!

لینک به دیدگاه

دوست خوبم این نرم افزار بصورت مجانیه!شما باید بگی سریال کدوم نرم افزارشو میخواد دقیقاً!

مجانی هست درسته ولی وقتی ریکاوری رو انجام دادم و درحال ذخیره کردن اطلاعات بود درخواست رجیسترشدن کرد!سریال رو پیدا کردم و مشکل حل شد!درحال ذخیره هست البته درهم برهم!

نکته مهم اینه

الان برای نصب ویندوز :

دوتا ازپارتیشن ها نیست!حدود100G و 270G

راهی که ایمرجان گفتن فعلا مقدورنیست چون سیستم داره اطلاعات رو ذخیره میکنه!

راه بهتری نیست؟

لینک به دیدگاه

این نسخه ی پروفشنال این نرم افزاره:
http://dl2.soft98.ir/soft/EASEUS.Data.Recovery.Wizard.Professional.6.1.rar
پسورد:soft98.ir

لینک به دیدگاه

مجانی هست درسته ولی وقتی ریکاوری رو انجام دادم و درحال ذخیره کردن اطلاعات بود درخواست رجیسترشدن کرد!سریال رو پیدا کردم و مشکل حل شد!درحال ذخیره هست البته درهم برهم!

نکته مهم اینه

الان برای نصب ویندوز :

دوتا ازپارتیشن ها نیست!حدود100G و 270G

راهی که ایمرجان گفتن فعلا مقدورنیست چون سیستم داره اطلاعات رو ذخیره میکنه!

راه بهتری نیست؟

میتونم بپرسم دقیقاً این اطلاعات رو کجا دارید ذخیره میکنید؟توی همون هاردتون؟!

لینک به دیدگاه

میتونم بپرسم دقیقاً این اطلاعات رو کجا دارید ذخیره میکنید؟توی همون هاردتون؟!

روی هارد اکسترنال 1t که داشتم!

لینک به دیدگاه

درود دوستان عزیز

متاسفانه یه مشکل بسیار فجیع برای ما پیش اومد!

درایورهای هارد به صورت دینامیک بود و اجازه نصب ویندوز روی هارد داده نمی شد!

ازطریق نرم افزارAOMEI DYNAMIC DISK MANAGER PRO EDITION  درحال تبدیل فرمت پارتیشن به BASIC بودم که یه پارتیشن ایجاد شده 1M مانع انجام کارتبدیل بود!

ازطریق نصب ویندوز xP  اون پارتیشن 1M رو پاک کردم و دوباره وارد ویندوز شدم!

متاسفانه کل هارد رو فرمت شده دیدم و هارد الان به صورت یک پارچه و به صورت unallocated هست

ویندوز روی سیستم دیگری هست که الان هارد مصدوم رو به اون وصل کردم و این مراحل رو ازطریق اون سیستم انجام دادم!

دوستان عزیز هرگونه کمک و تجربه ای دراین زمینه دارید ممنون میشم بیان کنید

ایا امکان داره پارتیشن تیبل سالم مونده باشه؟

الان هارد به صورت basic هست و unallocated هست!

باتشکر

تمام اطلاعات مهم هست

سلام من هم همین مشکل واسم پیش اومد ولی مال من فقط درایو c مونده بود بقیه یک پارچه شده بود نباید دست به هیچی زد و نباید پارتیشن بندی کنی یه برنامه اکتیو پارتیشن از اینترنت دانلود کردم همشون رو آورد سر جای خودش با کل اطلاعات

لینک به دیدگاه

اینم اسم دقیق برنامهActive.Partition.Recovery.Enterprise.9.0.4

لینک به دیدگاه

سلام من هم همین مشکل واسم پیش اومد ولی مال من فقط درایو c مونده بود بقیه یک پارچه شده بود نباید دست به هیچی زد و نباید پارتیشن بندی کنی یه برنامه اکتیو پارتیشن از اینترنت دانلود کردم همشون رو آورد سر جای خودش با کل اطلاعات

این برنامه و برنامه های پارتیشن ریکاوری شرکت Paragon خیلی بهتر از ease us partition recovery  هستن!من الان تشتش کردم زیاد جالب نبود به نظرم

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز ممنون ازشمامشکل فعلا ازاین مراحل گذشته و اطلاعات بدست اومده و باقی خیلی مهم نیست!

مشکل اصلی اینجاست که یکی از پارتیشن ها هنوز غیرقابل دسترسی هست و کلا دیده نمیشه!حجم هم حدود200GB هست

برای برگردوندنه اون درایور راه حل پیشنهاد بدین

مرسی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برنامه disk unlocker رو هم ضرر نداره یه امتحانی کنید واسه 200 گیگ

لینک به دیدگاه

مشکل برطرف شد!

اطلاعات هم با کمک استاد عزیز UNforgiveN ، برگشت داده شد البته اندکی ازاطلاعات پرید!

ازدوستان دیگه هم که کمک حال بودن ممنونم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصلا نیازی به این همه زحمت نبود ...

اگه ویندوز 32 بیتی سون رو میرفتی داخل نصب میدیدی همه درایو ها و اطلاعات رو نشون میده ! در صورتی که وین 64 هارد رو خالی نشون میده.

بعد وین 32 نصب میکردی ، هنگام نصب یک سری کار ها خود ویندوز انجام میداد و هارد تعمیر میشد ، بعد وین 64 میریختی درست میشد !

سایت خارجی پرسیدم متاسفانه انگار دیر جواب دادن ....

جهت اطلاع شما و سایت خارجی :

اون پارت 1 مگ که حمید عزیز زحمت کشیدن :D و پاک کردن بهش میگن dynamic disk database روی MBR partition اصولا 32 و 64 بیت تاثیری روی پارتیشن استایل ندارن نوع ویندوز تاثر گذار هست مثلا XP به خاطر سیستم قدیمی با وبن 7 متفاوت عمل میکنه تو پارتیشن های داینامیک .

این ریکاوری هم که انجام شده بر میگرده به پارت بیسیک الان هم پارتیشن هاشون باید بیسیک شده باشه یعنی وقتی از بیسیک به داینامیک تبدیل کردن ریکاوری پارتیشن از روی استایل قبلی یعنی بیسیک انجام شده . روی دیسک داینامیک بجز partition table entry ما LDM database هم داریم تو کیسی که هر 2 حذف شده باشه تنها میشه رفت سراغ partition table معمولی .

ویندوز با خودش هم درگیر هست :D اگر میرفتن سراغ نصب ویندوز روی اون هارد، پارتیشن ها برنمیگشت که هیچ اطلاعاتشون هم بازنویسی میشد و دیگه نمیشد کاری انجام داد .

بهترین گزینه برای ایشون DiskPatch بود که لینک کردم باید بوت میکردنش که نرم افزار دوم رو اجرا کردن مشکل اون 2 تا پارت هم احتمالا برمیگشته به انتخاب نادرست تو پارتیشن های پیدا شده همونطور که نوشتم چون partition table و LDM database هر 2 پاک شده بودن اطلاعات تیبل از روی فرمت قبلی ریکاور شده و ممکن بوده قبلا چند بار کار تبدیل یا ... انجام شده باشه که بعد از Write کردن پارتیشن تیبل های پیدا شده بدون بک آپ راهی جز ریکاوری فایل روی اون ها باقی نمیموند .

مشکل برطرف شد!

از عواقب اینکه شبها دست به کارهای خطرناک بزنید همین هست :D باز خوبه که چیز زیادی از دست ندادی .
لینک به دیدگاه

از عواقب اینکه شبها دست به کارهای خطرناک بزنید همین هست :D باز خوبه که چیز زیادی از دست ندادی .

بسیارممنونم ازشما استاد عزیزم

درواقع فکرکنم تعدادی عکس و فیلم پاک شده چون ازدرایواصلی خودش جابجا شده!اما اصلا مهم نبوده ، مهم 1.5 ترابایت اطلاعاتم بود که خداروشکرتونستم برگردونم البته با راهنمایی های به موقع شما!

(*) کلام ناچیز بنده توانایی تشکراز شما رو نداره ، دریک کلام بسیار سپاس گذارم! (*)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...