رفتن به مطلب

فرمت هارد و پاک شدن اطلاعات به صورت کامل

Recommended Posts

احتمالا مشکل به دلیل داینامیک بودن هست یا کاری که قبلا انجام دادی Deeper رو انتخاب کن ببین داستان چی هست یه شات اتچ کن اگر نشد بریم سراغ یه نرم افزار دیگه .

ممنون از وقتی که میذارین

درحال analyse cylinder هست!پارتیشن ها رو میاره بالا البته فکرکنم یکم طول بکشه!تا الان هی پارتیشن 360gb رو بالا رو اسکن کرده

لینک به دیدگاه

• ارسال 66
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

احیانا میتونید با team viewer وارد سیستم بشین؟

این روشی که الان داره انجام میده داره سیلندرهای هارد رو دونه دوئنه میگرده البته میدونم دقیق هست ولی فکرکنم خلی طول بکشه

243200 تا سیلنرداره که تا الان درحدود3% یعنی حدود8800تا ازاین سیلندرهارو گشته!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله داستانش طولانی تر از quick هست شاید چند ساعت . کنسلش کن این ها رو تست کن اگر نتیجه ایی با این پایینی ها حاصل نشد برگرد به Deeper Search :

اول این :

http://www.getmywarez.com/software/6324-diskpatch-v40300.html

راهنماش اینجاست :

http://www.diydatarecovery.nl/dp_manual/dynamicdiskrepair.htm

بعد این :

http://www.ptdd.com/data-recovery-software/partition-recovery-free.html رایگان هست و اینترفیش خوبی داره

راهنماش :

http://www.ptdd.com/tutorial/partition-recovery-free.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پست بالا رو چک کن برو جلو اگر کلا نتیجه نگرفتی میام رو team viewer مشکلت برمیگرده به همون 1 مگ که حذف کردی و تعداد داینامیک های که داشتی .

لینک به دیدگاه

بله داستانش طولانی تر از quick هست شاید چند ساعت . کنسلش کن این ها رو تست کن اگر نتیجه ایی با این پایینی ها حاصل نشد برگرد به Deeper Search :

اول این :

http://www.getmywarez.com/software/6324-diskpatch-v40300.html

راهنماش اینجاست :

http://www.diydatarecovery.nl/dp_manual/dynamicdiskrepair.htm

بعد این :

http://www.ptdd.com/data-recovery-software/partition-recovery-free.html رایگان هست و اینترفیش خوبی داره

راهنماش :

http://www.ptdd.com/tutorial/partition-recovery-free.html

ممنون

این نرم افزار اولی رو دانلود کردم ولی فایل اجرایی نداره فکرکنم باید ازطریق بوت واردش بشم!

که توضیحاتی دراین رابطه داده نشده و یه جورایی نمیتونم باهاش کارکنم!

دارم مورد دوم رو تست میکنم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پارتیشن های داینامیک رو با XP ایجاد کرده بودی ؟ اگر اینطر هست نرم افزار اول تو پست 28 مشکلت رو حل میکنه .

لینک به دیدگاه

مورد دوم داره اسکن میکنه و ا حالا دوتا ازپارتیشن هارو اورده البته با همو نسایز اصلی و فکرکنم اطلاعات دقیق داخل پارتیشن موجوده!داره اسکن میکنه

لینک به دیدگاه

پارتیشن های داینامیک رو با XP ایجاد کرده بودی ؟ اگر اینطر هست نرم افزار اول تو پست 28 مشکلت رو حل میکنه .

نه استاد عزیز

توی WIN 7 64BIT این اتفاق افتاد !دوتا هارد دوترابایت داشتم ویندوز روی اون هارد بود بعد ازبرداشتن اون هارد و دورازدسترس بودن اون هارد ، موقع نصب ویندوز روی این هارد متوجه دشم که دینامیک شده البته حدث میزنم این مشکل بخاطراین باشه که من 6تا پارتیشن داشتم !

اینطوری که متوجه شدم ویندوز تا 4درایور رو بیسیک میشناسه و بعد ازاون میشه LOGICAL که من این وسط قبل از تبدیل به لوجیکال به دینامیک تبدیل کردم!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشکلی نیست با همون دومی ادامه کار رو برو اگر جایی بک آپ داشت بک آپ بگیر . از طریق پارتیشن ریکاوری کردن کار رو بتونی انجام بدی از شر دیتا ریکاوری و تایم سنگین و بهم ریختن استراکچر ها و ... خلاص میشی در غیر اینصورت باید بری سراغ فایل ریکاوری که میدونی داستانش چی هست :D یه هارد دیگه با سایز همین هارد و برگردوندن اطلاعات روی اون و داستان های دیگه ....

لینک به دیدگاه

درود . شاید جای مناسبی نباشه ولی میپرسم با اجازتون . بنده یه هارد با همین شرایط داشتم که روی سیستم 2 مجبور شدم پارتیشن بندی از نو کنم و اطلاعات باز ریختم . آیا امکانش هست بازیابی بشه اطلاعات و یا پارتیشن های قدیمی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اوه اوه فبلش هم که داستان رو حسابی پیچیده کردی پارتیشن هایی که پیدا میکنه رو حتما چک کن از نظر سایز حدودی و لیبل بعد تغییرات رو اعمال کن .

لینک به دیدگاه

مشکلی نیست با همون دومی ادامه کار رو برو اگر جایی بک آپ داشت بک آپ بگیر . از طریق پارتیشن ریکاوری کردن کار رو بتونی انجام بدی از شر دیتا ریکاوری و تایم سنگین و بهم ریختن استراکچر ها و ... خلاص میشی در غیر اینصورت باید بری سراغ فایل ریکاوری که میدونی داستانش چی هست :D یه هارد دیگه با سایز همین هارد و برگردوندن اطلاعات روی اون و داستان های دیگه ....

اوه اوه خدا کنه با همین برنامه دومی درست بشه!

نتیجه کارتا این لحظه

post-5456-0-96293800-1385508204_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
درود . شاید جای مناسبی نباشه ولی میپرسم با اجازتون . بنده یه هارد با همین شرایط داشتم که روی سیستم 2 مجبور شدم پارتیشن بندی از نو کنم و اطلاعات باز ریختم . آیا امکانش هست بازیابی بشه اطلاعات و یا پارتیشن های قدیمی؟

به طور عادی فقط اطلاعاتی که بازنویسی نشدن قابل بازیابی هستند . اطلاعاتی که OverWrite نشدن همیشه قابل بازیابی هستن . میتونی با نرم افزار های ریکاوری فایل که تو فروم هست تست کنی . پارتیشن ریکاوری تو کیس شما که دوباره اطلاعت ریختی جواب نمیده .

لینک به دیدگاه

به طور عادی فقط اطلاعاتی که بازنویسی نشدن قابل بازیابی هستند . اطلاعاتی که OverWrite نشدن همیشه قابل بازیابی هستن . میتونی با نرم افزار های ریکاوری فایل که تو فروم هست تست کنی . پارتیشن ریکاوری تو کیس شما که دوباره اطلاعت ریختی جواب نمیده .

اشتباه بزرگی کردم پس . عکسای یادگاری که دیگه هیچ وقت نمیتونم بدست بیارمشون....ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اره حتی بعد از پارتیشن بندی و حتی فرمت سریع پارتیشن ها هم میشد بطور کامل ریکاوری کرد ولی فضایی که بازنویسی یا OverWrite شد دیگه ریکاوری نمیشه .

لینک به دیدگاه

نتیجه محاسبات تا این لحظه :

برگشت حدود1.5ترابایت از اطلاعات!

البته یکی از پارتیشن های برگشتی که حجم 360G رو داره خالی هست و برای بازکردن نیازبه فرمت داره ! که فعلا روش فعالیتی انجام ندادم!

به نظر شما چطورمیتونم اون درایور رو برگردونم؟

لینک به دیدگاه

روی درایور ناشناخته ازداخل ny computer روش کلیک میکنمerror میده is not acceddble رو میده!اطلاعات روی اون هم مهم هستن

بسیار ممنونم از استاد عزیز unforgiven ، برای تمام پاسخ ها و اخلاق خوبشون در تحمل و صبور بودن

ممنونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اون درایو رو میتونی فایل ریکاوری کنی شاید مشکلش برمیگرده به اون 1 مگ که پاک کردی . از نرم افزار های فایل ریکاوری که تو فروم هست استفاده کن یه نسخه بوت هم یادم هست قبلا تو یه تاپیک لینک کرده بودم اگر تو وین مشکل داشتی از اون میتونی استفاده کنی .

لینک به دیدگاه

توی اون درایوی هایی که بازیابی کردی اگه فایل با فرمت mkv داری برو ببین کار میکنن یا نه؟
اگه مشکلت حل نشد 3 تا نرم افزار هست که به من کمک کرد:
Paragon Partition Manager
Partition Table Doctor

Active Partition Recovery
من یک بار خواستم همچین کاری کنم،1 ترابایت فیلم های Full HD من که حاصل چند سال جستجو دانلود پیوسته بود،به فنا رفتن فقط تونستم نصفشونو برگردونم
پشت دستمو داغ کردم دیگه ازین غلطا نکنم
مشکل اینجاست که با پاک شدن اون 1 مگ دیگه همه پارتیشن های  شما به همون سایز اولیه برنمیگیرده و خونده شدن اطلاعات با مشکل مواجه میشه...در اینجور مواقع اگه قبلاً هم هارد پارتیشن بندی شده باشه تمام این نرم افزارها چند تا پارتیشن تیبل نشون میدن که کار رو خیلی سخت تر میکنه...شما اگه حجم دقیق پارتیشن ها و تعداد درایوها و فضای Unallocated و سایر جزئیات رو بدونی ریکاوری پارتیشن ها رو میتونستی بصورت دستی و با پارتیشن بندی مجدد انجام بدی که البته خودش کار خیلی خطرناک و با ریسک بالاییه...فقط وقتی دیگه چاره ای نداشته باشی باید انجامش بدی
امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه دوست عزیز :)

ویرایش شده توسط SaeidKoochooloo
لینک به دیدگاه

روی درایور ناشناخته ازداخل ny computer روش کلیک میکنمerror میده is not acceddble رو میده!اطلاعات روی اون هم مهم هستن

بسیار ممنونم از استاد عزیز unforgiven ، برای تمام پاسخ ها و اخلاق خوبشون در تحمل و صبور بودن

ممنونم

این درایوی که میگی اسم داره منظورم مثل درایو C حرفی بهش اختصاص داده شده؟؟اندازه ی پارتیشنش درسته؟احتمالاً پارتیشنش درست نباشه...دیگه خیلی اونو نمیشه کاری کرد سعی کن با نرم افزار های ریکاوری فایلاشو برگردونی.

ویرایش شده توسط SaeidKoochooloo
لینک به دیدگاه

اصلا نیازی به این همه زحمت نبود ...

اگه ویندوز 32 بیتی سون رو میرفتی داخل نصب میدیدی همه درایو ها و اطلاعات رو نشون میده ! در صورتی که وین 64 هارد رو خالی نشون میده.

بعد وین 32 نصب میکردی ، هنگام نصب یک سری کار ها خود ویندوز انجام میداد و هارد تعمیر میشد ، بعد وین 64 میریختی درست میشد !

سایت خارجی پرسیدم متاسفانه انگار دیر جواب دادن ....

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

این درایوی که میگی اسم داره منظورم مثل درایو C حرفی بهش اختصاص داده شده؟؟اندازه ی پارتیشنش درسته؟احتمالاً پارتیشنش درست نباشه...دیگه خیلی اونو نمیشه کاری کرد سعی کن با نرم افزار های ریکاوری فایلاشو برگردونی.

اون درایور  که اجازه دسترسی نمیده حجمش 350 گیگ هست که حجم درایو رو از توی my computer  مقدار0 رو نشون میده!

اصلا نیازی به این همه زحمت نبود ...

اگه ویندوز 32 بیتی سون رو میرفتی داخل نصب میدیدی همه درایو ها و اطلاعات رو نشون میده ! در صورتی که وین 64 هارد رو خالی نشون میده.

بعد وین 32 نصب میکردی ، هنگام نصب یک سری کار ها خود ویندوز انجام میداد و هارد تعمیر میشد ، بعد وین 64 میریختی درست میشد !

سایت خارجی پرسیدم متاسفانه انگار دیر جواب دادن ....

سعید جان مرسی که این همه کمکم میکنی.

والا این قدر اطلاعاتم مهم هست که ازشدت استرس دیگه نمیدونستم کاردیگه ای انجام بدم!

درحال حاضر1300GB از اطلاعات سالم برگشته!

لینک به دیدگاه

اون درایو رو میتونی فایل ریکاوری کنی شاید مشکلش برمیگرده به اون 1 مگ که پاک کردی . از نرم افزار های فایل ریکاوری که تو فروم هست استفاده کن یه نسخه بوت هم یادم هست قبلا تو یه تاپیک لینک کرده بودم اگر تو وین مشکل داشتی از اون میتونی استفاده کنی .

الان 1300GB ازاطلاعات سالم هست !

یه درایور دیگه هم هست که نشون داده میشه ولی حجمی نداره!ازتوی نرم افزار easeys partion recovery حجم درایور رو 350 گیگ نشون میده ودرست هم هست!

اما توی ویندوز حجمش رو 0 میزنه و اجازه دسترسی رو نمیده (میگه غیر قابل خواندن)

دودرایو دیگه هم داشتم که یکی 100g و دیگری 270g هست که هردو خالی بودن والان هیچ اثری ازاون ها نیست!

پس درکل ییک درایور 350 گیگی اجازه دسترسی نمیده و دودرایور 100 و270 گیگی رو پیدا نکرده!

الان دارم دوباره اسکن میکنم(البته این بار complate)  که بررسی کنم آیا سه درایور باقی مونده رو هم میتونه برگردونه یا خیر!!!

البته الان درحال اسکن پارتیشن های 1m ، 3m زیادی رو پیدا کرده حدود10 تا پارتیشن کوچیک با فرمت های fat12 ، ntfs !

آیا راهی هست که بتونم اون ها رو برگردونم؟

مطمئن ترین نرم افزار رو معرفی می کنید؟

این نرم افزار lazesoft  data recovery home edition رو دارم مفید هست؟

امکان داره اون تک پارتیشنی که اطلاعات روش هست و اجاز خواندن رو نمیده ،  بتونی  اطلاعاتشو برگردونه؟

لینک به دیدگاه

الان 1300GB ازاطلاعات سالم هست !

یه درایور دیگه هم هست که نشون داده میشه ولی حجمی نداره!ازتوی نرم افزار easeys partion recovery حجم درایور رو 350 گیگ نشون میده ودرست هم هست!

اما توی ویندوز حجمش رو 0 میزنه و اجازه دسترسی رو نمیده (میگه غیر قابل خواندن)

دودرایو دیگه هم داشتم که یکی 100g و دیگری 270g هست که هردو خالی بودن والان هیچ اثری ازاون ها نیست!

پس درکل ییک درایور 350 گیگی اجازه دسترسی نمیده و دودرایور 100 و270 گیگی رو پیدا نکرده!

الان دارم دوباره اسکن میکنم(البته این بار complate)  که بررسی کنم آیا سه درایور باقی مونده رو هم میتونه برگردونه یا خیر!!!

البته الان درحال اسکن پارتیشن های 1m ، 3m زیادی رو پیدا کرده حدود10 تا پارتیشن کوچیک با فرمت های fat12 ، ntfs !

همونطوری که گفتم مشکل اینجاست که تمامی پارتیشن ها به علت از بین رفتن همون 1 مگ!نمیتونن به سرجای اصلیشون برگردن!یعنی خونده شدن اطلاعاتت هم با مشکل مواجه میشن،نتیجش این میشه که الان چندتا پارتیشن انتهایی شما در حال حاضر قابل تفکیک نیست!اگه از نرم افزارهای فایل ریکاوری مختلف واسه این سه تا پارتیشن استفاده کنی ریسک کمتری داره.چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اگه هارد اکسترنال داری !فعلاً اطلاعات سالمتو بریز اون تو و مجدداً سعی کن پارتیشن های مورد نظرتو که نه باز میشن نه پیدا میشن!بصورت تکی با نرم افزار برگردونی ببینی میتونی فایلاتو ازش استخراج کنی یا نه؟اگه نه که مجدداً باید پارتیشن تیبلتو پاک کنی و مجدد ریکاور کنی!اینقدر باید اینکارو بکنی که تا به پارتیشن سایز اصلی اون پارتیشن هایی که پیدا نشدن یا باز نمیشن برسی و فایلات برسی و توی ویندوز یا همون نرم افزار قابل دسترس بشن...البته این نظر منه...یکم صبر کن بقیه دوستان هم نظر بدن،احتمالاً تجربشون بیشتر باشه...

لینک به دیدگاه

همونطوری که گفتم مشکل اینجاست که تمامی پارتیشن ها به علت از بین رفتن همون 1 مگ!نمیتونن به سرجای اصلیشون برگردن!یعنی خونده شدن اطلاعاتت هم با مشکل مواجه میشن،نتیجش این میشه که الان چندتا پارتیشن انتهایی شما در حال حاضر قابل تفکیک نیست!اگه از نرم افزارهای فایل ریکاوری مختلف واسه این سه تا پارتیشن استفاده کنی ریسک کمتری داره.چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اگه هارد اکسترنال داری !فعلاً اطلاعات سالمتو بریز اون تو و مجدداً سعی کن پارتیشن های مورد نظرتو که نه باز میشن نه پیدا میشن!بصورت تکی با نرم افزار برگردونی ببینی میتونی فایلاتو ازش استخراج کنی یا نه؟اگه نه که مجدداً باید پارتیشن تیبلتو پاک کنی و مجدد ریکاور کنی!اینقدر باید اینکارو بکنی که تا به پارتیشن سایز اصلی اون پارتیشن هایی که پیدا نشدن یا باز نمیشن برسی و فایلات برسی و توی ویندوز یا همون نرم افزار قابل دسترس بشن...البته این نظر منه...یکم صبر کن بقیه دوستان هم نظر بدن،احتمالاً تجربشون بیشتر باشه...

ممنون سعید جان درحال ریکاوری هستم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...