رفتن به مطلب

مشاوره لپ تاپ گیم تا ۳۵۰۰ تومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام رفقا خوبین ؟ یه لپ تاپ برای گیم میخام

اقا یه لپ تاپ میخام که هسول (haswell) نباشه ! حتما حتما پردازنده اش نسل سوم باشه،ولی تا ۲ سال بتونه بازی ها رو ultra اجرا کنه و کم نیاره

هارد : حداقل ۱ ترابایت

رم : حداقل ۸ گیگابایت

گرافیک : حداقل ۲ گیگ ! در حد gtx750m nvidia باشه

ال ای دی : حتما FHD باشه ........ حداقل ۱۵.۶ (اگه ۱۷ باشه خیلی بهتر) ........ حتما انتی گلیر باشه

حتما باتریش قابل جدا شدن باشه

~~> میخاستم acer 772g v3 بخرم،گفتن acer لپ تاپ های اشغالی تولید میکنه و بدرد نمیخوره و زود مستهلک میشه

~~> میخاستم lenovo y510 بخرم،توی بازار fHD پیدا نکردم،هرچقدر گشتم هیچکس نداشت

~~>میخاستم msi ge60 بخرم که متاسفانه مدل 2oe وارد بازار نشده (مدل 2oc وارد شده hd هست)

~~>میخاستم n550 asus بخرم،توی بازار وجود نداره

ویرایش شده توسط Imehrabooni
لینک به دیدگاه

د

سلام رفقا خوبین ؟ یه لپ تاپ برای گیم میخام
اقا یه لپ تاپ میخام که هسول (haswell) نباشه ! حتما حتما پردازنده اش نسل سوم باشه،ولی تا ۲ سال بتونه بازی ها رو ultra اجرا کنه و کم نیاره

هارد : حداقل ۱ ترابایت
رم : حداقل ۸ گیگابایت
گرافیک : حداقل ۲ گیگ ! در حد gtx750m nvidia باشه
ال ای دی : حتما FHD باشه ........ حداقل ۱۵.۶ (اگه ۱۷ باشه خیلی بهتر) ........ حتما انتی گلیر باشه

حتما باتریش قابل جدا شدن باشه

~~> میخاستم acer 772g v3 بخرم،گفتن acer لپ تاپ های اشغالی تولید میکنه و بدرد نمیخوره و زود مستهلک میشه
~~> میخاستم lenovo y510 بخرم،توی بازار fHD پیدا نکردم،هرچقدر گشتم هیچکس نداشت
~~>میخاستم msi ge60 بخرم که متاسفانه مدل 2oe وارد بازار نشده (مدل 2oc وارد شده hd هست)
~~>میخاستم n550 asus بخرم،توی بازار وجود نداره

دوست عزیز به نظرم شما اگه یک کیس برای گیم جمع کنید  بهتر بازده ای نسبت به پولی که دارید خرج میکنید میگیرید تا خرید یک لپ تاپ مخصوص گیم با این مشخصات که فکر نکنم تا اون جایی که من اطلاع دارم با این بودجه با اپشن هایی که گفتید باشه

گرچه FULL HD ,HD در سایز های بالا کیفیت خودش رو نشون و زیاد در سایز های مانیتور لپ تاپ فرقی نداره

به نظرم lenovo , msi که گفتید عالی هست نسبتا با بودجه

لینک به دیدگاه

د

دوست عزیز به نظرم شما اگه یک کیس برای گیم جمع کنید  بهتر بازده ای نسبت به پولی که دارید خرج میکنید میگیرید تا خرید یک لپ تاپ مخصوص گیم با این مشخصات که فکر نکنم تا اون جایی که من اطلاع دارم با این بودجه با اپشن هایی که گفتید باشه

گرچه FULL HD ,HD در سایز های بالا کیفیت خودش رو نشون و زیاد در سایز های مانیتور لپ تاپ فرقی نداره

به نظرم lenovo , msi که گفتید عالی هست نسبتا با بودجه

ایشون اخراج شدن و بحث شروع نشده، پایان یافته اس!

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...