رفتن به مطلب

مشکل در اجرای call of duty ghost

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید. من وقتی بازی کال آف 10 رو اجرا میکنم با ارور call of duty ghost has stop working  مواجه میشم. عکسش رو هم پیوست کردم . از رم فیکس و کرک معتبر استفاده کردم .میخواستم بدونم با توجه به سیستمم مشکل از چیه؟ رم 4 گرافیک جی فورس 9600 - 128 بیت - سی پی یو دو هسته ای 2.60 - ویندوز هشت 64 بیتی

post-14443-0-63737200-1385634592_thumb.png

لینک به دیدگاه

سلام

شما بآون سیسستم نمیتونید وباید حتما رزلوشن بازی رو درپایین ترین رزلوشن تنظیم کنید

2تمام برنامه های مورد احتیاج این بازی رانصب کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام شما برای این بازی نیاز به directx 11 دارید که گرافیک شما directx 10 هست  :)

لینک به دیدگاه

از اونجایی که مطمنید از کرک نیست یحتمل از رم سیستم تون هست و باتوجه به این که وین 8 هم دارید با این حجم رم فضای زیادی برای گیم نمیمونه پس فورس کلوز میده :)

ویرایش شده توسط farshid0018
لینک به دیدگاه

سلام شما برای این بازی نیاز به directx 11 دارید که گرافیک شما directx 10 هست  :)

تایید می شه

لینک به دیدگاه

از اونجایی که مطمنید از کرک نیست یحتمل از رم سیستم تون هست و باتوجه به این که وین 8 هم دارید با این حجم رم فضای زیادی برای گیم نمیمونه پس فورس کلوز میده :)

یعنی با وین 7 هم اجرا نمیشه؟  اگه امکان داره اجراشه ممنون میشم کمک کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست خوب من همون لحظه که بازی عرضه شد توس اسکیدرو نسخه اول یه تاپیک زدم(تیم اسکیدرو  گیمر ها را شوق زده کرد) توش هم گفتم که dx11 میخواد گفتم که کسی نداره نره اشتباهها دانلود کنه یا بخره چون حجمش خیلی بالا ست همیشه چند جا رو چک کن قبل از خرید یا دانلود

لینک به دیدگاه

درود

دوستا نتوضیحات رو دقیق خدمت شما دادن!

بازی dx 11 میخاد که سیستم شما توانایی اجرای بازی رو نداره!

حالا روی هرسیستم عاملی هم باشه بازهم بی تاثیر هست!

کارتتون رو باید تغییر بدین!

لینک به دیدگاه

آقا پس این ارور ماله چیه ؟ این ارور قبل از ارور قبلیه میاد.

post-14443-0-30915400-1385657869_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا پس این ارور ماله چیه ؟ این ارور قبل از ارور قبلیه میاد.

وقت بازی بخاطر error بسته بشه  حالا به هر دلیلی( خاموشی ناگهانی سیستم،  نداشتن سخت افزار منلسب، کرش بدلیل درایور نامناسب و.....) موتور بازی قبل از اجرای دفعه بعد این خطا رو نشون میده و میخواد بازی رو در حالت safe mode اجرا کنه یعنی همه تنظمیات گرافیکی و صوتی بازی  سوییچ میشن به حالت پیش فرض ،  رزولوشن هم پیش فرض میشه  همین .شما چون مرتب خطا میگیری برای اجرا هی دفعه بعد که اجرا میکنی  میخواد safe mode بشه  .یکی از ویژگی های موتور idtech هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خسته نباشید. من وقتی بازی کال آف 10 رو اجرا میکنم با ارور call of duty ghost has stop working  مواجه میشم. عکسش رو هم پیوست کردم . از رم فیکس و کرک معتبر استفاده کردم .میخواستم بدونم با توجه به سیستمم مشکل از چیه؟ رم 4 گرافیک جی فورس 9600 - 128 بیت - سی پی یو دو هسته ای 2.60 - ویندوز هشت 64 بیتی

attachicon.gifScreenshot (1).png

سلام

يه نگاه بهاين تاپيك نگاه كنين

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=24376&p=266709

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام دوستان من تو call of dutty gost یه مشکل خیلی مسخره دارم میشه کمک کنید؟!؟!

post-14073-0-60983800-1388436880_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ALCATRAZ
لینک به دیدگاه

دوست خوب من همون لحظه که بازی عرضه شد توس اسکیدرو نسخه اول یه تاپیک زدم(تیم اسکیدرو  گیمر ها را شوق زده کرد) توش هم گفتم که dx11 میخواد گفتم که کسی نداره نره اشتباهها دانلود کنه یا بخره چون حجمش خیلی بالا ست همیشه چند جا رو چک کن قبل از خرید یا دانلود

والا من دو ماه قبل از ریلیز شدن فهمیدم Direct X 11 و رم 8 گیگ لازم داره

لینک به دیدگاه

کسی نبون؟؟؟

حداقل رم برای اجرای این بازی 8 گیگ هست

کرک حذف محدودیت رم هست یه کم سرچ کن پیداش میکنی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان من تو call of dutty gost یه مشکل خیلی مسخره دارم میشه کمک کنید؟!؟!

رفیق تو مسیر نصب بازی دو تا فیل اجرای بازی هست شما اون یکی رو اجرا کن

من هم دقیقا مشکل شما رو دا اجرای این فایل دارم اون یکی رو اجرا میکنم میره داخل بازی

لینک به دیدگاه

حداقل رم برای اجرای این بازی 8 گیگ هست

کرک حذف محدودیت رم هست یه کم سرچ کن پیداش میکنیتش

تشکر اقا پیمان

لینک به دیدگاه

رفیق تو مسیر نصب بازی دو تا فیل اجرای بازی هست شما اون یکی رو اجرا کن

من هم دقیقا مشکل شما رو دا اجرای این فایل دارم اون یکی رو اجرا میکنم میره داخل بازی

تشکر اقا مهدی اما فایل های این بازی تو root نصب شده کدام فیلد رو میگی ؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینو دانلود کنید،از حالت فشرده در بیارید و برزید تو پوشه بازیتون،دقیقا جایی که فایل اگزه اجرای بازی هست :

http://s5.p30download.com/users/505/game/shooting/call.of.duty.ghosts/Call.Of.Duty.Ghosts.Ram.Fix.Skdirow_p30download.com.zip

رمز فایل

www.p30download.com

در ابتدا این بازی حداقل 6 گیگ رم برای اجرا میخواست که با اومدن این فیکس با 2 گیگ رم هم اجرا میشه(البته توی کامنتها خوندم و خودم 2 گیگ رو تست نکردم  :lol: )

لینک به دیدگاه

اینو دانلود کنید،از حالت فشرده در بیارید و برزید تو پوشه بازیتون،دقیقا جایی که فایل اگزه اجرای بازی هست :

http://s5.p30download.com/users/505/game/shooting/call.of.duty.ghosts/Call.Of.Duty.Ghosts.Ram.Fix.Skdirow_p30download.com.zip

رمز فایل

www.p30download.com

در ابتدا این بازی حداقل 6 گیگ رم برای اجرا میخواست که با اومدن این فیکس با 2 گیگ رم هم اجرا میشه(البته توی کامنتها خوندم و خودم 2 گیگ رو تست نکردم  :lol: )

سلام. تشکر میکنم واس راهنمایی اما ی ارور جدید میده؟!؟! نصب این بازی هم هفت خان رستمه :p

post-14073-0-62421800-1388476557_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. تشکر میکنم واس راهنمایی اما ی ارور جدید میده؟!؟! نصب این بازی هم هفت خان رستمه :p

عزیز فایلها رو باید جایگزین کنید نه اینکه هر دو رو نگه دارید.طبق اون عکسی که گذاشتید !

فایل جدید بشینه جای فایل قبلی.اصطلاحا replace

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تشکر اقا مهدی اما فایل های این بازی تو root نصب شده کدام فیلد رو میگی ؟؟

سلام 

ما نمیدونیم اقا الکاتراز صدات کنیم یا الکاتراز اقا :D  @};-مثلا کسی نمیگه رجب اقا همه میگن اقا رجب          مخلصیم

ببین جایی که بازی رو نصب کردی برو بعد مرتب بر اساس نوع فایل بکن دوتا فایلی که میگم برای اجرای بازی هست میاد کنار هم اونی که پیغام خطا میده رو نه اون یکیشو اجرا کن

احتمالا شما open file location میکنی ایکون  بازی رو کنار ایکون برنامه های دیگه میبینی

باید از طریق درایو بری وارد پوشه بازی بشی

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

سلام 

ما نمیدونیم اقا الکاتراز صدات کنیم یا الکاتراز اقا :D  @};-مثلا کسی نمیگه رجب اقا همه میگن اقا رجب          مخلصیم

ببین جایی که بازی رو نصب کردی برو بعد مرتب بر اساس نوع فایل بکن دوتا فایلی که میگم برای اجرای بازی هست میاد کنار هم اونی که پیغام خطا میده رو نه اون یکیشو اجرا کن

احتمالا شما open file location میکنی ایکون  بازی رو کنار ایکون برنامه های دیگه میبینی

باید از طریق درایو بری وارد پوشه بازی بشی

سلام. کوچیک شما مرتضی هستم. نمیدونم این ارور ها مربوط ب چی هستن. اما بنده با 2 نسخه مختلف از این بازی نتونستم اجراش کنم ! :wacko:

post-14073-0-54078200-1388515395_thumb.jpg

ویرایش شده توسط ALCATRAZ
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام. کوچیک شما مرتضی هستم. نمیدونم این ارور ها مربوط ب چی هستن. اما بنده با 2 نسخه مختلف از این بازی نتونستم اجراش کنم ! :wacko:

این فایل رو نصب کن

SteamInstall.rar

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...