رفتن به مطلب

استفاده از رم های تکی برای dual channel

Recommended Posts

حقيقتش توي بازار که دنبال RAM بگردي به دو تا بسته بندي مختلف بر مي‌خوري. يک سري RAM ها که به صورت بسته هاي يک عددي فروخته مي‌شوند و RAM هايي که در دوتا دوتا در Packageهاي Dual بسته بندي شده اند. معمولاً در مورد اجناس خارجي وقتي يک بسته حاوي تعدا بيشتري از يک کالا باشه سرانه‌ي قيمت آن کالا کمتر خواهد بود. اما در مورد RAMهاي بسته بندي Dual اين طوري نيست. اين RAMها در حدود 10 تا 20 درصد گران تر از دو RAM مشابه هستند که در بسته بندي يکتايي فروخته مي‌شوند.
حالا مي خواستم بپرسم قضيه چيه‌ ؟!‌ آيا براي من که مادربوردم که اسلات Dual دارد خريد اين RAMها تفاوتي دارد يا خير!
P.S. : يک جا شنيده بودم که اين RAM ها با هم بهتر کار مي‌کنند و تا حد امکان شبيه هم ساخته شده اند و مثلاً‌ از يک ويفر سيليکون براي ساخت ICهاي آنها استفاده شده است. در جاي ديگر شنيدم که اگر مادر بورد آدم dual channel باشد ديگر التزامي به خريد RAM هاي Dual نيست . لطفاً‌ منو روشن کنيد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به دلیل تفاوت جزئی در کیفیت چیپ رم ها در سری های مختلف تولید، ممکنه 2 رم که شما جدا جدا میخرید کیفیت متفاوتی داشته باشند و مقداری تفاوت در اورکلاک پذیری اونها دیده بشه. وگرنه برای استفاده در حالت دیفالت تفاوتی نخواهند داشت.

لینک به دیدگاه

به دلیل تفاوت جزئی در کیفیت چیپ رم ها در سری های مختلف تولید، ممکنه 2 رم که شما جدا جدا میخرید کیفیت متفاوتی داشته باشند و مقداری تفاوت در اورکلاک پذیری اونها دیده بشه. وگرنه برای استفاده در حالت دیفالت تفاوتی نخواهند داشت.

ممنون

یعنی اگه از یه سری ساخت باشن دیگه هیچ تفاوتی نداره ؟ چون من خودم دنبال پک دو تایی بودم ولی گیرم نیومد. گفتم اگه هیچ تفاوتی نداره دو تا single از یک سری بخرم

لینک به دیدگاه

ممنون

یعنی اگه از یه سری ساخت باشن دیگه هیچ تفاوتی نداره ؟ چون من خودم دنبال پک دو تایی بودم ولی گیرم نیومد. گفتم اگه هیچ تفاوتی نداره دو تا single از یک سری بخرم

دوست عزیز مشکلی نداره میتونی از 2 پک سینگل استفاده کنی فقط حواست باشه فرکانس ، تایمینگ و ولتاژ دو تا رم یکی باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...