رفتن به مطلب

سوال در مورد کارایی استفاده از رم 2 کاناله (dual channel) به جای رم 3 کاناله(triple channel) روی مادربورد 3 کاناله

boby
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم میخواستم بدونم که مادربورد من الان چیپست x58 ( گیگا ud3r) هستش که رم 3 کاناله پشتیبانی میکنه اگه الان من رم 2 کاناله بندازم روی مادربورد چون الان دیگه رم 3 کاناله کمه تو بازار چقدر از کارایی کامپیوتر کم میکنه چون الان رم 4*2(2 تا 4گیگ) قیمتش از رم 2*3(3 تا 2گیگ) تو بازار بهتره.

متشکرم میشم از دوستان اگه جواب منو بدن

لینک به دیدگاه

چون الان دیگه رم 3 کاناله کمه تو بازار چقدر از کارایی کامپیوتر کم میکنه چون الان رم 4*2(2 تا 4گیگ) قیمتش از رم 2*3(3 تا 2گیگ) تو بازار بهتره.

شما 3 تا رم 4 گیگ یا 3تا رمه 2گیگ با فرکانس هم اندازه و تایمینگ هم اندازه بزاری روی مادربورد سه کاناله میشه ، مهم نیست پک 3 تایی باشه پک 2 تایی باشه یا پک n تایی باشه

یعنی این قضیه به رم بستگی نداره که رمه سه کاناله باشه یا دو کاناله - این قضیه فقط به مادربورد مربوط میشه

اگه به نظرت پک های دوتایی ارزون تره یه پک دوتایی بخر با یه پک یک دونه ای

یا اصلا سه تا رم تنها بخر (یک دونه ای)

شما روی بورد اگه یک ماژول بزاری میشه یک کاناله اگه دوتا رم بزاری میشه 2 کاناله 3تا بزاری میشه سه کاناله

(البته باید روی اسلات های همرنگ بزاری)

----------------------------

تفاوت یک کاناله با دو کاناله با سه کاناله

توی کارای معمولی محسوس نیست ، اما توی بنچمارک محسوس میشه

اما به نظر من سه کاناله ببندید 

ویرایش شده توسط Saeed#
لینک به دیدگاه

یه چیزی هست اینکه بودجم برای 3 تا رم 4 گیگ کمه و اینکه رم  3 تا 2 گیگ هم خیلی کمه برای نرم افزارای جدید و بازی های جدید. الان 2 تا 4 گیگ بگیرم کارایی بهتری از 3 تا رم 2 گیگ که 3 کاناله میشه با یه باس یکسان بهم نمیده . بعدا هم که پول دست ام اومد یه ماژول 4 گیگ بگیرم  3کاناله کنم رم هامو یعنی 12 گیگ

لینک به دیدگاه

یه چیزی هست اینکه بودجم برای 3 تا رم 4 گیگ کمه و اینکه رم  3 تا 2 گیگ هم خیلی کمه برای نرم افزارای جدید و بازی های جدید. الان 2 تا 4 گیگ بگیرم کارایی بهتری از 3 تا رم 2 گیگ که 3 کاناله میشه با یه باس یکسان بهم نمیده . بعدا هم که پول دست ام اومد یه ماژول 4 گیگ بگیرم  3کاناله کنم رم هامو یعنی 12 گیگ

سعید جان توضیحات دقیق رو دادن!

تفاوت خاصی برای شما ایجاد نمیکنه فعلا با همون دو کاناله کارکنید و درادامه ارتقا بدید به سه کاناله!

لینک به دیدگاه

راه خودتون هم خوبه، الان دو تا رم 4 گیگ بخرید و چند وقت دیگه یک ماژول 4 گیگ (از همون مدل) بخرید

لینک به دیدگاه

شما 3 تا رم 4 گیگ یا 3تا رمه 2گیگ با فرکانس هم اندازه و تایمینگ هم اندازه بزاری روی مادربورد سه کاناله میشه ، مهم نیست پک 3 تایی باشه پک 2 تایی باشه یا پک n تایی باشه

یعنی این قضیه به رم بستگی نداره که رمه سه کاناله باشه یا دو کاناله - این قضیه فقط به مادربورد مربوط میشه

اگه به نظرت پک های دوتایی ارزون تره یه پک دوتایی بخر با یه پک یک دونه ای

یا اصلا سه تا رم تنها بخر (یک دونه ای)

شما روی بورد اگه یک ماژول بزاری میشه یک کاناله اگه دوتا رم بزاری میشه 2 کاناله 3تا بزاری میشه سه کاناله

(البته باید روی اسلات های همرنگ بزاری)

----------------------------

تفاوت یک کاناله با دو کاناله با سه کاناله

توی کارای معمولی محسوس نیست ، اما توی بنچمارک محسوس میشه

اما به نظر من سه کاناله ببندید 

سلام

پاسختون دارای یک اشکال اساسی است و اون اینکه به رم هم کاملا بستگی دارد. گذاشتن تنها رم ها از یک فرکانس و تامینگ کافی نیست بلکه شما باید ولتاژ رم ها رو نیز مد نظر بگیرد. به عنوان مثال شما دو کیت یکسان رم از لحاظ تایمینگ و فرکانس دارید ولی از لحاظ ولتاژ‌ یکی ۱.۵ و دیگری ۱.۳ ولت . برای اینکه مشکلی پیش نیاید باید ولتاژ‌ها رو نیز یکسان کنید یعنیovervolt کیت ۱.۳ ولتی ویا undervolt کیت ۱.۵ ولتی. از ین رو تفاوت در ولتاژ با توجه به مدل رم و تنظیم آن ممکن است در عمل امکان پذیر نباشد. البته نقش مادربورد رو هم نباید نادیده گرفت.

نکته بعدی اینکه بسته های رم که به صورت 2x2 GB و یا 3x2GB  و ... فروحته می شوند از لحاظ تمامی پارامتر ها یکسان بوده و عملا نقش خود را به صورت dual/triple Channel  ایفا می کنند. و این موضوع کاملا حایز اهمیت است.

با توجه به مطالب بالا نیاز است که با دقت بیشتری رم های خودتون رو انتخاب کنید.

لینک به دیدگاه

پاسختون دارای یک اشکال اساسی است و اون اینکه به رم هم کاملا بستگی دارد. گذاشتن تنها رم ها از یک فرکانس و تامینگ کافی نیست بلکه شما باید ولتاژ رم ها رو نیز مد نظر بگیرد. به عنوان مثال شما دو کیت یکسان رم از لحاظ تایمینگ و فرکانس دارید ولی از لحاظ ولتاژ‌ یکی ۱.۵ و دیگری ۱.۳ ولت . برای اینکه مشکلی پیش نیاید باید ولتاژ‌ها رو نیز یکسان کنید یعنیovervolt کیت ۱.۳ ولتی ویا undervolt کیت ۱.۵ ولتی. از ین رو تفاوت در ولتاژ با توجه به مدل رم و تنظیم آن ممکن است در عمل امکان پذیر نباشد. البته نقش مادربورد رو هم نباید نادیده گرف

آره راست میگی voltage رو یادم رفتم بگم ....

جناب boby همونطور که تو پست 5 گفتم اگه خواستی رم اضافه کنی از همون مدل بخرید که ولتاژ و فرکانس و تایمینگ یکسان داشته باشند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تفاوت رم تریپل و 3عدد رم مشابه غیر تریپل ، شاید ذره ای در تست super pi  تاثیر داشته باشه و هیچ !

برای اطمینان ازاین موضوع میتونید خودتون تست کنید .

لینک به دیدگاه

دوستمون که مادربردشون 3 کاناله هست در عمل از ما که دو کاناله هست بهتر جواب میده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستمون که مادربردشون 3 کاناله هست در عمل از ما که دو کاناله هست بهتر جواب میده ؟

طی تست هایی که انجام شده (توسط شرکت سازنده) ، پهنای باند خروجی در حالت مموری 3 کانال در سوکت 1366وچیپست intel x58 ، بالاتراز 2 کانال بوده ، 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...